Com amagar les vostres pistes en línia de pirates informàtics i de tercers maliciosos

Quan navegueu per Internet avui, trobareu molts llocs web que tracten de recopilar diversos tipus d’informació. La majoria d’ells ho fan sense el vostre permís. No sabeu exactament quin tipus d’informació o dades recopilen. Però, independentment del tipus d’informació que recopilin aquests llocs web, heu de saber que sempre esteu fent un seguiment quan esteu connectats. Les paraules clau de cerca que escriviu, el lloc web que visiteu, els vídeos que heu vist, l’activitat que realitzeu en un lloc web: se us fa un seguiment i un seguiment de diversos tercers..


També hi ha amenaces destacades a Internet que us poden atacar sense que us ho espereu. Es tracta de les amenaces dels pirates informàtics i de tercers maliciosos. A diferència dels llocs web que visiteu, aquestes amenaces us fan un seguiment amb l’objectiu de robar les dades importants que disposeu. Dit d’una altra manera, la informació que obtenen de vosaltres s’utilitzarà d’alguna manera contra vosaltres. Poden robar la vostra contrasenya, dades financeres, comptes d’usuari, documents privats, etc. Per això, sempre és important que estigueu vigilants en línia. Aquests són alguns consells per ocultar les teves pistes en línia de pirates informàtics i de tercers maliciosos:

1. Utilitzeu una adreça de correu electrònic privada

Si encara utilitzeu l’adreça de correu electrònic regular i esteu cansats de rebre molts missatges de correu electrònic de correu brossa diàriament, és el moment adequat per passar a una adreça de correu electrònic privada. Una adreça de correu electrònic privada us proporcionarà el servei de correu electrònic igual que la vostra adreça de correu electrònic habitual, només sense que es mostrin anuncis de correu electrònic i anuncis no brossa. Mitjançant l’adreça de correu electrònic privada, podreu gaudir d’una comunicació de correu electrònic realment xifrada amb els vostres contactes i protegir-vos de diversos tipus de rastrejadors en línia i d’altres coses similars. Tanmateix, per utilitzar una adreça de correu electrònic privada, potser haureu de pagar una quota mensual a canvi d’una experiència de correu electrònic totalment privada.

2. Utilitzeu un navegador web anònim

Un navegador web anònim pot fer que la vostra experiència de navegació sigui més privada perquè sovint té la VPN integrada al navegador. Per tant, no cal instal·lar cap tipus de programari VPN per gaudir de l’experiència de navegació privada. Amb un navegador anònim, podreu cobrir les vostres pistes d’internet, cosa que impossibilita que els pirates informàtics i tercers malintencionats deixin de banda l’activitat de navegació o us robin informació privada. A més, la vostra transmissió de dades es xifra amb diverses capes de xifratge, cosa que fa que qualsevol tercer pugui fer el seguiment de l’activitat en línia..

3. Utilitzeu un servei VPN Premium

Un servei VPN premium us permetrà protegir tot el dispositiu de qualsevol tipus de seguiment i seguiment, ja sigui del govern, ISP, corporacions, llocs web, pirates informàtics o tercers maliciosos. Amb el servei VPN premium, també podreu xifrar tot el trànsit que ve i ve del vostre dispositiu, i totes les transmissions de dades també estaran ocultes a qualsevol tercer. Podreu navegar per la web de forma anònima i ocultar la vostra adreça IP completament. A més, les aplicacions instal·lades al dispositiu també estaran protegides de qualsevol tipus de seguiment i supervisió que es faci sense el vostre permís.

4. Utilitzeu un motor de cerca de privadesa

Sabíeu que l’empresa utilitza el seguiment de tots els termes de cerca que escriviu a Google o a Bing? I, sabíeu que els termes de cerca que escriviu al motor de cerca es poden utilitzar per revelar diverses coses sobre vosaltres, com ara la vostra personalitat, preferència, problemes actuals, estat mental i altra informació privada? Amb un senzill algorisme, els tercers poden perfilar fàcilment el vostre personatge si analitzen els termes de cerca sols, i això pot resultar dolent per a la vostra privadesa en línia. Per això, hi ha alguns motors de cerca de privadesa que ofereixen una privadesa completa quan cerqueu qualsevol cosa en línia. No es farà un seguiment dels vostres termes de cerca i podeu amagar completament la vostra identitat en línia. Si voleu evitar qualsevol tipus de seguiment i seguiment, un motor de cerca privat, que normalment costa diners per utilitzar, pot ser un gran salvapantalles per a la vostra privadesa en línia.

5. Feu el possible per mantenir-ho tot privat

El més important que heu de fer per ocultar les vostres pistes en línia és estar sempre vigilants en línia i fer tot el possible per mantenir la vostra privadesa en línia segura. Per exemple, si utilitzeu xarxes socials, assegureu-vos d’ajustar la configuració de privadesa segons les vostres preferències. Si utilitzeu qualsevol tipus de compte en línia, assegureu-vos de disposar d’una contrasenya contundent per a cada compte, així com de diverses opcions de seguretat activades per mantenir el vostre compte segur. Si comuniques en línia, assegureu-vos que no mostreu la informació personal a ningú que no coneixeu. Aquests són només un petit exemple de coses que podeu fer per mantenir tot privat en línia.

Aquests són alguns consells per ocultar les teves pistes en línia de pirates informàtics i de tercers maliciosos. Quan esteu en línia, no voleu que ningú pugui determinar qui sou, on esteu o la vostra personalitat. Si els permeten fer-ho, continuaran desitjant més. És la vostra responsabilitat mantenir la vostra identitat en línia segura en línia. Aquests consells poden ajudar-vos a mantenir aquesta responsabilitat.