7 consells per mantenir la vostra privadesa en línia segura quan es juga a jocs multijugador en línia

Els jocs en línia multijugador requereixen una connexió a Internet constant i també requereix que inicieu la sessió al vostre compte abans de jugar. També podeu interactuar amb molts tipus de persones durant les vostres sessions de joc perquè essencialment esteu jugant amb persones de tot el món. De vegades, pot ser molt arriscat per a la vostra privadesa en línia, sobretot si es pot accedir a la informació del vostre perfil públicament i enllaçar-la amb informació sensible que tingueu, com ara informació personal i informació de la targeta de crèdit..


Sempre és necessari que protegeu la vostra privadesa en línia quan jugueu a qualsevol d’aquests jocs multijugador. A continuació, es mostren 7 consells per protegir la vostra privadesa en línia quan jugueu jocs en línia multijugador:

1. Mantingueu la informació del vostre perfil privat

La informació del perfil és diferent de la informació del compte. La informació del perfil és la pàgina on qualsevol pot veure la informació sobre el vostre perfil, com ara el vostre nivell, trofeu, ubicació / país, amics, etc. La majoria de jocs multijugador en línia faran que aquesta informació de perfil sigui pública de manera predeterminada. Vol dir que les persones poden veure el vostre perfil de jocs, siguin amics o no. És millor mantenir aquesta informació privada perquè pot ser el primer pas perquè qualsevol gent sense escrúpols tingui més informació sobre tu.

2. No divulgueu mai la vostra informació personal durant les vostres interaccions en línia

Quan jugueu als jocs en línia, interactuareu amb jugadors de tot el món, ja sigui a través de missatges de xat o de veu. Com que no sabeu exactament qui són aquests jugadors, no hauria de ser massa desitjós de compartir la vostra informació personal quan interactueu amb ells. Tot i que podeu dir que heu jugat amb ells durant molt de temps i que pertanyen al vostre equip, el més recomanable és mantenir tota la informació personal privada sense publicar-la amb altres jugadors..

3. Utilitzeu sempre una VPN a les vostres sessions de jocs

Si utilitzeu una VPN, xifreu la connexió de xarxa i us assegureu que podreu mantenir el vostre anonimat intacte durant el joc en línia. Això es deu al fet que els pirates informàtics poden intentar localitzar-vos primer en assabentar-vos de la vostra adreça IP. Un cop ho hagin trobat, poden trobar tota la informació rellevant sobre tu del vostre ISP. En protegir la vostra xarxa amb VPN, no ofereu a cap hacker la possibilitat d’assabentar-se de la informació personal.

4. No interaccioneu amb els usuaris que no confieu

Si trobeu alguns usuaris nous que de sobte volen interactuar amb vosaltres i no els confieu plenament, haureu d’acabar la interacció immediatament. Podria ser una manera que els pirates informàtics intentin posar-se en contacte amb la seva víctima. És possible que us preguntin sobre coses relacionades amb la vostra vida personal i que tractin de ser amable amb vosaltres. Tanmateix, atès que esteu relacionant amb algú que ni tan sols coneixeu a la vida real, heu de ser conscients que pot tractar d’extreure alguna informació personal de vosaltres.

5. Activeu l’autenticació de dos factors per al vostre compte

Recordeu que els pirates informàtics poden piratejar la contrasenya del vostre compte si no la protegiu bé. Hi ha diverses maneres que es poden utilitzar per fer-ho realitat, per tant, tingueu en compte. L’única manera d’evitar que els pirates informàtics robin la vostra contrasenya és mantenir-la segura i segura. Heu d’activar el sistema d’autenticació de dos factors per al vostre compte i canviar la vostra contrasenya regularment, preferiblement un cop a la setmana. D’aquesta manera, seran fora d’abast d’aquests pirates informàtics.

6. No jugueu a jocs multijugadors piratejats

Els jocs en línia multijugador necessiten ser jugats com es pretén jugar. Si voleu passar-ho bé i mantenir el vostre compte segur, podeu jugar-lo segons les regles. Dit d’una altra manera, no heu d’utilitzar cap sistema de trampes als vostres jocs en línia perquè mai no sabeu què s’inclou en aquest programari de trampes. Pot ser que s’inclogui programari maliciós quan instal·leu el programari de trampes al dispositiu. A més, heu d’estar lluny dels jocs multijugador piratejats, especialment els que utilitzen servidors de tercers desconeguts. En primer lloc, les aplicacions piratejades poden contenir programari maliciós i, en segon lloc, el servidor en si mateix pot estar ple de pirates informàtics. Per tant, cal allunyar-se’n.

7. Mantingueu sempre els jocs actualitzats

Per evitar que el vostre compte i la informació personal es filtrin a causa de les vulnerabilitats del sistema, heu de mantenir els jocs actualitzats. Cada pegat del joc multijugador inclourà millores de seguretat que ajudin a mantenir el vostre compte segur de diverses amenaces en línia. A més, utilitzant la versió més recent de jocs multijugador, podeu jugar els jocs amb més fluïdesa i comoditat sense preocupar-vos de possibles amenaces que puguin aparèixer al racó..