5 raons per les quals els pirates informàtics no poden entrar en la vostra connexió privada

Per què es comercialitza VPN com a manera de protegir la vostra privadesa en línia? Com es pot evitar que la connexió privada virtual que utilitzeu impedeixi qualsevol possible atac de pirateria? Aquestes són les preguntes que podeu tenir en compte abans de subscriure-us a un bon servei VPN. Podríeu pensar que la vostra connexió regular és prou bona com per protegir-vos perquè fins ara no teniu cap problema amb la vostra connexió. També podeu pensar que els llocs web de més reputació ja tenen el seu sistema de xifrat, de manera que no cal que utilitzeu cap connexió privada per afegir més xifrat a la vostra xarxa..


Si això és el que penses, potser hauràs de tornar a pensar. Això es deu al fet que els hackers no trien i trien els objectius, sobretot quan estan fent atacs massius a diversos ordinadors client. Per descomptat, potser són elegants quan trien grans objectius, com ara les corporacions. Però, quan es tracta de delictes pirates petits com robar contrasenyes, robar fitxers del vostre emmagatzematge en núvol, segrestar els vostres comptes de xarxes socials, etc., els hackers no són gens exigents. Així, poden venir-hi en qualsevol moment.

Tanmateix, no poden fer res quan la connexió de xarxa estigui protegida amb VPN. A continuació es mostren cinc raons per les quals els pirates informàtics no poden entrar en contacte amb la vostra connexió privada:

1. La vostra adreça IP real està emmascarada i oculta

La funció principal de VPN és ocultar i ocultar la vostra adreça IP. Així, en lloc de mostrar la vostra adreça IP real al públic i als llocs web que visiteu, mostreu l’adreça IP privada. El bo de l’adreça IP privada de VPN és que podeu triar la ubicació en funció de les vostres preferències. Podeu triar l’adreça IP privada ubicada a Estats Units, Regne Unit, Canadà, Austràlia, Singapur i altres països en funció de les ubicacions del servidor proveïdes pel vostre proveïdor de serveis VPN.

Com que la vostra adreça IP real està emmascarada i oculta, qualsevol lloc web que visiteu només reconeixerà la vostra adreça IP privada. Això també és cert amb qualsevol tercer que intenti fer el seguiment, inclosos els pirates informàtics.

2. La vostra xarxa sencera està xifrada amb un algorisme molt complex

La VPN no és només l’eina que podeu utilitzar per ocultar o ocultar la vostra adreça IP, sinó que també és una eina que es pot utilitzar per xifrar tota la vostra xarxa. Quan instal·leu una aplicació o programari VPN al dispositiu, no només instal·leu una aplicació petita i insignificant. De fet, creeu una infraestructura per al vostre dispositiu que us permeti protegir i xifrar tota la connexió de xarxa que feu servir.

Amb aquest xifrat, l’aplicació o programari VPN crearà diverses capes de protecció de seguretat i privadesa per a la vostra connexió. Si la connexió privada virtual té eines de seguretat addicionals com antivirus o tallafoc, serà encara millor. Les capes de xifratge de la vostra xarxa són el que fa que els hackers no puguin incomplir-la.

3. Es podria trigar anys perquè els pirates informàtics es trenquin en la vostra connexió VPN

Tot i que els pirates informàtics estiguin tan decidits a entrar en la vostra connexió privada i siguin tan persistents, pot trigar uns anys a entrar en la vostra connexió privada. L’algoritme és massa complex perquè els hackers habituals es trenquin en pocs minuts. Això és especialment cert si la VPN té un xifrat de 256 bits o més. Es farà gairebé impossible que els pirates pirates pirates entren en el vostre sistema.

L’algoritme de la connexió privada és simplement massa complex per a què algú tingui interès. Fins i tot la pròpia empresa VPN no és capaç de rastrejar ni piratejar els seus propis usuaris un cop connectats a la xarxa privada.

4. La vostra adreça IP canvia constantment

Una característica important que podeu obtenir com a usuari VPN és la possibilitat de triar els servidors privats segons les vostres preferències. La majoria dels serveis de xarxa privada virtual no donen cap límit perquè els usuaris puguin canviar entre diferents servidors. Així, podeu canviar fàcilment del servidor privat dels EUA a un altre servidor del Regne Unit amb un sol clic.

Això confondrà els pirates informàtics ja que un cop hagin localitzat la vostra adreça del servidor privat, podreu canviar-la fàcilment a una altra adreça i us perdran el seguiment. És una manera fantàstica de desaparèixer del radar del pirata informàtic immediatament.

5. Es poden fer un seguiment de les adreces IP privades

Les persones que utilitzen les adreces IP privades de tot el món són nombroses. La vostra adreça IP privada no només la podreu utilitzar, sinó que també la podreu compartir amb altres usuaris. Així, doncs, és impossible de fer el seguiment de les adreces IP privades. És impossible determinar l’usuari exacte que fa alguna cosa en línia mitjançant una adreça privada perquè pot ser qualsevol.

Per això, l’ús d’una adreça IP privada pot fer que la vostra activitat en línia sigui segura i anònima i, també, és per això que els hackers no poden entrar en la vostra connexió VPN.