Com millorar la vostra velocitat de connexió VPN i eliminar el buffer en el seu procés de reproducció

El principal motiu perquè moltes persones utilitzen VPN, especialment en països amb estrictes lleis d’internet, realment no és pel bé de la privadesa o la seguretat afegida en la seva connexió, sinó pel fet d’evitar les restriccions governamentals. Utilitzen VPN perquè volen accedir a llocs web o contingut de tercers als quals normalment no poden accedir mitjançant la connexió a Internet regular. És per això que utilitzen la connexió privada per evitar aquestes restriccions governamentals o censures, de manera que puguin accedir a qualsevol lloc web que desitgi.


Un gran nombre de persones també utilitzen VPN per transmetre vídeos restringits a la regió. Vol dir que els vídeos només estan disponibles per a determinats països i no es poden visualitzar ni reproduir en streaming mitjançant la connexió regular dels països que no tenen permís de veure-la. Amb l’ús popular de VPN com aquest, molta gent exigeix ​​la millor velocitat de connexió de la seva xarxa privada, ja que és molt important per la seva comoditat en la transmissió d’aquest contingut. Si la vostra connexió VPN no és massa ràpida per transmetre el contingut, a continuació, hi ha alguns consells per millorar la velocitat de la vostra VPN i eliminar el buffer del vostre procés de transmissió:

1. Intenteu canviar el servidor que feu servir

La majoria dels problemes de velocitat de connexió VPN provenen del servidor que utilitzeu. Normalment, si el servidor es sobrecarrega amb massa usuaris que utilitzen el servidor alhora, pot causar problemes de rendiment fàcilment, inclosa la velocitat lenta, no obrir determinats llocs web, etc. Per tant, el primer pas que heu de fer és canviar el servidor que utilitzeu. Diguem que ara utilitza el servidor dels EUA. Proveu de canviar el servidor al servidor del Canadà, el servidor d’Alemanya o qualsevol altra ubicació. També és una bona idea canviar al servidor més proper a la vostra ubicació. Li proporcionarà un impuls de velocitat considerable que necessita.

2. Opteu per una connexió de xarxa per cable

El problema de la connexió de xarxa sense fils és que normalment depèn de la intensitat del senyal. Segons la vostra ubicació, la intensitat del senyal de la vostra connexió WiFi es veurà afectada per diverses coses, com ara l’estat del temps, la interferència sense fils, la distància de la torre més propera, etc. Per això, és millor que utilitzeu una connexió a Internet que utilitza una connexió de xarxa per cable, com ara la connexió de fibra òptica. Amb la connexió per cable, obteniu una connexió més estable i, per tant, podeu evitar una desacceleració de la connexió VPN. Com menys interferència tingui la connexió de xarxa, més estable serà la velocitat de la vostra xarxa privada.

3. Utilitzeu un servei VPN que no redueix la velocitat de connexió

Hi ha molts serveis VPN que no us ofereixen un rendiment complet i heu de ser conscients d’utilitzar aquests serveis. Alguns serveis VPN augmentaran la vostra velocitat de connexió si arribeu a certs límits o si feu servir massa ample. Per això, és important que utilitzeu el servei VPN que no limita el vostre ample de banda, a més de proporcionar-vos tota la velocitat de connexió tot el temps. Normalment, aquests serveis VPN faran publicitat d’aquestes funcions a la seva pàgina oficial perquè els usuaris sàpiguen que proporcionen velocitat completa per a la seva xarxa privada. Si el vostre proveïdor de serveis VPN actual continua oferint-vos una velocitat lenta, probablement és millor que passeu a un altre servei.

4. Reinicieu el vostre router o xarxa WiFi

De vegades, la vostra lenta velocitat de VPN es pot arreglar fàcilment si reinicieu el router o la xarxa WiFi. Això és especialment cert si no heu reiniciat el dispositiu des de fa temps. És una bona idea reiniciar el router o la xarxa d’internet de tant en tant per assegurar l’estabilitat de la vostra connexió. El vostre router o xarxa WiFi intentarà refrescar la connexió que rebran un cop reinicieu el dispositiu, proporcionant-vos una millor recepció de senyal i un millor rendiment a Internet. Després de fer això, també haureu de reiniciar el programari VPN per obtenir el millor resultat.

5. Assegureu-vos que el vostre programari antivirus no estigui en conflicte amb la vostra VPN

Com a programari de seguretat, el vostre antivirus té el seu propi mètode per protegir el vostre dispositiu contra diverses amenaces en línia. El programari VPN, tot i que té l’objectiu similar de protegir la seguretat i la privadesa del vostre dispositiu, de vegades entra en conflicte amb el programari antivirus. Aquest conflicte afectarà normalment el rendiment de connexió VPN del dispositiu. Proveu d’utilitzar la connexió VPN en un altre dispositiu on no hi ha cap programari antivirus i mireu si té una velocitat millor. Si és així, és una bona idea desactivar el programari antivirus temporalment mentre utilitzeu el programari VPN.

Aquests són alguns consells per millorar la velocitat de la connexió VPN i eliminar el buffer del vostre procés de reproducció. Seguint aquests consells, podeu reduir el procés de memòria intermèdia del contingut o la transmissió de suports mitjançant VPN, que al seu torn millorarà la vostra experiència en l’ús del servei..