Com evitar que el vostre ISP segueixi la vostra activitat en línia

Sigui quin sigui el proveïdor de serveis d’Internet o Internet que tingueu subscrit, haureu de conèixer una cosa senzilla. L’ISP sempre registrarà o supervisarà de forma predeterminada l’activitat de navegació. És al seu sistema i és així com es construeix la tecnologia. Amb aquest monitoratge d’activitat del navegador, poden conèixer els llocs web als quals accedeixi en qualsevol període de temps i recopilen aquestes dades com a part de la seva política de privadesa. Aleshores, en el futur, també poden vendre les dades a tercers interessats, o poden revelar-les al govern quan sigui necessari. Això és especialment cert quan el govern elimina la norma de neutralitat neta. Més poder a l’ISP.


El més preocupant d’aquesta pràctica ISP estàndard és que cal alimentar el vostre ISP amb les vostres dades d’activitat en línia, fins i tot si no voleu. És a dir, tret que utilitzeu una connexió VPN mitjançant la qual xifreu totes les transmissions de dades, fent que el vostre ISP no pugui llegir cap de les vostres activitats de navegació.. A continuació es mostren alguns consells per evitar que l’ISP segueixi la vostra activitat en línia:

1. Utilitzeu un anonimat complet en línia

Si no utilitzeu cap eina per ocultar la vostra identitat en línia, no només el vostre ISP, altres tercers interessats també aconseguiran enregistrar tots els moviments mentre esteu en línia. Per exemple, els anunciants poden aprofitar les dades que han recopilat de vosaltres i utilitzar-lo per mostrar diversos tipus d’anuncis que us poden interessar. Per descomptat, no ho demaneu, però ho fan. Per això, és important que siguis en línia completament anònim i que xifreu el trànsit a Internet tot el temps. Podeu fer-ho mitjançant una xarxa privada virtual. En fer això, el vostre ISP no pot veure el vostre trànsit xifrat. Per tant, l’ISP no pot supervisar la vostra activitat.

2. Mantingueu tots els llocs web que visiteu per utilitzar el protocol HTTPS

Hi ha algunes extensions útils del navegador que convertiran qualsevol lloc web que visiteu en un lloc web segur. En altres paraules, qualsevol pàgina HTTP que visiteu a Internet es convertirà automàticament en HTTPS mentre les navegueu. Així, sempre utilitzaràs el protocol HTTPS mentre accedeixis a qualsevol lloc web en línia. En fer això, hi ha dos avantatges principals. El primer és que mitjançant el protocol HTTPS, el trànsit es xifra automàticament independentment de si utilitzeu o no una VPN. El segon és que, ja que el trànsit està xifrat, el vostre ISP o cap lloc web de tercers no poden fer un seguiment del vostre hàbit de navegació en absolut..

3. Assegureu-vos d’utilitzar VPN sense la política de registre sense registre

La VPN que utilitzeu també és la més important. Per descomptat, hi ha moltes virtuts que la VPN us pot aportar en termes de privacitat i seguretat. No obstant això, el nombre creixent de serveis gratuïts indica que heu de ser més selectius a l’hora d’escollir el vostre servei VPN. Per exemple, hi ha molts proveïdors VPN que registren els seus usuaris sense el seu permís. És el mateix que l’ISP que supervisa l’activitat en línia. Vol dir que, quan utilitzeu el servei d’aquests proveïdors VPN dolents, podríeu ocultar l’activitat de navegació de l’ISP, però no podreu ocultar-lo al proveïdor VPN. Per tant, heu de triar el proveïdor de VPN que no registri la vostra activitat en línia. A continuació, es mostren algunes recomanacions que potser voldreu mirar.

ProductePerPreu desLloc webLlegeix més

Suport més sensible2,99 $ / mesVisita el lloc webLlegiu la crítica

En general, el millor6,67 dòlars / mesVisita el lloc webLlegiu la crítica

Per a la millor seguretat4,65 dòlars / mesVisita el lloc webLlegiu la crítica

Per a la màxima privacitat8,95 € / mesVisita el lloc webLlegiu la crítica

Millor xarxa de servidors2,88 $ / mesVisita el lloc webLlegiu la crítica

4. Utilitzeu Tor o altres navegadors de privadesa

Hi ha alguns navegadors de privacitat que podeu utilitzar, i el més popular és el navegador Tor. El navegador Tor utilitza molts servidors privats per xifrar el trànsit, que s’anomenen relés, de manera que qualsevol lloc web que visiteu no pot ser rastrejat per ningú. També hi ha alguns altres navegadors de privadesa que podeu trobar en línia, que es poden utilitzar tant a l’escriptori com als dispositius mòbils. Si feu servir aquests navegadors, es garanteix que la vostra transmissió de dades web sigui segura i privada i que el vostre ISP no pugui supervisar-la en absolut.

5. Mantingui la VPN activa en tots els dispositius

Si voleu mantenir la vostra activitat de navegació o qualsevol altra activitat d’internet segura i privada tot el temps, sense ser supervisat pel vostre ISP, haureu de mantenir la vostra VPN activa en tots els dispositius que disposeu. També pot incloure el vostre router. A més, assegureu-vos de configurar la VPN perquè s’activi automàticament cada vegada que enceneu el dispositiu. Sense fer-ho, podreu filtrar la informació de navegació privada al vostre ISP de tant en tant. Per tant, és millor tenir-ho en compte.

Aquests són alguns consells per evitar que el vostre ISP segueixi la vostra activitat en línia. Seguint aquests consells, podreu romandre encobert cada vegada que us connecteu a Internet, sense que ningú us pugui fer el seguiment ni el control. No només per al vostre ISP, sinó també per al govern, els hackers, els anunciants i les corporacions.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map