5 raons per triar una VPN Premium amb la funció de bloqueig anti VPN

Com ja sabríeu, hi ha uns quants països al món que han prohibit l’ús de la VPN, cosa que significa que si viviu en un d’aquests països, no podreu utilitzar cap programari VPN allà. Això es deu a les restriccions que el govern d’aquests països aplica, que sovint exigeixen als usuaris que s’adhereixin plenament a les seves lleis d’internet. Aquests governs volen controlar el comportament dels seus ciutadans en línia, de manera que només poden visitar els llocs web que estiguin aprovats pel govern. Per descomptat, per a molts usuaris, això és una violació dels seus drets bàsics de privacitat i seguretat en línia.


A més de les seves lleis que prohibeixen l’ús de la xarxa privada virtual, el govern d’aquests països fa el seguiment de l’activitat dels seus ciutadans en línia. Amb la tecnologia Deep Packet Inspection, el govern coneixerà el que fan els seus ciutadans quan utilitzin la seva connexió en línia. Però, per sort, alguns proveïdors de VPN comencen a oferir la funció de bloqueig anti VPN al seu servei. Per això, és important que trieu una VPN premium amb la funció de bloqueig anti VPN, especialment si teniu previst visitar algun d’aquests països en un futur proper. A continuació, es mostren 5 raons per escollir una VPN premium amb la funció de bloqueig anti VPN:

1. Encara podeu utilitzar el programari VPN, tot i que està prohibit al país

Un dels avantatges d’utilitzar el servei VPN amb la funció de bloqueig anti VPN és que no us haureu de preocupar de connectar-vos a Internet des del país que ha prohibit l’ús de VPN. És possible que es prohibeixin molts altres serveis de xarxa privada virtual en aquest país. Però, si utilitzeu el servei VPN amb la funció de bloqueig anti VPN, el govern no pot bloquejar l’ús del programari de connexió privada. De fet, el govern no sabrà que utilitzeu la connexió privada quan us connecteu a Internet. De manera que, quan utilitzeu aquest proveïdor de xarxa privada virtual, encara podeu utilitzar el programari encara que sigui oficialment bloquejat pel govern.

2. Oculteu el vostre trànsit VPN al govern

La xarxa privada virtual que utilitza la funció de bloqueig anti VPN està utilitzant realment el trànsit privat silenciós, que el govern no detecta. Normalment, el govern utilitzarà el sistema Deep Packet Inspection per supervisar el trànsit d’internet i, si utilitzeu la xarxa privada per connectar-vos a Internet, el sistema DPI és capaç de detectar-lo. Un cop detectat, aquest sistema rebutja automàticament la vostra connexió i, per tant, no podeu accedir a cap lloc web amb la vostra xarxa privada. Però, si la vostra VPN té la funció per evitar aquest bloqueig, podeu ocultar el vostre trànsit a Internet i el sistema DPI no pot detectar la vostra xarxa privada i, per tant, podreu accedir a qualsevol lloc web normalment..

3. Manté la seguretat de la vostra connexió privada

Només hi ha uns quants proveïdors de serveis VPN que han desenvolupat la tecnologia per ocultar el seu trànsit privat en el sistema de Deep Packet Inspection. I per executar aquesta tecnologia cal fer molts processos. Afortunadament per als usuaris, aquests processos no afecten la seguretat de la vostra connexió de xarxa privada. És a dir, mentre pugueu gaudir de la llibertat d’internet fins i tot al país més restrictiu, no cal que us preocupeu per la vostra seguretat i privadesa en línia. Les vostres dades es xifren i el govern no pot supervisar el que feu en línia.

4. Podeu obviar el procediment d’acceleració del vostre ISP

El govern normalment treballarà amb l’ISP per descoratjar la gent que accedeixi a Internet mitjançant la connexió VPN. Una de les maneres és realitzar el procediment d’acceleració, bàsicament per alentir la vostra connexió a Internet. Quan us connecteu a Internet mitjançant la xarxa privada, l’ISP pot determinar si us connecteu mitjançant la connexió regular o la connexió privada. Un cop detecti que esteu connectant-vos amb una connexió privada, l’ISP retardarà automàticament la velocitat de la vostra connexió, de manera que podreu plantejar-vos utilitzar la connexió a Internet regular. Si trieu la VPN amb la funció de bloqueig anti VPN, aquest tipus de procediment d’acceleració d’ISP no es pot aplicar a la vostra connexió, ja que el vostre ISP no pot detectar el tipus de connexió que utilitzeu i, per tant, us proporciona la mateixa velocitat d’internet que la connexió regular..

5. No disposeu de la vigilància del govern mentre utilitzeu aquest servei

Atès que el govern d’aquests països vol supervisar completament els seus ciutadans quan estiguin en línia, de manera que puguin controlar-los, és necessari que bloquegin l’ús de connexions de xarxa privada, de manera que els seus ciutadans puguin seguir utilitzant la seva connexió regular a Internet. El que és bo quan trieu la xarxa privada que ofereix una característica de bloqueig anti VPN és que podreu alliberar-vos del control del govern, ja que la vostra connexió privada és absolutament silenciosa i no detectada pel govern, tot i que prohibeixen les connexions de xarxa virtuals..

Aquests són els 5 motius per triar una VPN premium amb la funció de bloqueig anti VPN. Amb aquest tipus de servei de xarxa privada virtual, no us haureu de preocupar d’explorar Internet lliurement des dels països que prohibeixen l’ús del programari VPN. Per tant, tria el vostre proveïdor de serveis amb prudència.