Per què cal triar una VPN amb funció de tallafoc NAT per a una protecció de seguretat afegida

La protecció del tallafoc no és una característica comuna disponible en un servei VPN, tot i que cada vegada són més els proveïdors de serveis que afegeixen aquesta funció a la seva xarxa privada. Tot i no ser una característica habitual, aquesta és la característica que tots els usuaris de VPN haurien de considerar utilitzar, ja que proporciona més protecció a la seva connexió de xarxa privada. Molts experts en seguretat recomanen que els usuaris de VPN també instal·lin un programari de tallafoc al seu dispositiu, ja que proporciona encara més protecció per a les seves dades importants, especialment contra atacs de pirateria informàtica..


La protecció del tallafoc més habitual que s’integra en el programari VPN és el tallafoc NAT, i la funció principal és més o menys la mateixa que el programari de tallafoc dedicat que podeu trobar a Internet avui dia. La funció principal d’aquesta funció és protegir les vostres dades dels pirates informàtics i, quan teniu aquesta funció activa, és impossible que els pirates pirates penetrin a la vostra connexió de xarxa i us robin la informació important. A causa de la seva funció necessària, és recomanable que escolliu només un servei VPN que ofereixi una funció addicional de tallafoc. A continuació es mostren els motius pels quals cal triar una VPN amb funció de tallafoc NAT per a una protecció de seguretat afegida:

1. Ofereix una protecció encara més forta contra atacs de pirates informàtics i amenaces en línia

VPN us proporciona la llibertat d’internet que són els vostres drets bàsics. Però, amb aquesta llibertat d’internet, t’exposes a més riscos i perills. Per descomptat, els pirates informàtics i qualsevol tercer maliciós no poden penetrar fàcilment en la vostra connexió privada, però encara poden apuntar-la, si tenen raons suficients per fer-ho. Amb el tallafoc NAT activat, no us haureu de preocupar dels riscos i els perills dels atacs de pirates informàtics i les amenaces en línia, ja que la vostra connexió està fortament protegida contra ell. Abans que els pirates informàtics puguin penetrar en la vostra connexió privada, primer han de tractar amb el tallafoc i serà gairebé impossible que penetrin.

2. Protegeix tots els vostres programes i aplicacions

Els pirates informàtics persistents, sens dubte, intentaran trobar cap tipus d’obertura a la vostra connexió privada. El que normalment no sabeu és que qualsevol programari i aplicacions que queden oberts al vostre sistema poden ser una obertura potencial per als pirates informàtics del sistema i robar les vostres dades importants. És possible que intentin trobar errors en el programari i en les aplicacions que els permetran entrar i, un cop ho hagin trobat, els serà més fàcil instal·lar programes maliciosos al sistema. Amb el tallafoc de NAT, això no es pot produir, ja que tots els programes i aplicacions que queden oberts al vostre sistema estan totalment protegits dels pirates informàtics i de les amenaces en línia.

3. Evita que els robots no entrin a la vostra connexió privada

Alguns tercers malintencionats poden intentar enviar bots per penetrar en la vostra connexió amb la intenció de robar la vostra identitat real, així com fer-vos brossa amb molts anuncis i missatges de correu electrònic forçats. Si el dispositiu no està protegit amb VPN de manera segura, aquestes botes poden incomplir-les fàcilment, i aquests robots poden assolir el seu objectiu sense problemes. Tanmateix, amb el tallafoc NAT, aquests robots no poden entrar a la vostra connexió privada, fins i tot abans que intentin fer-ho. Com a resultat, esteu completament protegit contra el robatori d’identitat i diversos tipus de missatges de correu brossa.

4. Conserva la xarxa dedicada al vostre encaminador

Si apliqueu la connexió VPN al vostre enrutador, us ajudarà a mantenir la xarxa dedicada del vostre enrutador no perturbada. Ajuda que el vostre router es mantingui connectat a la xarxa privada amb una connexió dedicada per a cada dispositiu. El NAT per a cada dispositiu, al seu torn, estarà protegit de qualsevol tipus de mal escaneig entrant que pugui interrompre la connexió. Amb el tallafoc NAT, aquest sistema de protecció s’enforteix encara més. Garanteix la millor qualitat de connexió per al vostre enrutador, a més de millor seguretat.

5. Ofereix protecció addicional per al vostre ordinador d’escriptori i mòbil

Tant si instal·leu la VPN a l’escriptori o dispositiu mòbil, podreu obtenir protecció addicional per a aquests dispositius mitjançant el tallafoc NAT. Tot i que no instal·leu cap antivirus ni cap altre programari de seguretat i, encara que no actualitzeu el vostre sistema operatiu regularment, podreu gaudir de la màxima protecció de seguretat del vostre sistema operatiu amb la combinació de la vostra VPN i el NAT. funció de tallafoc.

Aquests són els motius pels quals cal triar una VPN amb funció de tallafoc NAT per a una protecció de seguretat afegida. Si no heu decidit el proveïdor de serveis VPN que utilitzarà a llarg termini, és millor subscriure’s només a una VPN premium amb la funció de tallafoc NAT disponible. Només uns quants proveïdors de VPN ofereixen aquesta funció, de manera que hauríeu de fer algunes investigacions abans de triar la que voleu utilitzar regularment.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map