Per què el govern fa un seguiment de la vostra activitat en línia i com pot ajudar la prevenció de la VPN

Per als ciutadans habituals, veuen el govern com una cosa que els protegirà tot el temps i, fins i tot si saben que el govern fa un seguiment de la seva activitat, s’hi estarà bé, sempre que no facin res dolent. Així, seran un bon ciutadà i seguiran totes les regles del govern, tot i que de vegades és il·lògic. Per exemple, hi ha alguns governs que hi restringeixen la manera en què els usuaris accedeixen a Internet per temor que els usuaris puguin obtenir informació que pugui contradir la propaganda del govern.


Avui en dia, molts governs intenten obtenir tanta informació sobre cada ciutadà fent un seguiment de la seva activitat en línia, hàbits de navegació, termes de cerca que escriuen al motor de cerca, com es comuniquen als mitjans socials, etc. Hi ha moltes raons per les quals el govern restringirà l’activitat en línia dels seus ciutadans i és important que en coneguis. També és important que la funció principal de la VPN sigui la de donar sobirania als seus usuaris retornant els seus drets bàsics de seguretat i privacitat en línia. A continuació es detallen algunes raons per les quals el govern fa un seguiment de la vostra activitat en línia i com la VPN pot ajudar a prevenir-la:

1. Mantenir l’estabilitat de la seva seguretat nacional

La majoria de les vegades, el govern haurà de posar en pràctica un mètode que permeti controlar els seus ciutadans per tal de mantenir l’estabilitat de la seva seguretat nacional. La seguretat nacional és l’aspecte més important que manté el seu funcionament del país per als millors interessats. Tanmateix, amb aquest objectiu es plantegen molts problemes, ja que han d’envair la privadesa dels usuaris en línia de tant en tant, cosa que no totes les persones estarien d’acord..

Amb una VPN, sempre podeu recuperar la vostra privadesa i seguretat en línia. En xifrar el trànsit d’internet, el govern no podrà supervisar el que feu, ja que cada transmissió de dades es xifra amb diverses capes de xifratge, difícil de trencar..

2. Identificar amenaces potencials en la seva seguretat nacional

Encara sobre seguretat nacional, el govern intentarà controlar els seus ciutadans per tal d’identificar possibles amenaces que puguin causar inestabilitat en la seva seguretat nacional. Si bé aquest propòsit sembla ser noble, posa tots els ciutadans al mateix lloc i consideren cadascun d’ells com a possibles amenaces per al seu país. Potser està bé si el govern només fa un seguiment de l’activitat en línia de les persones dolentes, però en realitat, tots els ciutadans són considerats tan perillosos com les persones dolentes..

És per això que els serveis VPN intenten restaurar la llibertat d’internet i retornar als usuaris els seus drets bàsics en la seva activitat en línia. Enmascarant la seva adreça IP i fent que la seva navegació sigui anònima, els usuaris poden gaudir d’internet sense restriccions i explorar internet lliurement.

3. Mantenir la seva autoritat intacta

Alguns països tenen un govern estricte que exigeix ​​als seus ciutadans que segueixin totes les seves regles. Algú que intenta rebel·lar-se i manifestar el seu desacord serà immediatament capturat i detingut. Per a aquests governs, un control total sobre el tràfic d’internet al seu país és molt important per mantenir la seva autoritat intacta. Sense les normes restrictives, temen que els ciutadans desafiïn el seu propi govern i, per tant, el seu propi país.

La connexió VPN pot obviar totes aquestes restriccions assignant-vos noves adreces IP que pertanyen a països que no tenen cap norma de restricció a Internet. D’aquesta manera, no haureu de tenir por que el govern controli la vostra activitat en línia, ja que navegueu per Internet amb l’adreça IP que pertany a altres països.

4. Prevenir diverses activitats il·legals en línia

L’intercanvi d’arxius il·legals, per exemple, és una de les moltes activitats il·legals que el govern intentarà impedir al seu país. Amb la naturalesa d’Internet, amb les seves zones sense fronteres i el seu potencial il·limitat, l’ús compartit d’arxius il·legals s’ha convertit en desenfadat i, fins i tot, la gent mitjana està realitzant aquestes activitats il·legals durant les seves sessions en línia. És per això que el govern vol fer un seguiment de cada ciutadà per evitar que això passi.

La VPN, d’altra banda, no fomenta l’activitat en línia il·legal, però els usuaris reben els seus drets per explorar diverses coses que Internet ofereix. D’aquesta manera, els usuaris poden veure els espectacles que només estan disponibles en altres països sense recórrer a la pirateria, per exemple. També poden pagar els serveis de subscripció que només s’ofereixen en altres països sense haver de viure-hi. La connexió VPN pot fer-ho obviant la restricció de regió a Internet.

5. Conèixer millor cada ciutadà

En conèixer millor cada ciutadà, vol dir que el govern vol conèixer la informació detallada sobre els seus assumptes de la millor manera possible. Volen conèixer els seus hàbits de navegació, què fan avui en línia, la seva ubicació avui en dia, com es comuniquen amb els altres, quins productes compren avui, etc. Com a bon ciutadà, no és cap problema si el vostre govern sol·liciti dades importants. Però, si us demanen dades confidencials sense el vostre permís o si utilitzeu un mètode de vigilància en línia que trenqui els vostres drets bàsics de privacitat, és il·lògic que els permeti fer-ho.

És per això que la VPN és important, ja que pot mantenir privada l’activitat de navegació, independentment de quins dispositius utilitzeu. Xifra tot el trànsit d’internet i amaga la transmissió de dades al govern i al proveïdor de serveis d’internet.

Aquests són els motius pels quals el govern fa un seguiment de la vostra activitat en línia i com la VPN pot ajudar a prevenir-la. Si el govern està intentant obtenir dades importants sense el vostre permís i trencant els vostres drets bàsics de seguretat i privadesa en línia, aleshores teniu els drets per evitar que puguin fer-ho. Per això es necessita VPN per mantenir-lo protegit de vigilància no autoritzada de diversos tercers, inclòs el govern.