Els avantatges de jugar a jocs mòbils Android mitjançant VPN

El joc en línia per a mòbils s’ha convertit en mainstream des que els telèfons intel·ligents es poden utilitzar per jugar a jocs sòlids. Hi ha milers a milers de jocs que podeu triar només si aneu a la botiga d’aplicacions, i la majoria d’aquests jocs es poden jugar en línia amb altres jugadors. Podeu interactuar amb altres usuaris del mateix joc i comunicar-vos amb ells mentre realitzeu les missions del joc. Això podria ser una bona cosa per gaudir del vostre temps lliure. A més, la majoria d’aquests jocs també estan disponibles de forma gratuïta, així que no hi ha res a perdre.


Tanmateix, com que els jocs mòbils són només una de les moltes activitats en línia que podeu voler fer diàriament, potser voldreu plantejar-vos utilitzar una connexió privada. Igual que qualsevol altra activitat en línia com ara la banca en línia o la compra, el joc mòbil en línia és l’activitat on probablement compartireu la vostra informació personal amb d’altres. Per tant, VPN és un mètode preferible per ocultar la vostra identitat real. Aquests són els avantatges de jugar a jocs mòbils Android mitjançant VPN:

1. Obteniu més títols per seleccionar-los

Igual que els altres tipus d’entreteniment que podeu gaudir a través d’Internet, hi ha molts jocs en línia que probablement no estiguin disponibles al vostre país. Amb la connexió VPN, podeu accedir a aquests títols no disponibles i reproduir-los bé. Obteniu més títols que podeu seleccionar a la botiga d’aplicacions de Google i en trobeu amb els que potser ni us coneixeu. Us dóna l’oportunitat d’explorar diversos tipus de jocs mòbils disponibles a la plataforma Android i avançar-vos a altres jugadors de la vostra regió. També podeu accedir a títols beta que encara no estan disponibles al vostre país.

2. Podeu obtenir la velocitat optimitzada per als vostres jocs de mòbil

La connexió VPN que utilitzeu us ajudarà a resoldre el problema d’acceleració d’ISP que podeu tenir. Alguns proveïdors de serveis d’Internet a tot el món poden limitar la velocitat dels jocs en línia, ja que és una càrrega enorme per a la seva xarxa. Tanmateix, amb la connexió privada, podeu obviar aquest sistema d’acceleració fàcilment i obtenir la millor velocitat per als jocs que jugueu al vostre dispositiu Android. Dit d’una altra manera, no cal afrontar els retards i altres problemes de latència que, d’altra manera, podríeu experimentar mitjançant la connexió regular.

3. Podeu obviar el bloqueig de regió en diversos jocs multijugadors

Molts jocs multijugadors disponibles al sistema operatiu Android estan bloquejats per a certes regions, la qual cosa significa que és possible que no pugueu jugar-hi. Tot i que és possible que vulgueu jugar als jocs, si no estan disponibles a la vostra regió, no podreu jugar-lo a menys que tingueu connexió VPN. La connexió privada us permetrà canviar la vostra adreça IP de manera que pugueu utilitzar l’adreça IP del país de destinació, permetent-vos jugar als jocs de diversos reproductors que només estan disponibles per a aquesta regió..

4. Podeu assegurar-vos per obtenir el millor rendiment

Com que molts jugadors mòbils tenen problemes de ping i latència en la seva connexió quan juguen determinats jocs, fa que sigui cada cop menys agradable jugar al seu dispositiu Android. Aquest problema de rendiment sol ser causat pels desenvolupadors de jocs que utilitzen els servidors en ubicacions que sovint són fora d’abast d’aquests usuaris. De vegades, els servidors tenen recursos molt limitats i els desenvolupadors de jocs encara no han actualitzat els servidors. Així, fa que sigui impossible gaudir dels jocs mòbils sense problemes per a molts usuaris. Es pot resoldre fàcilment amb VPN, en què es pot ajustar la connexió privada per combinar-se amb la ubicació del servidor utilitzada pel desenvolupador de jocs, la qual cosa millora significativament el rendiment global del joc..

5. Encara podeu jugar en línia en un altre país

Viatjar a un altre país pot ser molt divertit per si mateix, però és possible que vulgueu jugar els jocs mòbils al vostre país de destinació. En molts casos, serà absolutament impossible gaudir dels mateixos jocs amb el mateix rendiment mentre viatgeu a un altre país, sobretot si viatgeu al país que té una estricta restricció a Internet. Per això, es necessita VPN perquè pugueu jugar als jocs mòbils al país que esteu visitant. Amb VPN, no experimentareu cap problema de rendiment mentre jugueu als vostres jocs mòbils Android preferits a l’estranger.

Aquests són els avantatges de jugar a jocs mòbils Android mitjançant VPN. Si t’encanta jugar a jocs en línia al teu dispositiu Android, VPN és una bona idea perquè puguis gaudir dels teus jocs preferits amb la millor velocitat i rendiment allà on siguis. Us ofereix una connexió estable i fiable que necessiteu per gaudir dels vostres jocs, així com les funcions de privadesa per mantenir la vostra informació personal privada.