7 avantatges que obté quan emmascara la teva adreça IP real

Per què emmascarar la vostra adreça IP real és tan important ara? Això és degut a que quan navegueu pel web amb la vostra adreça IP real, altres persones poden supervisar fàcilment l’activitat de navegació. El govern, el vostre proveïdor d’Internet, les corporacions i altres tercers podrien conèixer el vostre historial de navegació i determinar el vostre hàbit de navegació a partir d’aquestes dades. No només això, exposant la vostra adreça IP real, significa que exposaràs la teva identitat real en línia. La gent sabrà on viviu, quin és el vostre nom i altra informació que d’una altra manera pot ser privada per a vosaltres.


És per això que cada vegada més persones utilitzen VPN per ocultar la seva identitat mentre estan en línia. Utilitzen la xarxa privada virtual per ocultar i ocultar la seva adreça IP de tercers que no hagin de tenir la informació sobre la vostra identitat en línia en primer lloc.. A continuació, es mostren 7 avantatges que obté quan emmascara la vostra adreça IP real:

1. Esteu navegant per Internet de forma anònima

Què significa quan navegueu per internet de manera anònima? Vol dir que ningú coneix la vostra identitat real en línia perquè utilitzeu una adreça IP diferent. Si estàveu utilitzant l’adreça IP real, la gent pot fer el seguiment de la vostra adreça IP i conèixer la vostra ubicació real. Però, com que mascareu la vostra IP amb l’adreça IP privada, mostreu la vostra IP privada en lloc de la vostra IP real. Significa que navegarà per Internet de forma privada i segura.

2. Està segur de rastrejadors de tercers

Es converteix en un fet habitual que els llocs web o tercers facin el seguiment de la vostra identitat en línia per tal d’identificar-vos. Això es fa per a diversos propòsits, com per exemple, per publicitar, estalviar el vostre progrés, aprendre el vostre hàbit de navegació, etc. En resum, aquests rastrejadors solen fer un seguiment de l’activitat de navegació sense la vostra autorització, ja que s’ha convertit en una mena de procediment estàndard perquè molts llocs web facin el procés de seguiment per a cada visitant. Quan mascareu la vostra adreça IP, esteu segur de tots aquests rastrejadors.

3. Ningú pot supervisar la vostra activitat en línia

Tant si es tracta del vostre govern com del vostre proveïdor d’Internet, el trànsit de xarxa serà totalment xifrat quan emmascara la vostra adreça IP. Vol dir que no poden supervisar l’activitat en línia i que estareu completament sota el seu radar. En el món on el sistema de vigilància en línia es fa cada vegada més habitual, podreu evitar que tercers que no tinguin el vostre permís vigilin cap de les vostres activitats en línia.

4. Podeu accedir a llocs web bloquejats o censurats

Si viviu en determinats països on les lleis d’internet són molt estrictes, no podreu gaudir d’internet com els usuaris que viuen en altres països. Això es deu al fet que molts llocs web estan bloquejats i censurats per qualsevol motiu. El govern està controlant plenament els llocs web que podeu visitar i els llocs web que no podeu visitar. Enmascarant la vostra adreça IP, és molt fàcil accedir a llocs web bloquejats o censurats.

5. Ningú no pot donar una ullada a la vostra transmissió de dades

Quins fitxers heu enviat avui? Quins temes heu escrit als vostres correus electrònics avui? Quin tipus de dades transfereixes avui? Quins llocs web heu visitat avui? Sense cap protecció per a la vostra xarxa d’internet, altres persones podrien veure les vostres transmissions de dades. Els pirates informàtics poden penetrar fàcilment en la vostra connexió i interceptar en silenci la vostra comunicació en línia. Tanmateix, quan protegeu i emmasqueu la vostra adreça IP, podeu evitar que passi.

6. Cap lloc web pot registrar la vostra activitat

Sabíeu que la majoria de llocs web que visiteu avui registren l’activitat de navegació sense el vostre permís? Per descomptat, tècnicament, ho han dit en els seus termes i condicions. Però, no us diran de seguida que inicien la vostra activitat. Alguns proveïdors de VPN gratuïts solen fer el mateix. Estan registrant la vostra activitat per raons que de vegades no són necessàries. En amagar la vostra adreça IP, no hi ha cap lloc web que pugui registrar la vostra activitat ja que aneu completament anònims amb aquests llocs web.

7. No exposeu la vostra identitat real en línia

La vostra adreça IP real conté molta informació, que si faciliteu aquestes dades, persones sense escrúpols poden treure’n profit. Per exemple, conté la informació sobre la vostra ubicació real, especialment en el vostre dispositiu mòbil, quan la vostra adreça IP està connectada al vostre sistema GPS per determinar la vostra ubicació actual. De vegades, l’adreça IP també pot explicar tant sobre la vostra identitat real i informació privada, que els hackers poden explotar en qualsevol moment que vulguin fer-ho. Així doncs, enmascarar la vostra adreça IP, impedireu que el dispositiu exposi la vostra identitat real en línia, cosa que us ajudarà a mantenir la vostra activitat en línia segura i segura, així com a prevenir diversos tipus de cibercriments..

Aquests són els 7 avantatges que obté quan emmascara la teva adreça IP real. Si no ho heu fet, seguireu arriscant la vostra seguretat i privadesa en línia i exposant-la a diverses possibles amenaces en línia. En ocultar la vostra identitat real en línia, us ofereix moltes maneres d’explorar Internet de forma segura i segura, mantenint-la privada i anònima per a vosaltres..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map