5 banderes vermelles que mostren la vostra VPN és dolenta

Fer servir una xarxa privada virtual en aquests dies i en aquesta època és habitual. Milions de milions de persones protegeixen la seva connexió a Internet amb una connexió privada tant si utilitzen el seu escriptori com dispositius mòbils. Això es deu al fet que hi ha els avantatges de la connexió VPN de moltes persones que volen gaudir, com per exemple deixar de banda les restriccions del govern, ocultar la seva adreça IP, accedir a contingut protegit per la regió, millorar la seva privadesa en línia i molts altres beneficis..


Tanmateix, atès que hi ha centenars de serveis VPN disponibles per a què escolliu, és natural que no tots els serveis VPN ofereixin un alt nivell de qualitat per a la seva connexió privada. Alguns serveis simplement no són bons per utilitzar-los o no són prou fiables perquè puguin utilitzar-los cada dia. Això és especialment cert si heu pagat el servei per una subscripció mensual o anual, en què espereu que el servei sigui excel·lent. Quan es tracta d’un servei VPN dolent, hi ha algunes maneres d’identificar-lo. A continuació, es mostren cinc banderes vermelles que mostren que la vostra VPN és dolenta:

1. Les caigudes de connexió solen passar en un temps inesperat

Quan us connecteu a un servei VPN, en realitat us connecteu als servidors privats que ofereixen, que es troben dispersos en diverses ubicacions del món. Podeu triar els servidors privats que es troben als EUA, Europa, Àsia i altres llocs del món. Com que utilitzeu el servei juntament amb altres usuaris i cada usuari l’utilitzen diversos usuaris, és possible que experimenteu caigudes de connexió de tant en tant. La majoria de les vegades, les caigudes de connexió es produeixen una o dues vegades al mes si el servei és prou estable. Tot i això, un servei VPN dolent us pot proporcionar nombroses caigudes de connexió que es poden produir en un mes o fins i tot un dia. Això és un signe d’un mal servei que no heu d’utilitzar durant molt de temps.

2. La velocitat és massa lenta i de vegades es fa insuportable

A causa dels recursos limitats que utilitzen els usuaris del servei VPN, també és habitual que experimenteu una reducció de velocitat en la vostra connexió privada. Tanmateix, si succeeix massa sovint i es fa insuportable per utilitzar-lo, vol dir que no utilitzeu una VPN bona i fiable que ofereixi la velocitat més ràpida que pugueu tenir. Si no podeu confiar en la velocitat del servei de connexió privada, significa que no esteu rebent el valor complet de la inversió que heu fet amb el servei. És el moment per convertir-vos en un altre proveïdor de serveis VPN.

3. No deixeu de rebre missatges de correu brossa i intents de pirateig després d’utilitzar el servei

Hi ha alguns proveïdors de serveis VPN que fan algunes empreses desagradables a l’esquena dels usuaris. Això inclou el registre de l’activitat dels seus usuaris i la recopilació de dades privades mentre s’utilitza la connexió privada. Aleshores, l’ombrós proveïdor de serveis VPN vendrà les vostres dades privades a diversos tercers on puguin utilitzar-les per a diversos propòsits dolents. Com a resultat, experimenteu molts intents de pirateria als vostres comptes en línia i rebeu diversos missatges de correu brossa a la vostra bústia. Aquest és realment un cas habitual que succeeix amb la majoria de serveis VPN gratuïts, per la qual cosa heu de ser conscients. Un cop tingueu aquest símptoma d’amenaces per a la seguretat, heu de deixar d’utilitzar immediatament el servei de connexió privada.

4. No podeu utilitzar-lo per desbloquejar certs llocs web

Se suposa que VPN pot desbloquejar els llocs web restringits pel govern o qualsevol sistema de bloqueig de regió. De fet, la majoria de serveis VPN de bona reputació no tenen cap problema per accedir als llocs web bloquejats per la regió i permetre als seus usuaris passar per alt aquests llocs web sense cap problema. Tot i això, encara hi ha molts serveis VPN que no poden complir les seves promeses i dificulten els usuaris per desbloquejar determinats llocs web per diverses raons. La majoria de les vegades, les seves adreces IP privades es veuen prohibides pels serveis en línia de Geo-restringit, cosa que fa que els usuaris puguin gaudir de determinats llocs web amb la seva connexió privada. Quan experimenteu aquest problema, us convé pensar en canviar a un altre proveïdor de serveis.

5. Manca de privadesa i funcions de seguretat

També es suposa que la connexió privada virtual pot donar als usuaris la seguretat i la protecció de la privadesa quan naveguen per Internet. Per tant, se suposa que té diverses funcions de seguretat i privacitat que els usuaris poden confiar per fer la seva activitat en línia anònima i lliure de qualsevol sistema de control. Tot i això, alguns serveis VPN realment no es preocupen per la privadesa i la seguretat dels seus usuaris i només es preocupen per eludir els llocs web bloquejats, cosa que permet donar als usuaris una mala protecció de la privadesa i seguretat en línia. Si el proveïdor de VPN no té les funcions de seguretat i privadesa adequades, haureu de deixar d’utilitzar aquest servei i anar a favor del millor.

Aquests són els indicadors vermells que mostren que la vostra VPN és dolenta. Com més confieu en un servei VPN dolent, més frustrat sereu a la llarga. És per aquest motiu que us suggereix que us deteu un servei VPN tan dolent i obteniu un servei millor que podeu utilitzar per millorar la vostra privacitat i seguretat en línia..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map