Coses importants a fer abans de decidir una subscripció a VPN de tota la vida

Quan compri un nou servei VPN, us familiaritzeu amb alguns serveis que ofereixen diversos tipus de pla de subscripció per a la seva connexió privada. Alguns serveis ofereixen plans mensuals i anuals, que són els més habituals, mentre que altres serveis també podrien oferir un pla de 2 anys i fins i tot un pla de vida. Per descomptat, com més temps sigui la subscripció que escolliu, més barat serà el preu global del servei VPN. Com més curt sigui el període de subscripció, més car serà el preu que haureu de pagar.


Quant a la subscripció a VPN de tota la vida, molts proveïdors de serveis ofereixen aquest tipus de període de subscripció per oferir el seu servei de connexió privada com a compra puntual. És com comprar un nou programari. Només heu de comprar una vegada per la llicència i podreu utilitzar el programari per a sempre. Amb la subscripció a VPN de tota la vida, ja no haureu de pagar cap quota mensual o anual, ja que podeu utilitzar la connexió privada per a sempre quan compreu aquest pla de subscripció. Però, val la pena? A continuació, es detallen coses importants abans de decidir la subscripció a VPN de tota la vida:

1. Assegureu-vos que el servei de connexió privada és reptable

No voldreu subscriure’s a un pla de vida i, a continuació, esbrineu que el servei de connexió privada es troba fora del negoci pocs anys després. Voleu fer-ho només amb el proveïdor de serveis que fa més de cinc anys que treballa en el negoci per tal de garantir la reputació del propi negoci. En cas contrari, estalviareu grans diners per un pla de subscripció que no us oferirà avantatges durant tota la vida. A més, el proveïdor de serveis VPN necessita una qualitat de connexió privada millorada de tant en tant.

2. Assegureu-vos que la connexió és estable i fiable

No us cal comprar una subscripció per a un servei en el qual no us pugueu confiar. Quan la connexió VPN és extremadament inestable amb molts problemes de connexió i velocitat lenta per a la majoria dels servidors, el pla de vida no és una bona inversió per a tu. Per tant, no us deixeu temptar de la promesa de no haver de pagar cap quota mensual o anual si no podeu estar segur que el servei us pot proporcionar una connexió privada estable i fiable..

3. Feu-ho només quan realment estimeu el servei

Dit d’una altra manera, no us comprometeu amb un pla de subscripció durant tota la vida si no coneixeu realment el servei. Hauríeu d’utilitzar el servei durant almenys 6 mesos per jutjar-ne la qualitat global. Passar d’una subscripció regular a una subscripció per a tota la vida requereix un gran compromís de la vostra part, i és per això que ho heu de fer quan realment conegueu la qualitat del servei. Si realment t’encanta el servei i l’arrelament, només pots utilitzar-lo per sempre i estar content amb ell.

4. Si és possible, pagueu pel pla de tota la vida quan tingueu descompte

Per a la majoria de proveïdors de serveis VPN que ofereixen el pla de subscripció il·limitada, no és barat que pagueu aquest tipus de subscripció. Sovint costa centenars de dòlars en pagament puntual i us donarà accés a la connexió privada indefinidament. El preu serà significativament més car que el preu habitual mensual o anual, així que tingueu en compte que potser perdreu els diners si no esteu atents amb aquesta inversió. Per tant, és necessari que busqueu la millor oferta per al servei de VPN que trieu accedint al pla de tota la vida quan tingui un bon descompte.

5. El servei ha de comprometre’s plenament amb la privadesa de l’usuari

No voldreu malgastar diners i temps amb el servei que després no podreu confiar. La premissa principal de VPN és que ajudarà a protegir la privadesa de l’usuari en les seves activitats en línia, mantenint-los lliures per explorar els interns sense cap tipus de restricció. Assegureu-vos que el vostre proveïdor de serveis VPN es compromet a protegir la privadesa de l’usuari en aquest moment i en el futur. Heu de saber que l’empresa és una empresa estable que no traïrà els seus usuaris compartint les seves dades personals o privades a tercers sense informar-los. Només amb aquest tipus de servei es pot comprometre amb ell durant tota la vida.

Aquestes són les coses importants que cal fer abans de decidir la subscripció a una VPN de tota la vida. La propera vegada que hi hagi algunes ofertes temptadores d’alguns serveis VPN, heu de valorar si és una bona inversió per part vostra o no. En cas contrari, perdreu una quantitat enorme de diners en un servei que no podreu utilitzar de forma fiable fins i tot durant uns quants anys en el futur.