7 Riscos de privacitat d’utilitzar una adreça IP pública en la vostra activitat de navegació

Quan us connecteu a Internet, realment utilitzeu una adreça IP que us proporciona el proveïdor de serveis d’internet. L’adreça IP pot ser estàtica o dinàmica en funció del pla d’internet al qual estigueu subscrit. Però, ja sigui estàtic o dinàmic, l’adreça IP assignada pel vostre ISP s’anomena adreça IP pública. Aquesta adreça IP pública conté informació relacionada amb vostè com a usuari d’internet que està subscrit a un determinat servei d’internet. Aquesta adreça IP pública també és la que es registra als llocs web que visiteu i que registren diversos tercers quan navegueu per Internet.


Si voleu mantenir la vostra privadesa en línia segura i segura, sempre heu d’emmagatzemar la vostra adreça IP pública amb una adreça IP privada tal i com us proporciona el vostre proveïdor de serveis VPN. Per què hauríeu de fer això?? A continuació, es mostren 7 riscos de privadesa d’utilitzar una adreça IP pública a l’activitat de navegació:

1. Terceres sense escrúpols poden assenyalar fàcilment la vostra ubicació

Igual que la vostra adreça de casa, si exposeu la vostra adreça IP pública, exposareu essencialment la vostra ubicació física. Tot i que pot no ser exacte, tercers sense escrúpols poden combinar la informació del vostre protocol d’Internet amb altra informació, com ara moviments GPS i historial de navegació, per determinar la vostra ubicació real. Amb l’adreça IP estàtica, es pot fer fàcilment ja que la vostra IP no canviarà.

2. Els pirates informàtics poden obtenir informació important relacionada amb vosaltres

No només mapar la vostra ubicació, els pirates informàtics o els ciberdelinqüents poden revelar una gran quantitat d’informació important sobre vosaltres només coneixent la vostra adreça del protocol d’Internet. Per descomptat, quan s’utilitzi únicament com a font d’informació, pot ser que no pugui revelar res significatiu que no sigui el vostre país, ISP i altra informació bàsica. Però, els pirates informàtics competents tenen moltes eines que combinen la informació de seguiment d’IP amb altra informació de vigilància per esbrinar una gran quantitat d’informació important sobre vosaltres, inclosa la vostra personalitat.

3. Està sotmès a diverses restriccions governamentals i d’ISP

Quan utilitzeu una adreça IP pública, recordeu que us exposeu a diverses restriccions governamentals i d’ISP. Sense xifrar la connexió de xarxa, el govern pot espiar i supervisar la seva activitat en línia amb molta facilitat. Això es deu al fet que el vostre ISP serà el que controli l’accés a Internet i, per tant, com que el govern pugui ordenar a l’ISP que segueixi les seves regulacions, faran exactament el que el govern vulgui d’ells, inclosa la restricció del seu accés a Internet i posant en risc la vostra privadesa en línia.

4. Es pot incomplir el vostre sistema de xarxa

Quan reveieu la vostra adreça pública del protocol d’Internet, és com si estigués navegant per Internet de peu descalçat, sense cap tipus de protecció. No tindreu cap protecció contra ciberatacs i no podreu protegir el vostre dispositiu en cas que trobeu alguns llocs web maliciosos durant el camí. El vostre ISP no us pot protegir quan això passi. És per això que és molt important xifrar la connexió de xarxa amb VPN per protegir la vostra privadesa i seguretat en línia.

5. Es pot espiar per part de tercers sense escrúpols la vostra transmissió de dades

Una altra preocupació és la transmissió de dades que feu entre dispositius a través d’internet. Tant si esteu transmetent dades de dispositiu a dispositiu o des de dispositiu local a l’emmagatzematge al núvol, no podreu protegir la transmissió de dades si feu servir l’adreça IP pública. Un cop més, alguns tercers sense escrúpols poden trobar una manera de localitzar la vostra ubicació de xarxa, incomplir el sistema i eludir el procés de transmissió de dades. És a dir, no és segur transferir fitxers importants a través d’internet mentre s’utilitza una adreça pública de protocol d’Internet.

6. Es pot supervisar la vostra activitat de navegació

De manera predeterminada, el vostre ISP registrarà l’activitat en línia sempre que utilitzeu la seva xarxa d’internet. Atès que l’ISP està registrant l’activitat en línia, el govern pot sol·licitar aquesta informació en qualsevol moment al vostre ISP. Significa que l’activitat de navegació sempre serà supervisada tant pel vostre govern com per l’ISP. Inclou els llocs que aneu visitant, els vídeos que esteu veient, el que compreu en línia o, fins i tot, les converses en línia. Això fa que el xifrat de la vostra connexió sigui molt important.

7. Us esteu plantejant com a objectiu dels atacs cibernètics

Quan navegueu per Internet sense tenir cap protecció per a la vostra connexió, és a dir, que utilitzeu l’adreça IP que us proporciona el proveïdor de serveis d’internet, és el mateix que permetre a la gent conèixer el vostre número de telèfon o adreça de correu electrònic principal cada vegada que els trobareu. . Per descomptat, està bé fer-ho si et trobes amb els teus amics o persones en qui pots confiar, però internet no pot ser del tot fiable. Hi ha milers de llocs web maliciosos i, si exposeu la vostra adreça IP pública a tots els llocs web que visiteu, us poseu com a objectiu de ciberatacs..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map