5 grans signes d’una aplicació de VPN per a mòbils dolenta i maliciosa

Avui en dia, milions i milions de persones utilitzen un servei VPN gratuït per als seus dispositius mòbils, a causa que aquestes aplicacions VPN gratuïtes estan disponibles en abundància a la botiga d’aplicacions. Tanmateix, no us penseu que, perquè hi ha milions de persones que utilitzen les aplicacions gratuïtes, vol dir que aquestes són bones aplicacions per utilitzar-les. Les recents investigacions sobre seguretat han descobert que un gran percentatge d’aquestes aplicacions VPN mòbils gratuïtes són perilloses d’utilitzar, ja que s’incorporen amb codis font maliciosos dissenyats per arriscar les dades de l’usuari. A més, la majoria d’aquestes aplicacions tenen una classificació alta a l’aplicació d’aplicacions, de manera que qualsevol pot tenir la temptació de provar l’aplicació i utilitzar el seu servei de connexió privada sense el més mínim dubte sobre la seva seguretat..


Tot i que un gran percentatge d’aquestes aplicacions mòbils són maliciosos, encara hi ha un bon nombre d’aplicacions VPN que es poden utilitzar per a la navegació lleugera al dispositiu mòbil. Dit d’una altra manera, encara hi ha un nombre considerable d’aplicacions força segures d’utilitzar, tot i que no és recomanable que utilitzeu aquestes aplicacions per a transaccions en línia o qualsevol altre propòsit que requereixi la vostra privadesa completa. Encara és important que hàgiu de determinar les aplicacions VPN incorrectes per tal que no sigueu víctima d’aquestes aplicacions incorrectes. A continuació, es mostren cinc grans signes d’una aplicació VPN per a mòbils dolenta i maliciosa:

1. Està incrustat amb la codificació maliciosa quan s’escaneja amb programari antivirus

Quan instal·leu aquestes aplicacions VPN gratuïtes a través de la botiga d’aplicacions oficial, és possible que no us adoneu que aquestes aplicacions contenen codis font maliciosos incrustats a la mateixa. Podeu pensar que funciona correctament després d’obrir-lo, sense cap problema. Però, no us heu de basar en l’aparença de les aplicacions. Heu d’escanejar-lo amb un programari antivirus adequat per a la exploració d’aplicacions mòbils, per saber exactament si aquestes aplicacions són bones o dolentes. La majoria de les vegades, les aplicacions de xarxa privada virtual malament i maliciosa es poden detectar fàcilment amb el vostre programari antivirus. Si descobreix que una aplicació té codificació maliciosa, deixa d’utilitzar-la i desinstal·la-la immediatament.

2. Es drena ràpidament la bateria del vostre telèfon mòbil

L’ús d’una aplicació VPN al dispositiu mòbil no hauria d’afectar massa la bateria, ja que utilitza la connexió a Internet regular que teniu i simplement xifra la connexió. Per tant, si esbrineu que l’aplicació està drenant massa la bateria del vostre telèfon mòbil, mentre que només utilitzeu Internet normalment, hi ha una gran possibilitat que l’aplicació mòbil sigui maliciosa. Pot enviar dades malicioses als servidors de tercers i crear una comunicació constant amb aquests servidors, que acaben drenant la bateria del dispositiu mòbil ràpidament.

3. Fa que la vostra connexió a Internet sigui molt lenta

Una bona aplicació VPN per a mòbils utilitzarà la vostra connexió a Internet normal sense frenar la velocitat de la connexió. A menys que us connecteu des d’una ubicació sense manca de senyal sense fil, haureu de poder connectar-vos a Internet mitjançant VPN amb velocitat normal. Tanmateix, amb aplicacions de xarxa privada virtual de mòbils malicioses, la vostra connexió mòbil normal es pot alentir per diverses raons. Aquests motius inclouen la transmissió constant de dades que no autoritzeu, el rendiment lent del servidor, la sobrecàrrega del servidor, etc..

4. Realitza més transmissions de dades que mengen l’ample de banda

Si utilitzeu una aplicació VPN mòbil malintencionada, heu de fer una ullada al consum de dades del vostre dispositiu mòbil. Si el dispositiu mòbil demostra que utilitza més dades de la vostra connexió, vol dir que la connexió VPN pot consumir l’ample de banda realitzant més transmissió de dades. Normalment això passa sovint, ja que els serveis VPN maliciosos continuaran transmetent dades fins i tot quan estigueu inactius. Això constitueix una transmissió de dades no autoritzada i heu d’estar lluny d’un servei que faci això.

5. Pertorba les operacions telefòniques habituals

Heu vist que les vostres operacions telefòniques habituals es veuen molestes després d’instal·lar aquesta aplicació VPN en concret? Per exemple, podríeu descobrir que és més difícil trucar a algú de la vostra llista de contactes o potser notareu que la vostra aplicació SMS no funciona correctament. A més, si observeu que algú està intentant iniciar sessió als vostres comptes de xarxes socials, és un gran signe que la vostra aplicació VPN mòbil és perillosa. Una aplicació VPN de confiança no tindrà aquest tipus de comportament, i sempre mantindrà el telèfon segur sense molestar les seves operacions habituals..

Aquests són els cinc grans signes d’una aplicació VPN mòbil malintencionada. Un cop descobriu aquesta aplicació al dispositiu mòbil, assegureu-vos de desinstal·lar-la immediatament i reinicieu el dispositiu. A més, assegureu-vos de no tornar a descarregar aquest tipus d’aplicacions per al dispositiu mòbil. Per obtenir una veritable protecció per a la vostra activitat en línia, només heu d’utilitzar una aplicació VPN de confiança i de confiança d’una coneguda empresa VPN.