[Elecció de l’editor] Navegador Maxthon i 5 maneres d’utilitzar una connexió VPN mentre s’utilitza!

Resum: Maxthon és un d’aquests navegadors menys coneguts que va guanyant popularitat lentament al llarg dels anys enmig de l’aparició de navegadors més corrents com Chrome, Firefox, Microsoft Edge i Opera. Tot i que existeix des del 2004, encara té problemes per guanyar una base d’usuaris prou gran com per rivalitzar amb Chrome i Firefox, i per tant, el suport per a les extensions d’aquest navegador és encara una mica limitat. Per exemple, en aquest moment no hi ha cap extensió VPN disponible.


Fundada a: 2003

Nombre d’usuaris: 67 milions

Característiques principals: Sincronització del núvol, bloqueig d’anuncis, mode d’incògnit, sniffer de recursos, eines útils, farciment màgic

Mòbil: iOS & Android

El navegador es va llançar per primera vegada el 2003 amb el nom de MyIE2 abans que es canviés a Maxthon l’any 2004. L’equip de desenvolupament té la seva seu a San Francisco, Califòrnia, EUA. Des que es va desenvolupar per primera vegada, Maxthon ofereix diverses funcions que es consideren innovadores, com ara la sincronització basada en núvols i les adreces de marques, les pestanyes amb caixa de sorra, el bloqueig d’anuncis, la renovació de recursos i molt més. Per això, ha obtingut diversos premis de diverses empreses i organitzacions.

Tot i això, moltes empreses VPN de nom gran encara es concentren en desenvolupar extensions només per a navegadors coneguts com Chrome i Firefox, i per a aquells que utilitzin diferents navegadors, encara poden utilitzar el servei VPN amb altres mitjans.. A continuació, es mostren 5 maneres d’utilitzar una connexió VPN mentre s’utilitza el navegador Maxthon:

1. L’extensió o la funció de VPN natives no estan disponibles al moment

Si voleu instal·lar una extensió VPN per a Maxthon cercant el centre d’extensions, és probable que no la trobareu. Això és probable perquè la majoria de les empreses VPN es concentrarien en la creació d’extensions d’aplicacions només per a navegadors principals per tal de justificar una bona base d’usuaris per al seu servei. Per tant, si voleu utilitzar aquest navegador per accedir a Internet, és possible que vulgueu trobar altres opcions per resoldre al respecte. Hi ha encara diverses maneres d’utilitzar la connexió privada virtual mentre s’utilitza aquest navegador.

De moment, Maxthon no disposa de cap funció VPN nativa que podeu activar i desactivar del menú de configuració, i també és així per als navegadors més notables. Per tant, no podreu navegar per web de manera privada a part d’utilitzar el mode Incognito habitual ni instal·lar l’aplicació VPN al vostre sistema operatiu.

2. Configuració del vostre router per utilitzar la connexió VPN

Una de les maneres més fàcils d’utilitzar una connexió privada juntament amb el navegador Maxthon és configurar el vostre enrutador perquè es pugui connectar a la xarxa privada. De manera predeterminada, el vostre enrutador estarà connectat a la xarxa del proveïdor de serveis d’internet, però quan aneu a la configuració del router, en realitat podeu aplicar una connexió VPN al vostre enrutador. La majoria dels encaminadors ho suporten, de manera que heu de comprovar si el vostre enrutador també és compatible.

El següent pas és anar al lloc web del servei VPN que utilitzeu i buscar la guia sobre com utilitzar el servei VPN al vostre enrutador. Normalment, us haureu d’introduir alguna adreça IP privada i canviar algunes altres configuracions de la configuració del vostre enrutador. Això convertirà la vostra connexió del router en una xarxa privada per a tots els dispositius connectats.

3. Instal·lació de l’aplicació VPN al vostre sistema operatiu

Un altre mètode senzill per utilitzar una connexió VPN amb Maxthon és només instal·lar l’aplicació VPN al vostre sistema operatiu. Així doncs, en lloc de buscar l’extensió del navegador per al servei VPN, instal·lar l’aplicació directament al sistema operatiu pot fer que tot el sistema operatiu funcioni en connexió privada virtual. D’aquesta manera, podreu navegar en privat amb el navegador Maxthon després d’haver activat la connexió privada a l’aplicació.

Normalment, la majoria dels serveis de connexió privada virtual admetran diversos sistemes operatius, inclosos Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Així, independentment de quin dispositiu utilitzeu, podreu instal·lar sense problemes l’aplicació VPN al vostre sistema operatiu.

4. Utilitzant servei de proxy privat basat en web

Aquesta pot ser la manera més senzilla de connectar-vos a la xarxa privada sense haver d’instal·lar res. Només cal visitar els diversos llocs web de proxy privat en línia i començar a navegar des d’allà. Tot i això, aquest mètode normalment tindrà els seus propis desavantatges com ara la navegació completament restringida, l’amplada de banda limitada, els anuncis i servidors poc fiables. Però, si només voleu una experiència de navegació lleugera sense haver d’iniciar sessió als vostres comptes en línia, aquesta pot ser una bona manera de connectar-vos a la web de manera privada mitjançant el navegador Maxthon.

A més, alguns dels serveis de proxy en línia gratuïts ofereixen plans premium que us ofereixen més funcions, cap anunci i una experiència de navegació millorada. Normalment és menys costós que una subscripció VPN regular, cosa que pot suposar un bon preu en funció de les vostres necessitats.

5. Utilitzant OpenVPN al dispositiu

OpenVPN és una aplicació que podeu utilitzar per connectar-vos a qualsevol servidor privat al qual tingueu accés. Està disponible com a aplicació que podeu instal·lar tant a l’escriptori com als dispositius mòbils. L’aplicació OpenVPN és de lliure ús i és un programari de codi obert que permet comprovar i modificar el codi font com vulgueu..

Si trieu utilitzar OpenVPN al dispositiu, heu de trobar servidors privats que estiguin disponibles per accedir-hi. Podeu comprovar si el vostre proveïdor VPN actual és compatible amb OpenVPN i, si és així, proporcionaran informació sobre les adreces del servidor privat que podeu utilitzar amb OpenVPN. O bé, podeu fer una cerca en línia per veure si algunes organitzacions ofereixen adreces IP privades que podeu utilitzar gratuïtament amb el programari OpenVPN. Un cop l’OpenVPN estigui connectat a una xarxa privada, podeu començar a navegar de forma privada mitjançant el navegador Maxthon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map