5 consells per triar el millor servei VPN per a l’activitat de compartir fitxers P2P

L’ús compartit o el torrent de fitxers P2P sol ser una de les coses que molts proveïdors de serveis VPN estan intentant evitar. Això es deu al fet que no només aquesta activitat pertany a l’àrea grisa d’internet, sinó que també pot drenar els recursos de què disposen. Quan feu l’activitat de compartició de fitxers P2P, heu d’activar la connexió tot el temps i la transmissió de dades continuarà funcionant, carregant i baixant dades constantment. Aquesta és la raó per la qual no tots els proveïdors VPN ofereixen la funció de torrenting al seu servei.


De fet, només la classe més alta de serveis VPN tindrà l’atreviment d’oferir als usuaris la possibilitat de fer l’activitat de torrenting, ja que forma part dels drets de l’usuari d’utilitzar internet com vulguin. Com que no hi ha molts serveis que proporcionin una funció de torrenting per a la seva connexió privada, cal triar-los amb molta cura. A continuació, es mostren 5 consells per triar el millor servei VPN per l’activitat de compartir fitxers P2P:

1. Assegureu-vos que no supervisa les vostres dades

Això és important perquè no tots els països us permetran fer activitats de compartició de fitxers P2P perquè alguns països consideren que és il·legal. Per això, heu de triar la connexió privada que no supervisi les vostres dades. No voldríeu que el vostre proveïdor de serveis VPN us el controli simplement perquè és el vostre dret romandre en línia anònim i privat i és la vostra responsabilitat utilitzar el trànsit en línia segons les vostres necessitats. Trieu el servei VPN que no ofereix cap política de registre per permetre una activitat de torrenting completament anònima.

2. Hauria de tenir una adreça IP privada compartida

Una adreça IP privada compartida és difícil de rastrejar perquè utilitzeu l’adreça IP tal com la fan els altres usuaris VPN. D’aquesta manera, tot i que algú ha pogut fer el seguiment de la vostra adreça IP, arribarà a la conclusió que aquesta adreça IP l’utilitza diversos usuaris alhora. Quan feu una activitat de torrenting, l’adreça IP compartida és útil per desdibuixar la vostra traça en línia i és impossible que tercers facin el seguiment de la vostra adreça IP privada compartida al vostre dispositiu..

3. Necessita tenir servidors especials per al torrenting

Atès que l’activitat de compartició de fitxers P2P necessita utilitzar molts recursos de xarxa des dels servidors privats, el proveïdor de serveis VPN ha de tenir alguns servidors especials dedicats al torrenting. Això és comú amb diversos proveïdors de serveis de bona reputació, ja que no volen barrejar el trànsit regular amb el trànsit dels seus usuaris. Normalment, utilitzant els servidors de torrenting, podreu obtenir un millor rendiment global perquè aquests servidors s’han optimitzat per compartir fitxers P2P..

4. Assegureu-vos que ofereix una velocitat ràpida i una amplada de banda il·limitada

Amb el torrenting, cal tenir una connexió privada que pugui proporcionar la millor velocitat que podeu obtenir. El fet és que la velocitat és important a l’hora de descarregar i penjar a través de la xarxa de compartició de fitxers P2P. No voldreu passar molt de temps esperant només per descarregar un fitxer amb una mida petita del fitxer. També heu d’utilitzar el servei de connexió privada que ofereix una amplada de banda il·limitada, ja que activareu la vostra transmissió de dades tot el temps, sobretot si feu molta sembra per a diversos torrents. La combinació de velocitat ràpida i amplada de banda il·limitada us ha de proporcionar el millor confort en l’activitat de compartir fitxers P2P.

5. Hauria de tenir la funció de l’interruptor automàtic Kill

Quan realitzeu l’activitat de torrenting, és important que amagueu sempre la vostra adreça IP perquè no voleu que cap tercer reveli la vostra identitat real. No voldríeu que el vostre proveïdor de serveis o el govern realitzi un seguiment i un rastreig i us hagi semblat que utilitza la xarxa de compartició de fitxers P2P a la vostra connexió. Per tant, la funció de commutador automàtic és important per mantenir la vostra adreça IP oculta a tercers. Si experimenteu alguna interrupció en la vostra connexió privada, la funció de commutació de mort us permetrà evitar qualsevol adreça IP o fuga DNS que es pugui produir a causa d’aquesta caiguda de connexió. D’aquesta manera, us mantindreu anònim en la vostra activitat torrentil.

Aquests són els consells per triar el millor servei VPN per a l’activitat de compartir fitxers P2P. Tant si el torrenting està permès o no al vostre país, sempre és millor mantenir la vostra activitat de torrenting amagada de tercers. Si feu servir el servei VPN de bona reputació que permet l’activitat de compartir fitxers P2P, podeu descarregar i penjar fitxers a la xarxa P2P sense haver de preocupar-vos de cap activitat de seguiment i seguiment de tercers..