5 eines relacionades amb VPN que poden millorar la privadesa i la seguretat de la vostra petita empresa

Cal mantenir la privacitat i la seguretat de la petita empresa si voleu mantenir el vostre funcionament correcte. Per què? El fet que qualsevol incompliment de la privadesa i la seguretat de la petita empresa pot suposar grans despeses per solucionar aquests problemes. A més, si succeeix, no ens oblidem dels clients que poden deixar-se còmodes fent negocis amb vosaltres per la falta de seguretat i protecció de la privadesa de les seves dades.


És per això que els propietaris de petites empreses conscient de la privadesa haurien de considerar l’ús de VPN per a la seva petita empresa, ja que els ajudarà a protegir les dades importants que tinguin, ja siguin les seves dades de negoci o les de clients. No només això, hi ha algunes eines de seguretat que podeu utilitzar juntament amb la vostra connexió VPN per millorar la protecció de la privadesa i la seguretat a la vostra xarxa empresarial.. A continuació, es detallen cinc eines relacionades amb VPN que poden millorar la privadesa i la seguretat de la petita empresa:

1. SpiderOak: emmagatzematge de dades xifrat

Si voleu protegir les dades d’empresa i d’usuaris de forma real, no heu d’anar a un simple xifratge per al vostre emmagatzematge de dades en línia. En canvi, cal triar un millor sistema de xifratge per a la vostra privadesa de dades. SpiderOak és una de les millors plataformes d’emmagatzematge de dades xifrades que permet emmagatzemar totes les dades de la vostra empresa i d’usuaris en un entorn segur i altament xifrat..

SpiderOak no només xifrarà els vostres fitxers durant la transferència de dades, sinó que també xifrarà les dades localment abans de ser penjades als servidors en núvol en línia. D’aquesta manera, duplicarà el xifrat de totes les vostres dades i podeu estar segur que totes les dades locals i de núvol sempre estan xifrades i sincronitzades en tots els dispositius connectats.

2. Wickr: sistema de missatgeria xifrat

Si voleu un millor sistema de comunicació per a la vostra petita empresa, especialment entre els empleats de la vostra empresa, Wickr pot ser una bona plataforma per utilitzar-la. Això passa perquè aquest sistema de missatgeria no és com les plataformes de missatgeria habituals que estan disponibles al mercat actualment. Altres plataformes de missatgeria poden xifrar els vostres missatges, però només utilitzen un sistema de xifratge regular que a vegades els hackers poden trencar.

Wickr utilitza el sistema de xifrat de 256 bits que permet als usuaris la capacitat de protegir els seus missatges i comunicacions, així com informació privada que s’està transferint entre els usuaris. D’altra banda, funciona en diverses plataformes com dispositius mòbils d’escriptori i mòbils.

3. HighTail: transferència de dades segura i xifrada entre dispositius

Hi ha moltes aplicacions disponibles al mercat que et permeten compartir fitxers entre dispositius. Tot i això, aquestes aplicacions no solen tenir cap garantia de que les vostres dades siguin segures. Aquestes aplicacions només funcionen per ajudar-vos a enviar les dades d’un dispositiu a l’altre dispositiu i mai se sabrà si l’empresa que hi ha darrere d’aquestes aplicacions pot recopilar les dades de l’usuari al llarg del camí.

Amb HighTail, l’intercanvi de fitxers entre diferents dispositius com ara ordinadors a dispositius mòbils es farà encara amb més seguretat. Té diverses funcions de seguretat que asseguren que els vostres fitxers es transfereixen de manera segura d’un dispositiu a l’altre, que necessita l’autenticació, la contrasenya i la verificació de la identitat de l’usuari abans que el receptor pugui obrir els fitxers transferits.

4. FraudLabs Pro – Eina de prevenció de fraus

Com a empresa que s’ocupa principalment de transaccions en línia, és molt important que pugueu impedir al vostre negoci diverses transaccions fraudulentes en el camí. Les transaccions de recàrrega i falses es poden produir en qualsevol moment quan accepteu els pagaments amb targeta de crèdit al vostre lloc web, de manera que heu de protegir la vostra empresa de pèrdues de beneficis en el futur mantenint el vostre sistema de comerç electrònic lliure de fraus i estafadors..

FraudLabs Pro ajudarà la vostra petita empresa a prevenir diverses possibles transaccions fraudulentes del vostre sistema de comerç electrònic i garantirà que totes les transaccions que passen pels carros de la compra estiguin protegides de manera segura. Independentment de quins mètodes de pagament acceptes, sempre pots utilitzar aquesta eina per evitar possibles fraus que puguin ocórrer en qualsevol moment.

5. AxCrypt: eina de seguretat i xifrat de fitxers

AxCrypt és un programari de xifratge que permet xifrar fàcilment els fitxers que emmagatzemen al vostre emmagatzematge local. Compta amb un alt nivell de xifratge que permet bloquejar l’accés dels fitxers importants amb diversos mètodes. D’aquesta manera, tots els fitxers importants que emmagatzeneu localment sempre estaran protegits de qualsevol accés no autoritzat.

A més, també té la funció d’emmagatzematge en núvol que permet emmagatzemar els vostres fitxers xifrats en un emmagatzematge al núvol i compartir-lo amb d’altres mitjançant les tecles de xifratge. Així, només hi podran accedir les persones que tinguin les claus per obrir els fitxers.

Aquestes són les eines que hauríeu d’utilitzar a la vostra petita empresa juntament amb la connexió VPN que ja teniu. Aquestes eines poden millorar la privadesa i la seguretat de les vostres empreses i dades de l’usuari de manera significativa i podeu estar segur que les persones sense escrúpols no poden accedir a cap fitxer important.