5 passos per evitar la fuita IPv6 a la vostra connexió VPN

IPv6 és la nova tecnologia del protocol d’internet que permet als usuaris obtenir més avantatges sobre l’antiga tecnologia IPv4. Tot i això, l’únic inconvenient d’aquesta tecnologia és que la taxa d’adopció d’aquesta és molt lenta. Avui passarà anys perquè la majoria d’usuaris passin a IPv6 de l’antiga tecnologia IPv4. Així, encara hi ha molts serveis en línia que utilitzen la tecnologia IPv4 en lloc del nou IPv6. Com a usuari de VPN, però, pot ser un problema per a vosaltres si decidiu fer servir el nou protocol d’Internet.


Per què hi hauria un problema per als usuaris de VPN? Això és perquè si el vostre dispositiu està utilitzant el protocol d’Internet versió 6 per connectar-vos a Internet, mentre que el vostre programari VPN segueix utilitzant la tecnologia versió 4 del protocol d’Internet, potser pugueu filtrar la vostra adreça IP al públic mentre utilitzeu la connexió privada. Això és degut a la diferència de protocols d’internet que utilitzeu i, per tant, hi haurà conflictes en la manera en què la VPN protegeix la vostra adreça IP. A continuació, es detallen 5 passos per evitar la filtració IPv6 a la connexió VPN:

1. Assegureu-vos que tot es configura correctament

El nou protocol IPv6 és que perquè funcioni perfectament, heu de configurar tot de la mateixa manera. Vol dir que cal tenir un dispositiu que admeti aquest nou protocol i configurar el sistema operatiu per utilitzar aquest protocol més recent en lloc del més antic. Aleshores, heu d’assegurar-vos que la configuració de la vostra VPN està configurada per utilitzar la versió 6 del protocol d’Internet. Una vegada que tot estigui configurat de la mateixa manera, hauríeu de poder evitar qualsevol fuita quan utilitzeu aquest nou protocol.

Fins i tot si hi ha un sol desajust en la configuració, la connexió VPN pot utilitzar el protocol IPv4 predeterminat i provocar filtracions per a la tecnologia IP més recent. Així que vés amb compte.

2. Si no esteu segurs, utilitzeu la configuració IPv4 Antiga

No haureu de patir cap problema amb el vostre protocol IPv6 si simplement us adhereu al protocol IPv4 més antic. Això és especialment cert si no sabeu com configurar el vostre dispositiu i la vostra VPN per funcionar en sincronització mitjançant el protocol més recent. Utilitzar el protocol anterior és encara una bona cosa i, de totes maneres, la majoria dels usuaris que hi ha encara continuen fent servir la configuració IPv4 antiga..

Per tant, per estalviar-vos d’una fugida IPv6 arriscada més endavant, només heu d’utilitzar el protocol anterior fins que pugueu configurar tot correctament.

3. Manteniu-ho tot al dia

Com que IPv6 utilitza l’últim sistema de seguretat i la darrera tecnologia del sistema de protocols d’internet, heu d’assegurar-vos que tot està actualitzat abans d’utilitzar aquest protocol com a adreça IP principal. En primer lloc, cal disposar del maquinari modern per adaptar-se a la nova tecnologia. Aleshores, també cal que el vostre sistema operatiu s’actualitzi a la versió més recent. Finalment, cal que el vostre programari VPN s’actualitzi a la seva darrera versió que admet aquest protocol.

Recordeu que encara hi ha molts programes VPN que no utilitzen el protocol més recent com a adreça IP predeterminada, així que assegureu-vos que el VPN el suporti.

4. Comproveu si hi ha una opció per evitar la fugida d’IPv6

Si utilitzeu un bon servei VPN premium, el més probable és que ja ofereixi el sistema de protecció contra filtracions IPv6 a la configuració. Només cal comprovar si podeu protegir la vostra adreça IP de la fuga IPv6 amb el vostre programari VPN o no. Hi hauria d’haver l’opció d’activar la protecció contra filtracions d’IPv6 al menú Configuració i normalment es deixa desactivada de manera predeterminada. Si voleu utilitzar l’adreça IP més recent, heu d’activar aquesta opció per obtenir el benefici de la prevenció de fuites.

Si no esteu segurs, sempre podeu demanar l’assistència tècnica del vostre servei VPN si hi ha una opció disponible. No obstant això, tingueu en compte que això normalment no s’aplica si feu servir una connexió VPN gratuïta.

5. Utilitzeu VPN que admet IPv6 i tingui una protecció de seguretat moderna

Si el vostre programari VPN no admet l’ús d’IPv6, que encara fan molts serveis VPN, potser serà el moment per començar a buscar un altre servei VPN que admeti el sistema de protecció de seguretat i privadesa d’IPv6. També necessita tenir un modern sistema de protecció de seguretat que s’actualitzi regularment. Heu d’assegurar-vos que utilitzeu el servei que us resulta millor per protegir la vostra seguretat i privadesa.

Aquests són els passos per evitar les fuites IPv6 a la connexió VPN. Tingueu en compte que cal conèixer el tipus d’adreça IP que utilitzeu abans de connectar-vos a la vostra connexió privada i, si no esteu segurs, heu de revisar la vostra adreça IP regularment per detectar si esteu realment protegits amb l’adreça IP privada de la vostra VPN. o no.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map