5 raons per les quals DuckDuckGo és el millor motor de cerca a utilitzar el 2018

En l’època en què Google domina gairebé tot en la vida digital de tothom, és normal que la gent senti la necessitat de refrescar-se. No perquè Google sigui avorrit, sinó perquè de totes les empreses de tecnologia que recopilen dades dels usuaris, Google és probablement la que més dades recopili. Per tant, pot ser que ho sàpigues tot millor de vostès que ho saps tot sobre tu mateix.

Google va començar com una plataforma de motors de cerca i, quan la gent utilitza aquesta plataforma, tot es registra als servidors de Google. Significa que totes les vostres dades de cerca, a més de tots els productes que utilitzeu amb el logotip de Google, estan registrats al vostre nom o compte. Aquesta pot ser una bona manera de fer-ho tot fàcil i pràctic per als usuaris. Tanmateix, no és una bona manera de mantenir la vostra privadesa en línia segura i segura. És per això que DuckDuckGo pot ser el millor motor de cerca per utilitzar el 2018. A continuació, es mostren 5 raons per les quals DuckDuckGo és el millor motor de cerca per utilitzar el 2018:

1. És completament privat a utilitzar

Una de les raons per les quals DuckDuckGo és una bona alternativa de Google es deu al seu compromís amb la privadesa de l’usuari. Aquest és el motor de cerca que es crea com a solució per als usuaris que consideren que Google s’ha infiltrat de manera important en la seva privadesa en línia. Així, aquesta alternativa de motors de cerca ofereix al públic la manera de cercar i explorar internet sense ser rastrejat.

Mentre que Google fa un seguiment de tot el que feu a la seva plataforma de motors de cerca, DuckDuckGo no rastreja res. És completament privat i és totalment segur i segur.

2. No registra les dades en absolut

A part del motor de cerca, Google ofereix molts productes digitals relacionats que els usuaris poden utilitzar gratuïtament amb només un compte. També és propietari del sistema operatiu Android, que és el sistema operatiu per a mòbils que alimenta la majoria de telèfons intel·ligents actualment.

La mala notícia és que aquesta empresa rastreja tot el que feu amb els seus productes i registra les vostres dades regularment. Recull dades massives dels usuaris i l’utilitza principalment per executar el seu negoci publicitari. Amb DuckDuckGo, és tot el contrari. Aquest motor de cerca alternatiu no registra les dades en absolut.

3. Teniu un control complet de les vostres dades

DuckDuckGo proporciona als usuaris la capacitat de controlar les seves dades completament. Significa que no us hauria de preocupar que us robin les vostres dades per aquesta plataforma de cercadors perquè sabeu exactament quines dades es recopilen i podeu controlar com es recopilen les dades..

L’empresa que hi ha darrere d’aquest motor de cerca alternatiu proporciona als usuaris el control total de les seves dades. De fet, com que no recopila dades personals dels usuaris, no us haureu de preocupar de modificar la configuració de privadesa d’aquesta plataforma, perquè no n’hi ha cap que es pugui modificar. Simplement, utilitzeu la plataforma del motor de cerca de forma anònima sense preocupar-vos que els “germans grans” siguin rastrejats..

4. No ven les vostres dades a tercers

Una de les raons per les quals DuckDuckGo no recopila cap tipus de dades dels usuaris és perquè no té cap plataforma publicitària per guanyar diners. En el cas de Google, recopilen les dades de l’usuari perquè volen personalitzar anuncis per als seus usuaris i l’empresa ofereix aquestes dades als seus anunciants.

DuckDuckGo no ho fa, és a dir, les dades sempre són segures amb aquesta plataforma de cercadors alternativa. Les vostres dades no es vendran a tercers ni tan sols mostra cap publicitat personalitzada als usuaris.

5. No mostra cap anunci personalitzat

Aquesta plataforma de motors de cerca continua guanyant diners mitjançant ingressos publicitaris i afiliats, però sense fer el seguiment ni el registre de dades de l’usuari. Per tant, si cerqueu un producte determinat a través de DuckDuckGo, l’empresa podria guanyar diners amb els ingressos de la filial, però no és necessari que us faci un seguiment per fer-ho.

A diferència de Google que intenta mostrar publicitat i recomanacions personalitzades per a cada usuari, DuckDuckGo simplement guanya diners de la publicitat de manera diferent. El motor de cerca alternatiu utilitza simplement el trànsit procedent dels usuaris i els dirigeix ​​als anunciants adequats sense necessitat de conèixer la identitat i les preferències de cada usuari..