5 tipus d’eines de privadesa i seguretat que fan que els pirates informàtics no puguin penetrar al vostre sistema

Hi ha moltes maneres d’utilitzar els pirates informàtics per penetrar al vostre sistema. En funció de les seves habilitats i experiències, poden utilitzar diferents maneres d’entrar al vostre sistema i controlar-lo. Alguns pirates informàtics fan servir explotacions que han creat ells mateixos per trobar la debilitat de la seguretat del vostre dispositiu. Alguns poden implementar algun programari maliciós per penetrar a la vostra xarxa sense ser detectats. Com més sofisticat sigui el seu mètode, més serà la vostra seguretat en risc. Per això, necessiteu evitar atacs de pirates informàtics mitjançant la instal·lació de les millors eines de seguretat i privacitat que proporcionaran una gran protecció de seguretat per al dispositiu.


Com a usuari, és completament la vostra responsabilitat mantenir el vostre dispositiu de forma segura i segura. Mai se sap quan els hackers posaran els seus ulls en el sistema. Per això, heu de crear el mètode de prevenció necessari per evitar els atacs quan passi. A continuació, es detallen cinc tipus d’eines de privacitat i seguretat que fan que els pirates informàtics no puguin penetrar al vostre sistema:

1. Xarxa privada virtual (VPN)

Xarxa privada virtual (VPN) és una eina de seguretat i privadesa que podeu utilitzar per protegir i xifrar la vostra connexió de xarxa. Quan utilitzeu aquesta eina, podeu ocultar la vostra adreça IP real de manera que tercers no puguin veure ni supervisar l’activitat de navegació. Els pirates informàtics no poden penetrar a la xarxa protegida per VPN simplement perquè el trànsit de la xarxa està xifrat, cosa que significa que les transferències de dades estan ocultes a tercers. Tampoc poden fer un seguiment de la vostra adreça IP real, cosa que els fa encara més difícil entrar al vostre sistema. Altres avantatges de VPN inclouen eludir restriccions del govern, accedir a llocs web bloquejats i protegir les vostres transaccions financeres.

2. Protecció del tallafoc

Com el seu nom indica, aquest tipus d’eines de seguretat crea una espècie de barrera al voltant del vostre sistema operatiu, que s’anomena tallafoc que impedeix qualsevol accés no autoritzat al vostre sistema operatiu. Quan els pirates informàtics intenten penetrar en un sistema que tingui una protecció de tallafoc, els seus atacs es bloquejaran automàticament i se’ls expulsa immediatament. La protecció del tallafoc actuarà com una barrera forta per al vostre sistema que impedeix que hi hagi cap tipus d’amenaces al vostre sistema, òbviament o en silenci. Més important encara, funcionarà contra els pirates informàtics que intenten entrar en el sistema mitjançant la força bruta i aquesta eina de protecció desencadenarà l’alarma de seguretat immediata per tancar els punts d’entrada que utilitzen aquests hackers immediatament..

3. Antivirus i anti spyware

Altres maneres d’utilitzar els pirates informàtics per penetrar al vostre dispositiu són la implementació de virus i programes espia al vostre sistema. Si el vostre dispositiu té una seguretat feble, els virus podran infectar el vostre sistema i alterar el funcionament normal del vostre dispositiu, com ara agafar massa recursos, suprimir fitxers aleatòriament, etc. El programari espia, d’altra banda, es pot fer servir per espiar l’activitat informàtica fent un registre de les tecles de teclat o supervisant l’activitat de navegació. D’aquesta manera, els hackers poden conèixer les contrasenyes, els noms d’usuari i els llocs web que visiteu amb freqüència. Els programes antivirus i anti-spyware poden ajudar a protegir el vostre sistema d’aquestes amenaces.

4. Eina de xifrat d’arxius

L’objectiu principal de l’eina de xifrat de fitxers és xifrar els vostres fitxers importants mitjançant un sistema de xifrat fort perquè només el pugueu obrir. Una vegada xifrat, els fitxers no podran accedir a ningú tret que tinguin una contrasenya per accedir-hi. Es necessitaran anys per als pirates informàtics en el sistema de xifrat creat per l’eina de xifrat de fitxers, de manera que és una manera fantàstica d’emmagatzemar els vostres fitxers importants al vostre sistema. Tot i que els pirates informàtics poden copiar aquests fitxers xifrats als seus servidors, no podran trencar el xifrat del fitxer ni robar els fitxers que s’hi emmagatzemen..

5. Actualitzacions periòdiques del sistema operatiu

Pot semblar senzill, però les actualitzacions periòdiques del sistema operatiu poden ajudar a protegir el vostre dispositiu de diversos atacs, inclosos els atacs de pirates informàtics. Com menys actualitzeu el vostre sistema operatiu, més vulnerable és els atacs de pirates informàtics. Les actualitzacions periòdiques del sistema operatiu serveixen per tal d’actualitzar el sistema d’arxius bàsics amb les darreres actualitzacions de seguretat o de pedaç per garantir que es manté en funcionament sense problemes ni debilitats de seguretat. Es recomana configurar automàticament les actualitzacions del sistema operatiu per tal que el dispositiu pugui iniciar les actualitzacions sempre que estigui disponible.

Aquests són els 5 tipus d’eines de seguretat i privacitat que fan que els pirates informàtics no puguin penetrar al vostre sistema. Amb aquestes eines, podeu protegir el vostre dispositiu contra diversos tipus d’atacs de pirateria informàtica i evitar que cap tipus d’amenaces entrin al vostre sistema. Recordeu que en termes de seguretat del sistema, la prevenció sempre és millor que curar. Per tant, podeu utilitzar aquestes eines com a mesura preventiva per prevenir els pirates informàtics quan comencin a embolicar-se amb el dispositiu.