La funció del tallafoc a la vostra connexió VPN: el que cal saber

Quan investigueu sobre diversos serveis VPN disponibles al mercat avui, podreu veure la diferència que tenen. Aquests serveis VPN ofereixen diferents funcions que podeu aprofitar per millorar la vostra seguretat i privadesa en línia. Alguns d’aquests serveis també oferiran eines de seguretat addicionals que ajudin a millorar la privadesa i la seguretat generals dels vostres dispositius. Una de les eines de seguretat comunes incloses en un paquet VPN és el tallafoc.


Què és un tallafoc? Firewall és una eina de seguretat comuna que podeu utilitzar per protegir els vostres dispositius contra els pirates informàtics, especialment atacs directes de pirates informàtics. Així doncs, amb aquest tallafoc activat, us assegureu que cap pirata informàtic o programes no desitjats no es poden infiltrar en el vostre sistema i realitzar alguna activitat que pugui danyar els vostres dispositius. En una connexió VPN, l’existència d’un tallafoc és encara més important. A continuació, es detallen les coses que cal saber sobre la funció del tallafoc a la connexió VPN:

1. Filtra el trànsit de xarxa

La funció principal d’un tallafoc és filtrar el trànsit de xarxa per tal de mantenir net el trànsit de xarxa sense cap amenaça. Quan us connecteu a Internet, realment teniu trànsit entrant i sortint al vostre sistema de xarxa. A més d’enviar el trànsit per arribar a Internet, el vostre sistema també rebrà trànsit d’Internet. Així és com podeu enviar i rebre dades per internet.

En la connexió VPN, el tallafoc actua com a filtre per al trànsit de la vostra xarxa, impedint que qualsevol cas quan rebi trànsit de fonts dubtoses o perilloses. Aquest trànsit entrant us pot provocar dades malintencionades o perilloses al vostre sistema i el tallafoc actua com a protocol de seguretat actiu per bloquejar possibles amenaces..

2. Evita que hi entri cap trànsit maliciós al vostre sistema

El trànsit maliciós que entra a la vostra xarxa pot ser realment perillós per al vostre sistema, ja que pot causar diversos problemes o danys al vostre sistema. Per exemple, pot enviar programari maliciós al vostre sistema i instal·lar virus o altre programari maliciós per danyar l’estructura del sistema als vostres dispositius. Si visiteu llocs web perillosos carregats de codificació maliciosa, podeu ser víctima de diversos delictes cibernètics si no esteu atents a la vostra seguretat en línia..

El tallafoc us pot ajudar a prevenir l’entrada de trànsit maliciós al vostre sistema, mantenint així net el vostre sistema de qualsevol possible virus o altre programari maliciós. Això millorarà més la vostra seguretat i seguretat en línia.

3. Permet accedir a Internet mentre està totalment protegit

Si bé la connexió VPN regular és prou bona per mantenir la vostra activitat en línia segura i protegida tot el temps, millorarà significativament quan enceneu el tallafoc. Quan el tallafoc estigui activat, podreu accedir a Internet sense haver de preocupar-vos per atacs inesperats de tercers maliciosos. Mentre realitzeu la vostra activitat en línia regular com ara banca, compres i navegació, us mantindreu protegit i protegit.

El tallafoc actuarà com a doble protecció per a la vostra seguretat en línia, garantint que el trànsit sempre estigui net mentre navegueu per Internet. Per tant, a part de mantenir la vostra identitat oculta i anònima, també podeu mantenir net el trànsit de xarxa de possibles amenaces per a la vostra privadesa en línia.

4. Protegiu el vostre sistema contra atacs basats en xarxa

Des que esteu connectat a Internet, qualsevol persona pot arribar tècnicament al vostre sistema de xarxa i orientar-vos a un ciberatac. De fet, hi ha casos en què els pirates informàtics poden atacar qualsevol servidor de tot el món, sigui quina sigui la seva ubicació. De manera que, en realitat, si esteu connectats a la xarxa, podeu ser objectiu d’aquests atacs similars. Per això, es necessita VPN per emmascarar la vostra identitat en línia perquè els pirates informàtics i altres tercers maliciosos no puguin fer el seguiment de la vostra adreça IP o ubicació IP reals..

Amb el tallafoc, però, podeu tenir una protecció més forta contra els atacs basats en xarxa, ja que la seva funció principal és filtrar el trànsit de la xarxa constantment. Per tant, no hi ha lloc perquè els pirates informàtics inicien un atac a la vostra xarxa i penetrin al sistema si teniu el tallafoc sempre.

5. Eviteu que els pirates informàtics s’infiltrin a la vostra xarxa

Els pirates informàtics poden infiltrar-se en el sistema de xarxa i fer tot el que vulguin un cop tinguin accés al vostre sistema. És per això que hi ha moltes empreses que han patit milers de milions de pèrdues a causa dels infractors pirates informàtics a la seva xarxa. Això es deu al fet que aquests hackers poden robar-vos les dades, eliminar els vostres fitxers importants, desordenar-vos amb les vostres bases de dades, etc. El tallafoc, juntament amb VPN, pot crear múltiples capes de protecció per al vostre sistema de xarxa de manera que els hackers tindran un temps difícil d’infiltrar-se al vostre sistema, i així mantenir-vos fora de perill dels ciberatacs..

Aquestes són les coses que cal saber sobre la funció del tallafoc a la connexió VPN. És important que trieu la VPN que inclou eines addicionals de seguretat com tallafoc i antivirus per mantenir el vostre sistema totalment protegit. Per tant, el vostre objectiu no hauria de ser només la privadesa en línia, sinó la seguretat i seguretat generals del vostre sistema.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map