7 signes de proveïdors de VPN que són greus pel seu compromís amb la llibertat a Internet

Quan trieu un proveïdor VPN, heu de tenir en compte que no tots els proveïdors VPN estan realment compromesos amb la llibertat d’internet dels usuaris. Alguns proveïdors només fan el negoci de la xarxa privada virtual per obtenir beneficis, a causa de la popularitat dels altres serveis similars. Tot i així, encara hi ha una gran quantitat de proveïdors VPN molt seriosos per mantenir la llibertat d’internet dels usuaris, per la seva filosofia o ideologia sobre seguretat en línia, anonimat i privadesa..


Si és la primera vegada que utilitza una xarxa privada, assegureu-vos de triar el proveïdor que li preocupa veritablement la vostra privadesa, així com comprometre’s plenament amb ella. A continuació, es mostren 7 signes de proveïdors de VPN que tenen un compromís seriós amb la seva llibertat d’internet:

1. Milloren el seu servei basat en les opinions dels usuaris

Hi ha molts proveïdors de xarxa VPN als quals no els interessa el que pensen els seus usuaris. Quan els usuaris es queixen del servei VPN que registra la seva activitat, el proveïdor de serveis no li interessa gens. Només volen beneficis dels seus usuaris i implementen diversos mètodes per mantenir els usuaris en línia amb el seu pla de beneficis. Això no és cap signe d’un proveïdor de serveis compromès amb la privadesa de l’usuari. Una bona empresa VPN sempre escoltarà els seus usuaris i millorarà el seu servei en funció del feedback que reben dels seus usuaris.

2. Tenen mètodes de xifrat múltiples

Els serveis de VPN barats que només fan servir un protocol de seguretat o utilitzen una capa de xifratge no es preocupen realment de l’anonimat i la privadesa de l’usuari. Això és degut a que és molt fàcil que els pirates informàtics i algunes persones irresponsables entrin en aquest xifrat d’una sola capa, sobretot si té un protocol de seguretat molt feble, com ara el PPTP. Un bon proveïdor de VPN que es preocupi per la privadesa dels seus usuaris hauria d’implementar diversos protocols de seguretat, especialment els protocols que es converteixen en estàndards de seguretat per a l’actualitat. A més, el mètode de xifrat s’ha de fer en diverses capes, no només en una sola capa.

3. Tenen una política estricta per no registrar els usuaris

Si un proveïdor de VPN es preocupa realment de la privadesa i de la llibertat d’internet dels usuaris, no tindrà cap política per supervisar ni registrar l’activitat de l’usuari. Això és particularment problemàtic amb alguns serveis VPN que intenten utilitzar les dades dels seus usuaris i vendre’ls a tercers amb ànim de lucre. Això s’ha convertit en una gran preocupació per a molts usuaris i aquesta pràctica és una mica inacceptable, però els usuaris no es poden queixar gaire, ja que han d’utilitzar el servei VPN o confiar en el proveïdor de VPN. Tanmateix, un bon proveïdor VPN que es preocupi realment per la llibertat d’internet no tindrà cap intenció de vendre les dades dels seus usuaris i registrar-ne l’activitat..

4. Proporcionen la funció automàtica del commutador de matar en cas que la connexió VPN caigui

Quan navegueu amb la connexió VPN activa, és arriscat quan no us adoneu que la vostra connexió VPN cau d’alguna manera. Si la connexió VPN està desactivada per qualsevol motiu, com ara una mala connexió amb el servidor, una fallada del servidor, etc., no podreu protegir la vostra connexió durant aquest període. A més, no us adoneu de la caiguda de la connexió, de manera que podreu tenir la connexió no segura durant la sessió de navegació. Un bon proveïdor de serveis oferirà una funció com el commutador automàtic per matar automàticament la vostra connexió durant aquesta caiguda de connexió VPN, de manera que no es transmetin dades mitjançant la connexió regular..

5. Tenen diversos servidors amb velocitat màxima de servidor

Com més servidors tingui el proveïdor de serveis, millor serà per a vosaltres. Per què? Això és perquè quan un servidor té un problema, podeu canviar fàcilment a un altre servidor. És millor si l’empresa us ofereix diversos servidors fins i tot en una mateixa ubicació, de manera que podeu triar entre diferents servidors de la mateixa ubicació si preferiu utilitzar una ubicació concreta per a la vostra connexió VPN. A més, hauria d’oferir la màxima velocitat del servidor, ja que és important utilitzar-lo especialment quan transmeteu contingut de vídeo mitjançant la connexió VPN, de manera que pugueu oferir el millor streaming de vídeo d’alta qualitat per al vostre gaudi..

6. Accepten el pagament Bitcoin

Un altre signe que un proveïdor de serveis es preocupa per la privadesa de l’usuari és la forma en què accepta el pagament pel servei VPN. El pagament de Bitcoin s’està popularitzant cada cop més entre diversos proveïdors de serveis, a causa de la funció de privadesa que té. Quan utilitzeu Bitcoin, no us hauria de preocupar de lliurar la informació de la vostra targeta de crèdit al proveïdor de serveis, de manera que us serà completament privat la utilització del servei. Ni el servei VPN desconeix la vostra identitat.

7. Inclouen tecnologia Onion-Over-VPN

La tecnologia Onion-Over-VPN és la tecnologia que permet xifrar la connexió a Internet en diverses capes de connexió segura. Aquest mètode permet que la vostra internet sigui encara més segura xifrant primer la vostra xarxa amb VPN, i després xifra la connexió VPN a la xarxa Tor. D’aquesta manera, la vostra adreça IP s’obstaca en diverses ocasions, cosa que fa que gairebé ningú incompleixi la vostra connexió. Aquesta tecnologia és la prova que el proveïdor de serveis es preocupa molt per la privadesa de l’usuari, ja que molts altres proveïdors fins i tot no podrien estar disposats a implementar aquesta capa de xifratge addicional a la seva xarxa privada.

Aquests són els 7 signes dels proveïdors de VPN que tenen un compromís seriós amb el seu compromís amb la llibertat d’internet. És important que utilitzeu el servei d’aquestes empreses VPN, ja que sempre mantindran les dades dels usuaris segurs i protegits als usuaris de tercers que vulguin obtenir les seves dades importants. Sempre estan vigilant de mantenir els seus serveis segurs, segurs i agradables per als seus usuaris.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map