5 coses que heu de fer després de configurar la VPN per primera vegada

Si encara no coneixeu els serveis VPN i només descobriu els seus avantatges per protegir i protegir la vostra activitat en línia, us serà molt complicat configurar la connexió VPN per primera vegada, i molt menys utilitzar-la correctament. Moltes persones, sobretot aquelles que no són expertes en tecnologia, només se sentiran confoses després d’instal·lar el programari VPN, i potser no saben què fer amb ell després de la instal·lació. Ni tan sols saben què fa.


Per tant, si sou així, no saber res sobre VPN vol dir que heu de fer diversos mètodes pas a pas per assegurar-vos que podeu fer-lo servir correctament. A més, haureu d’aprendre més sobre VPN del proveïdor de serveis que feu servir navegant pel seu lloc web i llegint les seves preguntes freqüents o informació general. A continuació, es detallen cinc coses que heu de fer després d’haver configurat la vostra VPN per primera vegada:

1. Assegureu-vos que la vostra connexió a Internet està activa

Comproveu que la VPN no és el mateix que un proveïdor de serveis d’Internet o Internet. Algunes persones podrien confondre VPN amb ISP a causa de les funcions similars entre tots dos. Per tant, abans de començar a utilitzar la connexió privada, heu d’activar la vostra connexió a Internet de manera habitual. Assegureu-vos que la connexió estigui activa i assegureu-vos que podeu connectar-vos a Internet correctament. Això és perquè alguns podrien pensar que la VPN no funciona, mentre que la realitat és que van oblidar de connectar els seus dispositius amb la seva xarxa WiFi o una connexió a Internet regular..

2. Connecteu-vos a la VPN només després d’activar la vostra connexió a Internet

Un cop segur que esteu connectat a Internet, podeu iniciar el vostre programari VPN i connectar-vos a la xarxa privada fent clic al botó “Connectar”. Després d’un cert procés de connexió, podreu connectar-vos a un dels servidors que hi ha disponibles per a la xarxa privada. Podreu veure el servidor al qual esteu connectats fent una ullada a la senyera. Algunes ubicacions habituals del servidor privat inclouen EUA, Canadà, Alemanya i Singapur. Segons el vostre proveïdor de VPN, podeu trobar més ubicacions de servidor que pugueu utilitzar fàcilment segons les vostres preferències.

3. Trieu el servidor que voleu utilitzar

Al programari VPN, normalment podreu escollir entre la ubicació del servidor òptima o la ubicació del servidor individual. Quan trieu l’opció per connectar-vos a la ubicació òptima del servidor, el programari triarà el servidor en funció de la vostra velocitat de connexió, de manera que pugueu obtenir el millor rendiment de la connexió VPN. Tanmateix, si preferiu escollir la ubicació del servidor manualment, sempre podeu canviar entre ubicacions del servidor a la interfície del programari. Recordeu que podeu canviar entre ubicacions del servidor tant com vulgueu. Tanmateix, heu d’assegurar-vos que esteu connectats a la ubicació del servidor que voleu abans de continuar la sessió de navegació.

4. Navegueu pel web mitjançant la connexió VPN i comproveu la vostra IP si és necessari

Haureu de poder navegar de manera segura un cop heu connectat a la connexió VPN mitjançant el programari VPN. Tanmateix, per assegurar-vos que la vostra IP ja està emmascarada, heu de comprovar la vostra ubicació IP a Internet visitant un lloc web que pot comprovar la vostra adreça IP. Un cop esteu segur que la vostra IP ja està emmascarada a la ubicació del servidor VPN, podeu començar a navegar per Internet de manera privada. Podeu visitar llocs web prèviament bloquejats pel govern. També podeu transmetre el contingut que anteriorment només està disponible per a altres regions. També podeu fer operacions de banca i compres en línia de forma segura sense preocupar-vos de ser supervisat pel govern.

5. Configureu altres connexions VPN a altres dispositius

Si sou prou capaços d’utilitzar el programari VPN per a l’escriptori, potser és hora que també configureu altres connexions VPN per als altres dispositius. Per exemple, si voleu configurar una connexió privada virtual per als vostres dispositius mòbils, podeu descarregar l’aplicació VPN mòbil del lloc web del proveïdor de serveis i instal·lar l’aplicació als vostres dispositius mòbils. Aleshores, podeu introduir el vostre nom d’usuari i contrasenya a l’aplicació de manera que també pugueu assegurar la vostra connexió de dades mòbil. També es pot configurar una VPN en routers, segons el suport del proveïdor VPN. Si podeu configurar la VPN per al vostre enrutador, també podeu connectar altres dispositius amb VPN, com ara les consoles de jocs.

Són les cinc coses que heu de fer després d’haver configurat la vostra VPN per primera vegada. Assegureu-vos d’aprendre més sobre la vostra connexió privada des del lloc web oficial del proveïdor VPN. Si teniu problemes per solucionar problemes, podeu contactar amb el servei d’atenció al client de l’empresa VPN, de manera que podreu obtenir assistència puntual per als vostres problemes..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map