Com els propietaris d’empreses han d’utilitzar la VPN en el seu entorn empresarial

L’ús de VPN al dispositiu personal no és el mateix que utilitzar-lo en l’entorn empresarial. Tot i que la funció de la connexió privada virtual en si mateixa és més o menys la mateixa, utilitzar la connexió privada virtual en un entorn empresarial requereix una planificació i una consideració acurades. No només el cost d’instal·lació i manteniment que és bastant elevat, també heu de tenir en compte els canvis generals que haureu d’aplicar a la vostra xarxa.


Segons la mida de la vostra empresa, utilitzar VPN pot ser senzill o complicat. No obstant això, els avantatges de VPN són encara molt importants per a la seguretat i la privadesa de la vostra empresa. Aquí es mostra com els propietaris d’empreses han d’utilitzar la VPN en el seu entorn empresarial:

1. Trieu el proveïdor de VPN adaptat per a empreses

No tots els proveïdors de VPN poden gestionar la instal·lació a tota l’empresa. Això és especialment cert amb les empreses VPN noves o petites. És millor que escolliu el proveïdor que pugui gestionar la instal·lació i l’ús de l’empresa. Normalment, grans i reputades empreses VPN ofereixen la funció de VPN empresarial que poden utilitzar les petites empreses o empreses. Si escolliu aquest tipus de proveïdor de xarxa privada virtual us estalviareu molts problemes de cap i problemes més endavant quan necessiteu ajuda urgent o ajuda. La VPN que s’adapta específicament a les empreses tindrà un excel·lent sistema de suport que estarà a punt per ajudar-vos en qualsevol moment.

2. Activeu la connexió VPN per a la xarxa de totes les empreses

Quan hàgiu escollit el vostre proveïdor de VPN, haureu d’instal·lar la xarxa privada virtual a totes les xarxes comercials que utilitzeu. Això significa que la xarxa que utilitza la vostra empresa per realitzar diverses operacions comercials, així com la xarxa que utilitzen els seus empleats per accedir al sistema de l’empresa. Si, per casualitat, el servei ofereix als clients que puguin accedir al seu entorn de xarxa a través de la xarxa pública, hauríeu de crear una connexió independent només per als vostres clients. Les operacions bàsiques han de mantenir-se en connexions privades.

3. Exigiu que els vostres empleats només es connectin mitjançant xarxa privada

Això és important per mantenir la seguretat, la seguretat i la privadesa del vostre negoci sota control. Hauríeu de crear un sistema que només permeti als vostres empleats connectar-se al vostre sistema mitjançant la xarxa privada. Això és important sobretot quan els vostres empleats treballen fora de la oficina o fins i tot en un altre país. Si no esteu atents, poden filtrar les dades de la vostra empresa accidentalment si permeten que es connectin al sistema empresarial mitjançant qualsevol connexió de xarxa. Es podrien connectar al vostre sistema mitjançant xarxes públiques no segures que poden posar en risc el vostre negoci. Tots els empleats han de sol·licitar l’accés al sistema mitjançant connexió privada.

4. Assegureu-vos que l’emmagatzematge de fitxers en línia estigui xifrat amb VPN

Igual que qualsevol altra empresa, la vostra empresa podria utilitzar un servei d’emmagatzematge d’arxius determinat per mantenir totes les dades de la companyia segures i segures. Si bé tots els serveis d’emmagatzematge de fitxers en línia ofereixen, certament, un bon sistema de xifratge per mantenir la transmissió de dades segura, sempre és possible que els pirates informàtics tinguin un sistema d’emmagatzematge en línia. Per tant, és millor cobrir tota la connexió de xarxa amb VPN, inclòs l’accés al servei d’emmagatzematge de fitxers. En transmetre les dades de la vostra empresa del servidor local al servei d’emmagatzematge en línia a través de la xarxa privada, oferiu a la vostra empresa un impuls significatiu en seguretat i privacitat, garantint que totes les dades privades i sensibles estiguin segures tot el temps..

5. Educeu els vostres empleats sobre la privadesa i seguretat de la companyia

Per molt forta que sigui el vostre sistema de seguretat, un error d’un empleat pot causar una violació important del sistema de seguretat del vostre negoci. Per tant, és millor invertir temps i diners per informar els vostres empleats sobre les millors pràctiques de seguretat i privacitat de l’empresa que poden seguir immediatament. Això inclou garantir que el programari del seu dispositiu està actualitzat, connectant-se només des de xarxes privades o xifrades, canviar les contrasenyes regularment, utilitzar el sistema d’autenticació de dos factors per connectar-se a la xarxa de tota l’empresa, etc. Això minimitzarà la possibilitat que els vostres empleats cometin els grans errors relacionats amb la vostra privadesa i seguretat empresarials.

Així és com els propietaris d’empreses han d’utilitzar la VPN en el seu entorn empresarial. Si encara confieu en la connexió proporcionada pel vostre ISP sense xifrar-la, és millor que afegiu el xifratge VPN per a la vostra connexió comercial. Us pot ajudar a protegir les vostres operacions i dades empresarials de qualsevol tipus d’amenaça potencial.