Com comprendre ESPN3 i com obviar el bloqueig ESPN3

Moltes persones solen queixar-se del bloqueig d’ESPN-3 quan intenten accedir al contingut de transmissió en directe d’ESPN. Però, abans de resoldre aquest problema, heu d’entendre de què es tracta aquest bloqueig. En primer lloc, ESPN és un canal de televisió per cable que es centra en el lliurament de contingut relacionat amb l’esport i l’esport. ESPN és la xarxa de programació esportiva i d’entreteniment, que es va crear per primera vegada el 1979. Actualment, ESPN és propietat de The Walt Disney Company i Hearst Corporation. L’ESPN-3, d’altra banda, és una aplicació que podeu utilitzar per transmetre el contingut del canal ESPN a través d’internet, en lloc de la subscripció per cable..


Podeu considerar que l’ESPN-3 és com Hulu o Netflix. L’única diferència és que se centra en la transmissió de contingut publicada pel canal ESPN. Tanmateix, quan utilitzeu l’aplicació ESPN-3 o intenteu accedir a l’enllaç a través del vostre navegador, és possible que esbrineu que l’empresa ha bloquejat la vostra connexió. Així, com podeu obviar el bloqueig ESPN3? A continuació, es mostren algunes coses que cal saber sobre ESPN3 i com obviar el bloqueig ESPN3:

1. El contingut de l’ESP-3 està protegit per regió

El primer que moltes persones no s’adonen és que ningú no pot accedir al contingut del canal ESPN en directe. Només és accessible per a usuaris de països concrets, particularment als EUA. Així, si no viviu als EUA i no utilitzeu la connexió de xarxa nord-americana, és possible que tingueu bloquejat aquest streaming en directe per a vosaltres. L’únic que podeu fer per obviar aquesta protecció de regió és mitjançant una VPN que us permet desbloquejar aquest bloqueig ESPN-3. I la mala notícia és que no tots els serveis VPN poden fer-ho.

2. No totes les VPN poden accedir a la transmissió en directe de l’ESP-3

Com a empresa, ESPN aplica la seva regió de blocatge molt seriosament. És a dir, tenen una protecció avançada per bloquejar la regió per al seu contingut, de manera que només els seus usuaris legítims poden accedir al contingut en streaming. Tot i que utilitzeu un servei VPN, no us garantirà que podreu accedir a la transmissió en directe des d’ESPN-3, especialment si feu servir serveis privats virtuals gratuïts. A més, l’empresa ha bloquejat que molts proveïdors de serveis VPN accedeixin al seu contingut mitjançant els servidors privats, cosa que fa que sigui més difícil perjudicar la protecció de la seva regió..

3. Utilitzeu una VPN reputable per desbloquejar el bloqueig ESPN-3

La bona notícia és que encara hi ha un bon nombre de serveis VPN que us permeten accedir al contingut des de streaming en directe d’ESPN. Quan trieu una xarxa privada virtual, assegureu-vos que admet el desbloqueig de la regió per a Netflix, Hulu i ESPN de manera que no us enganxeu a utilitzar una xarxa privada que no faci la feina bé. Un servei VPN de bona reputació us pot ajudar a desbloquejar el bloqueig de la regió de reproducció ESPN en directe i us permetrà accedir al contingut des de la comoditat de casa vostra, encara que no visqueu al país compatible.

4. El bloqueig ESPN-3 passa si no pertany a la mateixa regió que la xarxa de transmissió en directe

Atès que el canal ESPN ha aplicat un procediment de bloqueig de regió per als usuaris que no viuen als països compatibles, vol dir que no podreu veure cap contingut del seu streaming en directe si no visqueu en cap dels països compatibles. La companyia fins i tot afirma que el contingut només està disponible per als Estats Units i altres països específics i que no està disponible si canvieu la vostra ubicació, és a dir, que no podreu accedir-hi si es desplaça a l’estranger. És per això que es necessita una bona VPN per emmascarar la vostra adreça IP perquè sembli que pertany a la mateixa regió que la transmissió en temps real, que en aquest cas, la regió dels EUA.

5. Assegureu-vos que teniu un compte ESPN-3

Recordeu que, encara que ja heu utilitzat una bona connexió VPN que pugui desbloquejar el bloqueig ESPN-3, no us permetrà accedir al contingut tret que tingueu un compte ESPN-3. Sí, aquest canal de reproducció en directe és igual que Netflix en què heu de crear un compte amb ESPN abans que pugueu reproduir el contingut. Per tant, abans de queixar-nos encara més que el servei VPN no funciona, assegureu-vos que creeu un compte amb ESPN abans d’intentar accedir a la transmissió en directe disponible a ESPN-3.

Aquestes són les coses que cal saber sobre ESPN-3 i com desbloquejar el bloqueig ESPN-3. Mitjançant l’ús d’una VPN bona i fiable, podeu veure fàcilment els continguts esportius preferits d’aquesta xarxa. És la llar de molts bons continguts relacionats amb l’espectacle i l’esport i només cal activar la vostra VPN i accedir a l’aplicació ESPN-3 per gaudir del canal..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map