5 avantatges que el navegador anònim pot aportar a la vostra privadesa en línia

Per ser anònim en línia, no cal que utilitzeu una VPN per fer-ho. Tot i que encara es recomana la VPN si voleu entrar en línia amb tota la protecció de la privacitat i la seguretat, l’ús del navegador anònim pot fer el truc. Sense cap VPN, un navegador anònim us pot ajudar a connectar-vos a Internet de manera segura i anònima. Alguns navegadors anònims notables inclouen Tor, Opera (amb Opera VPN activa), Firefox Focus per a dispositius mòbils i altres. Simplement instal·lant un d’aquests navegadors, podeu començar a navegar per la xarxa sense preocupar-vos de la supervisió i vigilància de tercers.


La característica destacada d’un navegador anònim és que sovint es construeix al voltant de la protecció de la privadesa i la seguretat dels usuaris. Així, quan l’utilitzen, poden obtenir diversos beneficis igual que quan utilitzen una xarxa privada virtual. A més, sovint aquests navegadors estan equipats amb una connexió VPN per tal de proporcionar un millor anonimat als usuaris. A continuació es mostren 5 avantatges que el navegador anònim pot aportar a la vostra privadesa en línia:

1. No necessiteu una VPN per mantenir-vos en línia privats

L’ús del navegador anònim no és necessari instal·lar una VPN. Per descomptat, si voleu protegir tot el sistema de xarxa, heu d’instal·lar una VPN. Però, si només necessiteu navegar per Internet en privat, aquest és el camí més senzill. Això es deu principalment al fet que el navegador anònim té sovint una funció de VPN incrustada, la qual cosa permet navegar per Internet en privat. Alguns navegadors us permeten activar i desactivar la funció VPN segons les vostres preferències, mentre que d’altres tenen la VPN activa permanentment. Així, només utilitzant aquest navegador, podeu romandre privat en línia i automàticament podeu alliberar-vos de qualsevol tipus de restricció en línia que s’apliqui al vostre país..

2. Elimina automàticament l’historial de navegació

Fem una ullada a Firefox Focus, que és el tipus de navegador anònim per a dispositius mòbils. Quan l’utilitzeu, podreu navegar per qualsevol cosa que us agradi en privat. Però, un cop tanqueu el navegador, tot l’historial de navegació s’esborrarà automàticament. Quan torneu a obrir el navegador, començareu des de zero, com si no l’utilitzeu mai abans. Això farà que les vostres sessions en línia siguin privades al dispositiu, i és molt útil sobretot si compartiu el dispositiu amb altres persones.

3. Està segur de qualsevol tipus de control de tercers

Si voleu navegar per Internet sense necessitat de fer front a cap tipus de supervisió de tercers, haureu d’utilitzar el navegador anònim en lloc del navegador habitual. Això es deu al fet que quan utilitzeu el navegador anònim per a la vostra activitat diària d’internet, automàticament estareu a seguretat de qualsevol tipus de supervisió i vigilància, que sovint el govern, l’ISP i les corporacions. No deixareu cap rastre a la sessió de navegació i ningú no pot fer el seguiment del vostre hàbit de navegació. També podeu protegir-vos de qualsevol tipus d’amenaces en línia malicioses que puguin posar en perill la vostra privadesa i seguretat en línia.

4. Es recomana per diversos experts en seguretat

Molts experts han recomanat als usuaris d’internet que utilitzin VPN o navegador anònim per protegir la seva activitat en línia com a resposta als diversos incidents de criminalitat cibernètica ocorreguts en els darrers anys. De fet, cada cop s’estan creant més amenaces en línia per robar més dades dels usuaris, cada vegada és més important que els usuaris salvaguardin la seva activitat en línia mitjançant diverses eines de seguretat recomanades pels experts. Aquestes eines inclouen VPN, programari de seguretat, tallafoc i el navegador anònim.

5. Té diverses funcions de seguretat i privadesa disponibles

A diferència dels navegadors habituals que se centren en l’experiència i la comoditat dels usuaris, el navegador anònim se centra més en la seguretat i la privadesa dels usuaris d’internet. Normalment està equipat amb diverses funcions de seguretat i privacitat que no solen estar disponibles en altres navegadors. Per exemple, un bon navegador anònim estarà equipat amb la xarxa privada virtual, servidors de relés privats, connexió HTTPS, anti-malware, bloquejador d’anuncis i moltes altres funcions similars. Totes aquestes funcions s’han instal·lat al navegador des que l’has obert per primera vegada, de manera que no cal instal·lar cap complement ni extensió de seguretat per a això..

Aquests són els 5 avantatges que pot aportar el navegador anònim a la vostra privadesa en línia. Si voleu conèixer el gust de la llibertat d’internet i l’anonimat en línia complet, el navegador anònim és el primer que heu de provar. Encara millor, també podeu instal·lar un servei VPN premium mentre feu servir aquest navegador, de manera que obtindreu una màxima protecció de seguretat i privadesa per al vostre dispositiu..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map