5 millors consells per desbloquejar YouTube i desbloquejar l’accés a YouTube a la Xina

La Xina és coneguda per les seves estrictes regles contra l’ús de VPN al seu país. El govern local fins i tot pot detenir ciutadans que proporcionin connexió privada als usuaris del país. Tot i això, no vol dir que es prohibeixi completament la VPN del país. Els ciutadans d’aquest país només estan prohibits els serveis de VPN que es realitzen en aquest país. El govern encara requereix que els ciutadans segueixin les regles de no utilitzar VPN mentre estiguin en línia, sobretot si utilitzen la seva connexió privada per criticar el govern o causar problemes al país..


En molts casos, quan les empreses que operen dins la jurisdicció de la Xina han d’utilitzar una connexió privada virtual per a les seves operacions comercials, han d’obtenir el permís del govern per fer-ho. Això es deu al fet que la majoria de les empreses hauran d’utilitzar serveis com Google Drive, YouTube, xarxes socials i altres serveis en línia mundials, que estan prohibits del país. Els turistes poden utilitzar VPN per evitar les restriccions del govern.

Si teniu problemes per accedir a YouTube a la Xina, es pot entendre perquè YouTube està prohibit pel govern xinès. Per tant, per obtenir accés a YouTube a la Xina, heu d’utilitzar una VPN. Però, com es diu, els ciutadans habituals no solen utilitzar cap connexió privada. Tan, aquí teniu 5 consells per desbloquejar YouTube i desbloquejar l’accés a YouTube a la Xina:

1. Instal·leu la VPN abans de venir al país

Si sou un turista o un visitant que vol allotjar-vos a Xina durant un breu període, cal que instal·leu o, si més no, descarregueu el programari de connexió virtual virtual preferit abans de venir al país. Això es deu a que, un cop heu arribat al país, hi ha una gran possibilitat que tots els llocs web i aplicacions VPN siguin bloquejats pel govern. Així, si no vau descarregar ni instal·lar el vostre programari VPN abans d’arribar-hi, us quedaran enganxats l’ús de la connexió regular disponible en aquest país.

A més, és important que no utilitzeu cap servei virtual de connexió privada virtual, ja que probablement tots no seran inutilitzables. La millor aposta és utilitzar una VPN de pagament mentre esteu a Xina.

2. Subscriviu-vos al servei VPN que permet específicament obviar el gran tallafoc de la Xina

Heu de saber que el govern xinès és molt estricte a l’hora d’aplicar les normes de connexió privada als seus ciutadans. Vol dir que als residents d’aquest país no se’ls permet absolutament passar per alt el gran tallafoc que s’ha creat el govern. Els ciutadans poden enfrontar-se a multes o temps de presó quan intenten utilitzar la VPN per obviar el gran tallafoc. Tanmateix, per a estrangers i usuaris de negocis, el govern encara els permet utilitzar VPN d’alguna manera.

No obstant això, no tots els serveis VPN estan equipats amb un xifrat prou fort per obviar el gran tallafoc xinès. Heu de trobar un bon proveïdor de serveis que us asseguri que és possible obviar les restriccions de la Xina.

3. Feu-ho només si sou un visitant turístic o temporal

Si vostè és un ciutadà legal a la Xina, no és recomanable que no obviar el gran tallafoc xinès, ja que pot ser perillós per a vostè. A més, cal comprovar les regles locals sobre l’ús d’una connexió virtual, si és possible o si està absolutament prohibida. Algunes normes locals podrien perseguir els usuaris de forma immediata quan les autoritats troben que utilitzen una connexió privada. Per tant, utilitzeu la VPN per deixar de banda les restriccions del govern xinès si sou un turista o un visitant temporal del país.

4. Utilitzeu el mode Incògnit

No utilitzeu VPN només quan sigui necessari, especialment quan vulgueu veure vídeos de YouTube i, a continuació, elimineu tots els rastres del vostre historial de navegació. És recomanable utilitzar el mode Incògnit del navegador si voleu mantenir clar l’historial de navegació. El mode Incògnit us ajudarà a mantenir tot privat mentre utilitzeu VPN, de manera que, fins i tot quan les autoritats comprovin el vostre historial de navegació, no us haureu de preocupar de deixar les traces de l’ús de la vostra VPN al dispositiu..

5. Utilitzeu un proxy o una extensió de navegador VPN

Per fer l’ús de la vostra VPN encara més invisible, també hauríeu d’instal·lar una extensió del navegador VPN abans de venir a la Xina. Aleshores, podeu ocultar l’extensió i utilitzar-la només quan necessiteu accedir a YouTube. Trieu el proveïdor VPN que us permeti instal·lar l’extensió del navegador per al seu servei. O bé, podeu utilitzar llocs web de proxy en línia, encara que el govern pugui bloquejar-lo. Però, si en podeu trobar un que funcioni, podeu utilitzar aquests llocs de proxy per accedir a YouTube des de la Xina.