Els consells senzills i segurs per protegir el vostre iPhone dels pirates informàtics

L’iPhone d’Apple és una marca d’aparells mòbils d’Apple que gestiona el seu propi sistema operatiu anomenat iOS. L’iOS és força diferent a Android ja que només funciona amb el maquinari d’Apple. Significa que no es pot utilitzar en cap altre dispositiu que no sigui el creat per Apple. L’iPhone també té diferents funcions de seguretat que prenen seriosament la privadesa de l’usuari. De fet, els dispositius iPhone estan dissenyats per protegir les dades de l’usuari privat i protegir els usuaris contra qualsevol tipus d’incompliment de dades. Amb les funcions com el reconeixement facial, el sensor d’empremtes digitals, localitzar el dispositiu robat, el control remot i la integració amb l’emmagatzematge iCloud, l’iOS és un dels sistemes mòbils més segurs i segurs del mercat..


Tanmateix, amb totes les funcions de seguretat i privadesa que té l’iPhone, els hackers encara poden ser capaços d’incomplir el dispositiu si no esteu curosos, o ni tan sols coneixeu com utilitzar aquestes funcions de privacitat. L’esdeveniment més freqüent de la pirateria d’iPhone és quan els pirates informàtics han piratat amb èxit l’accés d’emmagatzematge en núvol de les seves víctimes, cosa que permet que visualitzin qualsevol arxiu o fotografies privades emmagatzemades pels usuaris en aquesta plataforma d’emmagatzematge en núvol. És per això que és important que sàpigues protegir el teu iPhone contra possibles atacs de pirateria. Aquí teniu els consells senzills i segurs per protegir el vostre iPhone contra els pirates informàtics:

1. Assegureu-vos de executar el sistema operatiu més recent de iOS

Apple actualitza regularment el seu sistema operatiu per iPhone, ja sigui només una petita actualització o una gran actualització. Si no ho heu fet, us recomanem que actualitzeu el vostre sistema operatiu mòbil a la versió més recent d’iOS. Això es deu al fet que l’empresa sol posar l’actualització disponible per a la majoria de les versions recents de dispositius iPhone. Per tant, no hi ha cap motiu perquè no seguiu la programació d’actualitzacions i assegureu-vos que el dispositiu tingui el sistema operatiu més recent. Les actualitzacions o actualitzacions sempre arribaran amb les últimes funcions de protecció de seguretat que garanteixen la millor protecció de privadesa per als usuaris.

2. Activeu totes les opcions de seguretat

Apple té moltes opcions de seguretat disponibles al menú Configuració. Podeu convertir totes aquelles opcions de seguretat una per una per millorar la seguretat i la protecció de la privadesa del vostre dispositiu. És millor activar totes les opcions de seguretat que cregueu que seran beneficioses per a vosaltres. Algunes opcions de seguretat poden fer que el vostre dispositiu sigui més incòmode d’utilitzar-lo, però si creieu que necessiteu protegir més la vostra privadesa, haureu de plantejar-vos-lo. Funcions com ara El meu iPhone o la supressió de dades remota es poden activar en cas que perdi el dispositiu. Aleshores, quan altres persones la troben, no podran accedir a les vostres dades.

3. Habilita la funció d’autenticació de dos factors

Tots els dispositius Apple estan equipats amb Apple ID, que és el compte que podeu utilitzar per accedir a diverses funcions basades en núvol del vostre dispositiu. Sense aquest identificador, no podreu iniciar la sessió al vostre compte ni utilitzar l’App Store. Per tant, és important mantenir aquesta identificació segura i protegir-la contra els pirates informàtics. Això és degut a que hi ha molts casos en què els pirates informàtics són capaços de trencar-se o treure el nom d’usuari i la contrasenya de l’ID d’Apple de la víctima. Això els proporciona un accés complet a diverses funcions de núvol que utilitzen la víctima. L’autenticació de dos factors permetrà que el vostre ID d’Apple es mantingui segur de qualsevol possible pirateria perquè se li informarà de cada intent de sessió i heu de confirmar cada intent de sessió amb un altre dispositiu..

4. Utilitzeu la VPN quan inicieu sessió a les xarxes Wi-Fi públiques

Hi ha diverses estacions de càrrega públiques i xarxes Wi-Fi que podeu utilitzar a tot el país. De fet, molta gent els utilitza per comoditat, sobretot mentre esperen en llocs públics com estacions de tren o aeroports. La mala notícia és que és possible que les estacions de càrrega i les xarxes Wi-Fi instal·lades en aquests llocs públics no siguin segures per al vostre dispositiu. De fet, poden utilitzar la connexió de xarxa no xifrada que controlen constantment l’activitat en línia dels seus usuaris. Per això, és important que activeu sempre la xarxa VPN quan inicieu la sessió a qualsevol xarxa Wi-Fi pública o utilitzeu qualsevol estació de recàrrega pública. Hi ha molts serveis VPN que podeu trobar a l’App Store, que podeu utilitzar per protegir la vostra privadesa en línia mentre feu servir el vostre dispositiu iPhone.

5. Aneu amb compte amb cada missatge que rebeu al vostre iPhone

Si utilitzeu el vostre iPhone per comunicar-vos amb altres persones de forma regular, tingueu en compte els missatges que intercanvieu amb altres persones. Això és especialment cert quan utilitzeu el dispositiu per accedir a diverses plataformes de xarxes socials. Cada missatge que podeu rebre pot provocar un incompliment de la privadesa, especialment si aquests missatges provenen de persones que desconeixeu. Quan rebeu qualsevol enllaç per restablir la vostra contrasenya, per exemple, assegureu-vos d’investigar aquests enllaços i confirmeu que són enviats per empreses legítimes. En cas contrari, podríeu ser víctima d’un atac de pirateria. A més, aneu amb compte amb tots els missatges privats que feu arribar a les xarxes socials.

Aquests són els consells senzills i segurs per protegir el vostre iPhone dels pirates informàtics. És molt important que us assegureu que el vostre iPhone sempre està protegit, ja que és molt probable que emmagatzeneu molta informació privada i personal al vostre dispositiu. Aquests consells us poden ajudar a aconseguir aquest propòsit amb facilitat.