5 maneres que la VPN pot ajudar a mantenir les vostres comunicacions per correu electrònic segures i privades

Independentment de qui siguis i independentment de qui estiguis comunicant, cal que t’asseguris que la teva comunicació per correu electrònic sigui sempre segura i privada. No podeu deixar que ningú controli les vostres converses per correu electrònic i no podeu deixar que cap tipus de spammers us atrapin la vostra safata d’entrada. També podeu deixar que cap tipus de pirates informàtics us enviïn correus electrònics maliciosos, cosa que pot posar en risc la vostra seguretat i privadesa en línia. Per això, és necessari que utilitzeu una connexió VPN quan us comuniqueu amb els vostres contactes per correu electrònic.


Hi ha molts avantatges que obtindreu quan decidiu utilitzar la VPN per a totes les vostres comunicacions de correu electrònic. El major benefici per a vosaltres és la seguretat i la privadesa garantides quan envieu i rebeu correus electrònics ja que la vostra xarxa es cifrarà de manera segura. Hi ha molts altres beneficis que podeu obtenir simplement mitjançant una connexió privada per a les vostres comunicacions en línia. A continuació es mostren 5 maneres en què la VPN pot ajudar a mantenir les comunicacions de correu electrònic segures i privades:

1. Duplica el sistema de xifrat dels vostres comptes de correu electrònic

Si utilitzeu un compte de correu electrònic gratuït, com ara Gmail o Outlook, no us haureu de preocupar del sistema de xifratge aplicat al vostre compte. La majoria de grans proveïdors de serveis de correu electrònic utilitzen el sistema de xifratge estàndard per assegurar-se que tots els vostres missatges estiguin xifrats, independentment del tipus de connexió que utilitzeu. Tanmateix, el servei de xarxa privada virtual pot ajudar a protegir el vostre compte de correu electrònic encara més, ja que proporciona una altra capa de xifrat a la vostra comunicació per correu electrònic. Amb VPN, podeu iniciar la sessió al vostre compte de forma segura i privada i la vostra activitat de correu electrònic estarà completament protegida de qualsevol tipus de supervisió de tercers..

2. Els vostres missatges són a propòsit de pirateria i difusió

Tant si esteu enviant o rebent missatges, no us haureu de preocupar de cap tipus d’atacs de pirateria i spoofing que impliquin el vostre compte de correu electrònic. Amb la connexió privada, els vostres missatges seran enviats i enviats amb el sistema de xifrat doble, el que significa que ningú pot incidir en els vostres missatges i llegir-ne el contingut. A més, ningú no pot fer malbé els vostres missatges de correu electrònic i estafar-lo amb missatges falsos, ni tan sols enviar missatges falsos als vostres contactes sota el vostre nom.

3. Està segur de qualsevol tipus de correu electrònic maliciós

Fins i tot una simple activitat d’enviament i recepció de correus electrònics pot comportar conseqüències greus si no esteu curosos. És per això que al vostre compte de correu electrònic hi ha una carpeta anomenada carpeta Spam. Aquesta carpeta s’utilitza per filtrar correus electrònics bruts que s’envien al vostre compte, així com per protegir-vos de les altres amenaces malintencionades. Ja veieu, la gent us pot enviar correus electrònics maliciosos, que són els correus electrònics que contenen programes maliciosos, enllaços de pesca, missatges de estafa, etc. Amb la connexió privada, no us haureu de preocupar d’aquest tipus de correus electrònics maliciosos, ja que la xarxa privada pot protegir automàticament el vostre compte d’aquestes amenaces..

4. Només podeu intercanviar missatges de correu electrònic amb persones que confieu

Tenir una comunicació de correu electrònic completament privada només vol comunicar-se amb persones de confiança, no amb spammers o estafadors. La privadesa de la vostra adreça de correu electrònic és important per protegir el vostre compte de qualsevol tipus de males comunicacions, cosa que només pot comportar perill per a la vostra privadesa i seguretat en línia. No cal que tracteu amb diversos tipus de crims cibernètics com ara xantatges, missatges de pesca, estafes, correu brossa o missatges brossa, fitxers adjunts maliciosos, etc. La VPN protegirà la vostra comunicació per correu electrònic de manera que només pugueu enviar i rebre correus electrònics amb les persones que confieu.

5. Podeu evitar que els spammers i els estafadors enviïn missatges brossa

La recepció de massa missatges de correu brossa pot ser molesta, sobretot si us envieu diàriament més de 10 missatges de correu brossa. Omplirà la vostra safata d’entrada molt ràpidament i no podreu obtenir cap valor significatiu d’aquests missatges. Aquests spammers i estafadors no deixaran d’enviar-vos missatges brossa, a menys que feu alguna cosa per evitar que ho facin. Amb la connexió de xarxa privada, és molt fàcil protegir la vostra adreça de correu electrònic de diversos spammers i estafadors que envien correus brossa diàriament. Atès que la vostra connexió es garantirà que només les persones legítimes poden contactar amb la vostra adreça de correu electrònic, us pot ajudar a evitar que els spammers i estafadors omplin la vostra safata d’entrada amb els seus missatges inútils..

Aquests són els 5 maneres en què VPN pot mantenir les vostres comunicacions de correu electrònic segures i privades. Sense una VPN, encara podeu utilitzar els vostres comptes de correu electrònic amb tota seguretat. Tot i això, el risc de rebre molts correus electrònics maliciosos és gran. Amb la VPN, eliminareu tots aquests riscos i podreu fer que la vostra comunicació per correu electrònic sigui completament segura i segura per a vosaltres..