Com utilitzar el motor de cerca sense deixar cap rastre en línia

Els motors de cerca s’han convertit en una part de la vida de tothom des que Internet es converteix en una tecnologia principal que la gent utilitza diàriament. Sigui quina sigui la informació que vulgueu trobar a Internet, heu d’utilitzar la seva plataforma i escriure les vostres consultes al quadre de cerca. A continuació, us enviarà molts enllaços a les pàgines web que contenen la informació que esteu buscant. Tant si utilitzeu Google, Bing o qualsevol altre servei, podeu trobar qualsevol informació que desitgeu a Internet gràcies a aquests serveis.


Tot i això, hi ha un problema que cal tenir en compte a l’hora d’utilitzar aquests serveis. El problema és que les vostres consultes i altres dades es registren pel servei que utilitzeu. Les dades es poden utilitzar per perfilar la vostra personalitat i revelar altres tipus d’informació personal que us pugui pertànyer. Dit d’una altra manera, la majoria dels motors de cerca són arriscats per a la vostra privadesa en línia. Si utilitzeu aquests serveis, risqueu deixar rastres per a la vostra activitat en línia, així com revelar la vostra identitat real. A continuació, es mostren alguns consells per utilitzar el motor de cerca sense deixar rastre en línia:

1. Utilitzeu un servei de motor de cerca privada

Els serveis en línia com Google i Bing són gestionats per grans empreses interessades en conèixer la informació personal dels seus usuaris. De fet, és la manera com poden guanyar més diners per a les seves empreses, i així, ampliant el seu imperi comercial. Tot i això, hi ha el tipus de serveis alternatius anomenats servei de cercador privat, que podeu utilitzar per cercar informació a Internet sense deixar cap rastre. També s’anomena motor de cerca de privadesa i, mitjançant aquest servei, podeu protegir la vostra privadesa en línia mentre realitzeu diverses cerques en línia. Aquest servei pot estar disponible de forma gratuïta o de pagament depenent de la companyia que utilitzeu.

2. No entreu al vostre compte mentre realitzeu cerques en línia

L’única cosa que podeu fer per assegurar-vos que no envieu cap informació personal a l’empresa de motors de cerca és no iniciar la sessió mentre busqueu informació en línia. Tant si feu servir Google, Bing o qualsevol altre servei, no inicieu la sessió al vostre compte mentre envieu les vostres preguntes. El fet és que quan inicieu la sessió, el servei enregistrarà les vostres consultes i també es controlarà l’activitat de navegació. Per assegurar-vos que no esteu registrat, podeu utilitzar el mode d’incògnit del navegador per fer-ho.

3. Utilitzeu l’extensió del navegador de cerca de privadesa

Hi ha algunes extensions del navegador que ajudaran a fer que totes les cerques en línia siguin lliures de qualsevol tipus de control. Si utilitzeu l’extensió del navegador de cerca de privadesa, podreu trobar informació amb la vostra plataforma de cercadors favorita de manera privada i trobar la informació que desitgeu sense deixar cap rastre en línia. Aquesta extensió funciona redirigint el trànsit cap a un servidor privat que pertany al desenvolupador d’extensions, aconseguint així el resultat de la cerca a través del servidor privat. Si feu servir aquesta extensió, podeu assegurar-vos que totes les consultes romanen ocultes al sistema de seguiment i seguiment del motor de cerca.

4. Utilitzeu una connexió VPN

Una connexió VPN també us pot ajudar a ocultar l’activitat de cerca mantenint el trànsit de xarxa xifrat tot el temps. L’únic que heu de fer és no accedir al vostre compte mentre realitzeu l’activitat de cerca. Tanmateix, quan canvieu la vostra connexió a Internet en una connexió privada, automàticament us quedareu desconnectats del vostre compte perquè us connectareu a un servidor privat d’un país diferent i els motors de cerca consideraran la vostra adreça IP com un nou usuari, que és per això que no heu accedit al vostre compte mentre utilitzeu el servei de connexió privada.

5. Utilitzeu el navegador Tor

El navegador Tor és un tipus de navegador privat que xifra automàticament totes les vostres transmissions de dades i amaga la vostra adreça IP. Quan utilitzeu aquest navegador, podreu entrar a la xarxa Tor i ocultar la vostra adreça IP entre molts servidors d’aquesta xarxa. De fet, la vostra adreça IP s’amaga molt bé perquè el trànsit de xarxa que utilitzeu s’està redirigint diverses vegades del servidor al servidor, cosa que elimina completament les empremtes en línia. Si feu servir aquest navegador de privadesa, també podeu ocultar la vostra activitat de cerca i mantenir-la al marge del sistema de supervisió del motor de cerca.

Aquests són alguns consells per utilitzar el motor de cerca sense deixar rastre en línia. Si suprimiu els rastres de la vostra activitat de cerca en línia, podreu impedir qualsevol tipus de seguiment o seguiment que s’apliqui per l’empresa de cercadors per perfilar els seus usuaris en funció de les seves consultes..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map