Les raons per les quals cal utilitzar una VPN que ofereix moltes ubicacions del servidor

L’èxit d’una VPN depèn de com el proveïdor de serveis ofereix el millor rendiment de la seva connexió privada virtual. Per descomptat, el rendiment també s’ha d’equilibrar amb bones funcions de seguretat i privacitat que garanteixin la màxima protecció per als seus usuaris. Tanmateix, a més d’això, el nombre de servidors que ofereix ha de ser suficient per poder canviar entre ells sense cap problema. No hi hauria d’haver una sobrecàrrega de servidor que faci que el rendiment de la vostra navegació es disminueixi i alenteixi la velocitat general i el temps de càrrega de pàgines.


Per això, és important que mireu quants servidors que un proveïdor VPN oferirà als seus usuaris abans de triar el servei VPN. També, heu de garantir que aquests servidors siguin propietat de l’empresa VPN, no servidors llogats amb limitacions pròpies. A continuació es mostren els motius pels quals cal utilitzar una VPN que ofereix moltes ubicacions del servidor:

1. Hi haurà risc mínim de sobrecàrrega de servidors

Ho creguis o no, els proveïdors de VPN que no ofereixen suficients servidors per als seus usuaris poden experimentar molta sobrecàrrega del servidor i un rendiment inestable. Per aquest motiu, els usuaris hauran de navegar a una velocitat més lenta o bé no poden connectar-se al servidor problemàtic durant un període de temps determinat. Si això succeeix, pot realment molestar la vostra comoditat en utilitzar el servei VPN. Recordeu que fins i tot serveis VPN premium o de pagament poden tenir aquest problema. Per això, heu de triar el que ofereix diverses ubicacions del servidor i, si és possible, amb molts servidors a cada ubicació. Per evitar la sobrecàrrega del servidor i altres problemes relacionats amb el servidor durant la sessió de navegació privada.

2. Cada servidor proporcionarà el millor rendiment

Amb diverses ubicacions del servidor, vol dir que els usuaris de VPN s’estenen a través de diferents servidors, de manera que no utilitzen els mateixos recursos del servidor al mateix temps. D’aquesta manera, el proveïdor de VPN pot mantenir cada servidor per proporcionar el millor rendiment a la sessió de navegació. No us haureu de preocupar de que la connexió s’interrompi al mig de l’activitat de navegació, com ara la transmissió de vídeos o l’escolta de música. Pot mantenir la millor comoditat a la sessió en línia tot el temps.

3. Podeu canviar fàcilment entre les vostres ubicacions preferides

Amb diverses ubicacions de servidor repartides per diversos països, és molt fàcil canviar entre les vostres ubicacions preferides. Sempre estarà disponible cada servidor de cada país perquè pugueu utilitzar-lo, ja que l’ús dels recursos és equilibrat. Pujar de servidor a servidor serà molt suau. Aquesta activitat també pot millorar la seguretat de la vostra connexió VPN, de manera que podreu romandre privat tot el temps.

4. Podeu obtenir una adreça IP diferent per a propòsits diferents

Per exemple, si voleu veure un vídeo que només està disponible en un determinat país, podeu canviar el servidor VPN a aquell país de manera que el pugueu veure. Si el proveïdor de VPN només proporciona un bon nombre d’ubicacions de servidor, això no serà possible per a vosaltres. Això es deu a que, de vegades, l’accés a contingut de tercers que només estigui disponible per a una determinada regió requerirà que tingueu accés a Internet des d’aquesta regió. Si l’empresa VPN no proporciona un servidor per a aquest país, no podreu accedir a aquest contingut, encara que utilitzeu una altra ubicació del servidor des del mateix servei VPN.

5. És bo per a diversos dispositius que utilitzeu

Si teniu diversos dispositius i tots els dispositius necessiteu connectar-vos a la vostra VPN, llavors tenir diverses ubicacions del servidor pot proporcionar variacions per a cada dispositiu pel que fa al servidor al qual està connectat cada dispositiu. Un dispositiu es pot connectar al servidor dels Estats Units, mentre que un altre dispositiu es pot connectar al servidor d’Alemanya. Això permetrà als diferents dispositius tenir accés diferent al contingut de cada país i, per tant, podreu diferenciar la vostra experiència en l’ús de la connexió VPN.

Aquests són els motius pels quals cal utilitzar una VPN que ofereix moltes ubicacions del servidor. Com més ubicacions del servidor s’ofereixi l’empresa VPN, millor serà que, com a usuari, aprofiti les funcions del servei VPN. El rendiment de cada servidor serà estable i la qualitat general del servei serà excel·lent. Com menys ofertes hi ha, més probabilitats que el servidor es sobrecarregui quan són utilitzats per massa usuaris al mateix temps.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map