Consells per emmagatzemar fitxers en línia de forma segura i privada

Els serveis d’emmagatzematge en línia com Dropbox i Google Drive són cada cop més populars perquè la gent vol accedir als seus fitxers des de tots els seus dispositius sense la molèstia de transferir-los manualment. Així, quan utilitzeu un servei d’emmagatzematge en línia, podeu sincronitzar fàcilment els fitxers emmagatzemats en tots els vostres dispositius de forma automàtica. Tant si voleu accedir a aquests fitxers amb l’escriptori o dispositius mòbils, només heu d’accedir a ells en línia. Un altre avantatge és quan treballeu amb els vostres documents. Emmagatzemant els fitxers en línia, podreu editar i treballar en els vostres documents des de qualsevol dispositiu.


No s’atura aquí. Tot i que no porteu els dispositius amb vosaltres, podeu accedir als fitxers que heu emmagatzemat al vostre emmagatzematge en línia des de qualsevol dispositiu connectat a Internet en qualsevol lloc del món. Aquesta és la comoditat d’utilitzar un servei d’emmagatzematge de fitxers en línia. Però, emmagatzemar els seus fitxers en línia pot exposar-los al risc de ser piratejat i robat. Per tant, cal evitar que cap tipus d’amenaces accedeixi als vostres fitxers en línia. A continuació us oferim alguns consells per guardar els vostres fitxers en línia de forma segura i privada:

1. Instal·leu la VPN a tots els dispositius sincronitzats

Per què cal instal·lar VPN en tots els dispositius sincronitzats? Això és perquè protegirà totes les transmissions de dades entre els dispositius locals i l’emmagatzematge en línia. En protegir la vostra xarxa amb una connexió privada, no sereu preocupats per part de tercers que intentin segrestar la transmissió de dades i robar part de la informació privada del camí.

Si manteniu tots els dispositius en connexió privada, la vostra transmissió de dades serà gratuïta de qualsevol hacker o de tercers sense escrúpols que intentin supervisar i robar les vostres dades. És un mecanisme de seguretat per a totes les transmissions de la vostra xarxa.

2. No accediu als fitxers des de dispositius no xifrats

Si, de manera diferent, no heu portat el dispositiu amb vosaltres i voleu accedir als vostres fitxers des d’algun altre lloc, com ara des d’un cafè d’internet o qualsevol altre lloc públic, heu d’assegurar-vos que el dispositiu també està encriptat. Si la cafeteria o biblioteca d’Internet prohibeix instal·lar cap nou programari, només podeu utilitzar un lloc de proxy en línia per accedir als vostres fitxers a través del web. O bé, podeu instal·lar una extensió VPN al navegador que utilitzeu.

No oblideu utilitzar el mode privat al navegador per assegurar-vos que les vostres pistes estan cobertes quan algú altre utilitza la mateixa màquina que vosaltres. I, a més, no us oblideu de tancar la sessió de tots els vostres comptes un cop fets.

3. Utilitzeu el sistema d’autenticació de dos factors per accedir al vostre emmagatzematge en línia

Si voleu mantenir tots els vostres fitxers de forma segura i segura al vostre emmagatzematge en línia, assegureu-vos d’utilitzar una contrasenya tan complexa que és molt difícil d’esquerrar amb força bruta. Utilitzeu números, majúscules, minúscules, símbols i totes les combinacions per fer que la contrasenya sigui forta i difícil de trencar.

Utilitzeu un programari de gestor de contrasenyes per emmagatzemar-lo per si no el podeu recordar. A més, assegureu-vos d’activar el sistema d’autenticació de dos factors per assegurar-vos que l’accés al vostre emmagatzematge en línia és completament segur. D’aquesta manera, haureu de confirmar cada intent d’inici de sessió al vostre emmagatzematge en línia mitjançant un altre dispositiu o compte que tingueu.

4. Utilitzeu només serveis d’emmagatzematge en línia d’alta reputació

Hi ha molts serveis d’emmagatzematge en línia disponibles al mercat i ofereixen diversos avantatges per atraure els seus usuaris. Per descomptat, en podeu triar un que preferiu, però assegureu-vos d’escollir l’emmagatzematge en línia que és de bona reputació i és molt conegut.

Per exemple, Dropbox, Google Drive o Microsoft OneDrive poden ser una millor solució per a les vostres necessitats d’emmagatzematge en línia que qualsevol altre proveïdor de serveis que gairebé no coneixeu o que no tingueu cap reputació coneguda al mercat. Això és degut a que els serveis d’emmagatzematge en línia de bona reputació donaran més atenció a la vostra seguretat i privacitat, i són més fiables per mantenir els teus fitxers de forma segura i segura.

5. Actualitzeu el vostre pla d’emmagatzematge per a una millor seguretat

Com que hi ha molts serveis d’emmagatzematge en línia que ofereixen els seus serveis de forma gratuïta amb certes limitacions, sempre convé utilitzar la versió gratuïta dels seus serveis. No obstant això, considereu els avantatges quan actualitzeu els seus plans premium, cosa que us pot proporcionar una millor seguretat i privacitat. També hi ha més funcions a utilitzar en el pla premium en comparació amb el pla gratuït.

Aquests són alguns consells per guardar els vostres fitxers de forma segura i privada. Assegureu-vos de mantenir els fitxers privats tot el temps i assegureu-vos que totes les transmissions de dades es puguin realitzar amb una xarxa xifrada. D’aquesta manera, podreu mantenir els vostres fitxers segurs i segurs tot el temps.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map