5 Llacunes comunes sobre privadesa i seguretat a les petites empreses

Quan decidiu obrir una petita empresa, ja sigui a la vostra àrea local o en línia, heu d’afrontar diverses responsabilitats que garanteixin que el vostre negoci funcioni correctament. Hi ha molts riscos que haureu de fer front durant el funcionament de la vostra petita empresa. Si gestiona la seva petita oficina a la zona local, els riscos poden incloure robatori, robatori, intrusos, etc. Però, quan publiqueu la vostra petita empresa en línia, els riscos són encara més grans, ja que poden provenir de qualsevol lloc. Per exemple, els atacs de pirates informàtics poden arribar a un lloc a quilòmetres i quilòmetres de la ubicació de la vostra empresa, cosa que pot proporcionar riscos de privacitat i seguretat per a la vostra empresa..


Molts pirates informàtics utilitzen les llacunes o les vulnerabilitats del vostre sistema per robar les vostres dades privades i importants. Si no coneixeu aquestes llacunes, no podreu protegir el vostre sistema comercial contra els seus atacs. A continuació, es mostren les cinc llacunes comunes sobre privadesa i seguretat de les petites empreses que heu de tenir en compte:

1. Xarxa no segura o no xifrada

El primer que heu de fer una ullada és la xarxa que utilitzeu per a la vostra petita empresa. Si no està segur o no xifrat, tindreu problemes. Una petita empresa que encara utilitza una xarxa no xifrada està demanant problemes perquè simplement no és segur que utilitzeu aquest tipus de xarxa. Qualsevol pot supervisar fàcilment el que feu amb la vostra xarxa i totes les transmissions de dades no són segures. Si creieu que emmagatzeneu les dades importants en un lloc segur, esteu equivocant. Sempre que la vostra xarxa no sigui xifrada, els pirates informàtics poden penetrar a la vostra xarxa fàcilment i robar-vos les dades importants, així com desplegar diversos programes maliciosos al vostre sistema..

2. Mal procediment de seguretat i privadesa per als empleats

Si voleu assegurar-vos que la vostra empresa proporcionarà el millor sistema de protecció als vostres clients, haureu d’ensenyar als vostres empleats sobre el procediment estàndard de seguretat i privacitat del vostre negoci. Un mal nivell de seguretat i privacitat pot conduir a filtrar la informació important a tercers. Per exemple, si permeteu que els vostres empleats accedeixin a la vostra xarxa empresarial mitjançant una connexió no segura, els hackers poden aprofitar la connexió del vostre empleat per accedir al vostre sistema empresarial, cosa que serà dolenta per a vosaltres..

3. Xarxa d’accés remot no segur

La forma en què el personal es connecta al vostre sistema empresarial i fa les seves activitats empresarials de forma remota també pot convertir-se en una llacuna potencial per als penetrants de pirates informàtics. Permetre als vostres empleats accedir als ordinadors d’oficina des d’altres llocs, com ara des de casa seva o des d’un altre país, significa que heu d’assegurar-vos que controlen els ordinadors d’oficina d’una manera completament privada. Heu d’assegurar-vos que ningú no els controla i, a més, s’han de connectar als ordinadors d’oficina mitjançant un sistema de connexió privat segur. L’ús de VPN és l’única manera segura de permetre que els vostres empleats es puguin connectar als vostres equips d’oficina sense que hi hagi un seguiment ni un seguiment de tercers..

4. Aplicacions al núvol amb protocols de seguretat i privadesa febles

Les aplicacions al núvol que trieu utilitzar també afectaran la seguretat i la privadesa generals del vostre negoci. Si utilitzeu aplicacions basades en núvols que tinguin protocols de seguretat i privadesa febles, vol dir que teniu la possibilitat que els pirates informàtics penetrin en aquestes aplicacions i us robin les dades de l’empresa privada. No podeu permetre que això passi. Per exemple, si l’emmagatzematge al núvol que escolliu té un protocol de seguretat i privadesa dèbil, només serà qüestió de temps abans que els hackers puguin robar les dades del vostre emmagatzematge en núvol per als seus propis beneficis..

5. Sistema operatiu antic que ja no és compatible

Tingueu en compte que l’ús d’un antic sistema operatiu com a conductor quotidià per a la vostra empresa posarà en risc tota la vostra empresa. Si a causa de retallar el vostre pressupost, instal·leu un sistema operatiu antic per als vostres ordinadors empresarials, és el mateix que demaneu a l’atracador que us robés la vostra llar sense cap esforç. Encara hi ha moltes empreses que utilitzen un sistema operatiu no compatible que no ha estat pegat ni actualitzat des de fa més de cinc anys. Esteu disposat a arriscar la vostra pròpia seguretat i privadesa empresarial a causa de reduir el vostre pressupost? És una decisió encertada que pugueu actualitzar el sistema operatiu a la versió més recent i continuar actualitzant-lo amb el pedaç més recent.

Aquestes són les cinc llacunes comunes de privadesa i seguretat que poden posar en risc la vostra petita empresa. L’única manera per tal d’evitar que els pirates informàtics ataquin al vostre sistema és assegurar-vos que aquestes llacunes ja no existeixen al vostre sistema de petites empreses. La millor política és posar la seguretat i la privacitat del vostre negoci i dels vostres clients com a primera prioritat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map