5 avantatges que podeu obtenir quan feu servir el servidor dels EUA a la vostra connexió VPN

Quan utilitzeu un servei VPN premium, trobareu molts països on trieu els vostres servidors privats. Els països més comuns són EUA, Canadà, Japó, Alemanya, Regne Unit, Països Baixos i Austràlia. Sigui quin sigui el servidor que trieu, podreu obtenir l’avantatge d’accedir a Internet sense cap restricció, cosa que significa que podeu obviar qualsevol tipus de bloqueig i censura del lloc web que hagi estat aplicat pel vostre govern..


Tot i així, hi ha un interessant sistema d’ús de VPN que heu de conèixer. Entre molts servidors que podeu triar entre la vostra connexió VPN, el servidor dels EUA és aparentment el que us proporciona molts avantatges. Quan us connecteu al servidor dels Estats Units, podreu gaudir de diversos avantatges que no es proporcionen quan feu servir el servidor privat d’altres països.. A continuació, es mostren 5 avantatges que podeu obtenir quan utilitzeu un servidor dels EUA en la vostra connexió VPN:

1. Obteniu la majoria de l’entreteniment del món

Si el motiu principal que utilitzeu una VPN és perquè voleu gaudir de diversos tipus d’entreteniment sense ser bloquejats o censurats pel govern, el servidor dels Estats Units hauria de ser la vostra primera elecció del servidor VPN. Si feu servir el servidor dels EUA, podreu utilitzar una adreça IP basada en Estats Units, és a dir, que navegueu per la web com si ho feu des dels Estats Units. I el que és bo és que obtindreu la major part de l’entreteniment mundial en línia, ja que els Estats Units són el mercat principal d’aquest entreteniment, com pel·lícules, sèries de televisió, jocs, vídeos, llibres i molt més. Podreu obrir la porta a una fantàstica experiència en línia.

2. Podeu obtenir molts continguts gratuïts que, en cas contrari, no podrien estar disponibles en altres països

Molts dels serveis de streaming basats als Estats Units ofereixen contingut gratuït per als ciutadans dels Estats Units. Tot i això, el mateix contingut pot no estar disponible en altres països, atès que està restringit a la regió. Per exemple, algunes sèries de televisió o vídeos d’animació només estan disponibles al mercat dels Estats Units i estan disponibles per transmetre’ls lliurement amb anuncis. Amb el servidor dels EUA a la vostra VPN, realment no serà cap problema per accedir a aquest contingut gratuït. Només cal que us registreu al servei de reproducció gratuït i us convé anar.

3. Podeu utilitzar els millors serveis digitals premium del món

No només contingut gratuït, també hi ha un munt de contingut premium que només està disponible per als ciutadans dels Estats Units. Per exemple, a molts països, Netflix no està disponible. A més, fins i tot si Netflix està disponible en altres països, la selecció de pel·lícules que podeu veure és sempre inferior a les pel·lícules disponibles al servei Netflix dels Estats Units. No és només Netflix. Hi ha centenars de serveis digitals premium que només podeu utilitzar als EUA. Si feu servir el servidor VPN basat als Estats Units, podeu utilitzar els millors serveis digitals premium del món que ara us són accessibles..

4. Teniu la millor connexió i rendiment del servidor

Hi ha molts proveïdors de serveis VPN basats als Estats Units, de manera que òptimament optimitzaran la connexió i el rendiment dels servidors nord-americans abans de treballar en els servidors ubicats en altres països. Com a usuari de VPN, és un gran avantatge per a vostè, ja que significa que els servidors dels Estats Units estaran disponibles per a tu amb la millor velocitat i rendiment de connexió. Si feu servir el servidor basat als Estats Units, podreu obtenir la màxima experiència VPN en termes de velocitat, rendiment i fiabilitat.

5. Podeu desbloquejar funcions premium dels vostres llocs web preferits

Alguns llocs web favorits, que poden estar àmpliament disponibles a tot el món, poden tenir alguna cosa especial per oferir als ciutadans dels Estats Units. Això es deu al fet que molts d’aquests llocs web es basen als Estats Units. Per exemple, YouTube, tot i ser el servei de reproducció de vídeos més gran del món, està disponible de forma gratuïta a la majoria dels països del món. Tanmateix, quan accedeix a YouTube mitjançant un servidor nord-americà, podreu veure que també ofereix funcions premium per als ciutadans dels Estats Units, que us permeten veure vídeos a YouTube sense anuncis, guardar vídeos per a la visualització fora de línia i molt més. No només és YouTube. Hi ha molts altres llocs web que ofereixen funcions premium només per als usuaris basats en Estats Units, que podeu aprofitar si feu servir un servidor VPN basat en Estats Units..

Aquests són els 5 avantatges que podeu obtenir quan feu servir el servidor dels EUA a la vostra connexió VPN. Com que el servidor dels Estats Units sempre està disponible en qualsevol servei VPN, només és qüestió de canviar el servidor VPN actual al servidor dels Estats Units per obtenir tots aquests avantatges. Un cop fet això, podreu treure més profit de la vostra subscripció a VPN.