5 coses que podeu fer un cop desbloquegeu els llocs web i eviteu les restriccions a Internet

Encara hi ha molts països que apliquen lleis estrictes d’internet per als seus ciutadans mitjançant l’aplicació de filtres que impedeixen accedir al públic a determinats llocs web. Pocs països també podrien prendre una mesura extrema per bloquejar qualsevol tipus de llocs web que no serveixin per als propòsits del govern. Alguns països també dificultaran la desbloqueig de llocs web bloquejats pel govern. Per exemple, l’ús de VPN també pot ser il·legal en alguns països.


Independentment del lloc on visiteu, si experimenteu el problema, com ara restriccions d’internet i supervisió d’activitats en línia, és possible que hàgiu de superar aquestes restriccions. Recordeu que, tot i que hi ha alguns països que apliquen alguns tipus de restriccions a Internet per als seus ciutadans, hi ha molts països que no apliquen aquest tipus de restriccions. El nombre de països que respecten la llibertat d’internet és superior al nombre de països que han restringit les lleis d’internet, que no respecten la privacitat i seguretat en línia de l’individu. Per exemple, Estats Units, Canadà, Japó, Regne Unit i molts altres països del món respecten la privadesa i seguretat en línia dels seus ciutadans. Així, si voleu experimentar la llibertat d’internet, VPN és la millor manera de començar. A continuació, es detallen 5 coses que podeu fer un cop desbloquejar llocs web i obviar les restriccions a Internet:

1. Podeu navegar per Internet com mai abans

Quan us trobeu sota les lleis restrictives d’internet, principalment podeu navegar pels llocs web locals als quals el govern us permetrà accedir. L’elecció dels llocs web que podeu visitar és limitada, i fins i tot és possible que no pugueu visitar llocs de xarxes socials disponibles per a persones d’altres països. La quantitat d’informació que podeu obtenir d’internet també és molt limitada ja que està sent controlada pel govern. Però, un cop superades aquestes restriccions a Internet, podreu navegar per Internet com mai abans. Podeu ampliar la vostra perspectiva sobre el món, ja que hi ha moltes opcions que podeu tenir i moltes coses noves que podeu aprendre.

2. Està segur de qualsevol tipus de vigilància governamental i ISP

La majoria de les lleis de restricció d’internet es fan per controlar els usuaris d’internet fent les seves activitats en línia i per controlar els seus comportaments en línia. Si teniu un govern restrictiu, no podreu expressar-vos a Internet. Tots els llocs web que visiteu seran controlats pel govern i el vostre proveïdor d’identificació. Tots els comentaris que escriviu, així com les converses, seran sempre vigilats. Això no passarà un cop no us allibereu de les restriccions d’internet. Una vegada que estigueu lliures, podreu protegir-vos de qualsevol tipus de govern i vigilància ISP en tot moment.

3. Podeu navegar per la xarxa de forma anònima i privada

Sense la protecció d’una VPN o xarxa privada virtual, no podeu navegar per Internet sense revelar la vostra identitat. Quan navegueu per la xarxa, sempre mostreu la vostra identitat real mostrant la vostra adreça IP real als llocs web que visiteu. Des de la vostra adreça IP, molts tercers podran rastrejar la vostra identitat real, la teva ubicació real, així com molta altra informació que tinguis. Per descomptat, això no és segur per a vosaltres, sobretot si hi ha molts pirates informàtics al volant de la cantonada que intenten robar-vos les dades. Superant les restriccions a Internet, podreu navegar per la xarxa de forma anònima i privada sense revelar la vostra adreça IP real i, per tant, la vostra identitat real en línia.

4. Podeu visitar tots els llocs web

Desbloquejar llocs web significa que podeu accedir a tots els llocs web disponibles a Internet. Els llocs web que normalment són bloquejats o censurats pel govern estaran disponibles completament per a vostè. Vol dir que no hi haurà censura ni res semblant quan visiti cap lloc web d’Internet. Això us proporciona la llibertat i el control total en línia, ja que només us permetreu decidir quins llocs web que podeu visitar i quins llocs web no voleu visitar. En visitar tots els llocs web, podreu aprendre moltes altres coses d’altres països i altres cultures i, per tant, podreu ampliar els vostres horitzons fàcilment.

5. Podeu obviar qualsevol tipus de restriccions de geolocalització

Per exemple, si voleu veure una pel·lícula que només estigui disponible en un altre país, podeu fer-ho obviant les restriccions a Internet i desbloquejant llocs web. Qualsevol contingut amb regió esdevindrà accessible i podreu transmetre o descarregar les pel·lícules que vulgueu. Fins i tot us podeu subscriure als serveis que només estan disponibles en altres països. Això us pot oferir tota l’experiència de gaudir d’internet, fent que pugueu gaudir de qualsevol contingut que Internet ofereix.

Aquestes són les cinc coses que podeu fer un cop desbloquejar llocs web i obviar les restriccions a Internet. En cas que us pregunteu sobre com fer-ho, podeu començar subscrivint-vos a un servei VPN premium. VPN o Xarxa privada virtual és un tipus de servei que permet obviar les restriccions d’internet i tornar-vos la llibertat en línia. També ajudarà a protegir la vostra seguretat i privadesa durant les vostres activitats en línia.