Com utilitzar fàcilment la VPN per al vostre enrutador i altres dispositius

Alguns serveis VPN ofereixen la seva connexió privada virtual només per als equips d’escriptori, mentre que d’altres ofereixen els seus serveis per a diversos dispositius. Si és possible, heu de triar el servei VPN que ofereix els seus serveis per a diversos dispositius, de manera que pugueu utilitzar la seva connexió privada en dispositius mòbils, consoles de jocs, televisors intel·ligents, etc. El problema de la majoria de serveis VPN és que és bastant complicat a l’hora d’instal·lar la connexió VPN al router. Tanmateix, un cop hàgiu assegurat correctament la connexió de l’encaminador amb VPN, podeu connectar fàcilment els vostres dispositius al router per obtenir l’avantatge de la connexió privada automàticament..


Per què és important configurar una xarxa virtual per al vostre enrutador? Això és perquè no haureu de configurar la xarxa privada manualment per a cada dispositiu un cop hàgiu configurat el vostre enrutador amb VPN. Tanmateix, configurar el router amb connexió privada és força complicat, per la qual cosa heu de seguir el procés amb deteniment. Aquests són alguns consells per utilitzar fàcilment la VPN per al vostre enrutador i altres dispositius:

1. Assegureu-vos que la vostra connexió VPN admet els routers

No tots els serveis VPN us permetran configurar la connexió privada per als vostres encaminadors. Normalment, un servei de xarxa privada virtual us donarà el programari per a ordinadors d’escriptori i dispositius mòbils, i no hi ha cap suport d’encaminador. Alguns altres serveis ofereixen suport de l’encaminador només com a funció addicional, és a dir, que heu de pagar més per poder configurar una connexió privada per al vostre enrutador. Per tant, és important que sapigueu que la vostra connexió VPN és compatible amb els encaminadors, ja que no tots els serveis us proporcionaran aquest avantatge.

2. Doneu una ullada al lloc web oficial per obtenir instruccions sobre la configuració del router

Normalment, al lloc web oficial del proveïdor VPN es proporciona un manual complet d’instruccions, que us guiarà pas a pas en el procés de configuració del router. El que heu de fer és dirigir-vos al lloc web oficial del proveïdor VPN i cercar aquest tipus d’informació. Si no hi ha informació disponible, podeu provar de parlar amb el departament d’atenció al client i preguntar-los sobre el mètode per configurar una connexió privada per al vostre enrutador. Probablement us proporcionin l’enllaç a la instrucció i us ajudaran amb qualsevol ajuda que pugui necessitar durant el procés d’instal·lació.

3. No cal que configureu manualment una VPN per a cada dispositiu que tingueu

El major avantatge de configurar la connexió VPN per al vostre enrutador és que realment no és necessari configurar la connexió privada per a cada dispositiu que tingueu. Una vegada configurat el vostre enrutador amb una connexió VPN, qualsevol dispositiu que es connecti al vostre enrutador tindrà una connexió segura i protegida. Això és útil per a dispositius que no tinguin aplicacions VPN natives, com ara consoles de jocs i televisors intel·ligents. Encara que utilitzeu ordinadors de sobretaula, no cal que instal·leu cap programari VPN al vostre escriptori, ja que només cal que us connecteu al vostre encaminador per obtenir beneficis de seguretat, privadesa i anonimat en línia..

4. Assegureu-vos que el vostre model de router és compatible

Tot i que el vostre proveïdor VPN admet la configuració del router, no vol dir que el router sigui compatible. No tots els models o marques de router són compatibles amb la connexió VPN. Per tant, heu de mirar la informació sobre els encaminadors que és compatible amb el proveïdor virtual de xarxa privada. Un cop segur que el router és compatible, podeu iniciar el procés de configuració seguint el manual d’instruccions del vostre proveïdor de serveis. Si el vostre enrutador no és compatible, malauradament, heu de comprar un nou encaminador que és compatible amb el proveïdor de serveis.

5. Compra un encaminador que s’ha configurat prèviament amb la connexió VPN

La majoria de proveïdors de VPN que proporcionen suport per a la connexió d’encaminadors solen vendre encaminadors preconfigurats per als seus usuaris. En comprar un d’aquests routers, podeu obtenir diversos avantatges en funció del proveïdor de serveis que utilitzeu. Els enrutadors preconfigurats tenen la connexió VPN configurada des del primer moment, per la qual cosa no cal que tracteu els problemes de la configuració manual. Aquests routers normalment es poden comprar al lloc web oficial del proveïdor VPN, i és una de les maneres més senzilles de configurar fàcilment la connexió VPN al router..

Aquests són alguns consells que podeu seguir per utilitzar fàcilment la VPN per al vostre enrutador i altres dispositius. De fet, és preferible que utilitzeu un encaminador per a la vostra VPN en lloc de configurar manualment la connexió privada per a tots els vostres dispositius. Només cal que configureu el vostre enrutador una vegada i, a continuació, podeu connectar qualsevol dispositiu a ell per gaudir de la privadesa i seguretat en línia. Et pot estalviar molt temps i esforç.