5 avantatges de Opera VPN i per què és el millor VPN gratuït a utilitzar

Opera és un dels pocs navegadors que podeu utilitzar per accedir a Internet de manera anònima. Això es deu al fet que entre molts navegadors principals, Opera ha estat la que permet als usuaris accedir gratuïtament al servei de xarxa privada virtual anomenat Opera VPN, que els usuaris poden activar a través del menú Configuració. Aquesta funció de connexió privada integrada és possible després que la companyia del navegador Opera adquirís una empresa VPN força coneguda uns anys abans. El millor de tot, Opera ofereix als seus usuaris l’accés a la xarxa privada virtual de forma gratuïta sense cap límit.


Amb centenars o fins i tot milers de serveis de VPN gratuïts disponibles a tot el món, Opera VPN destaca entre la multitud oferint un servei gratuït de connexió privada virtual fàcil d’utilitzar i accessible per a tothom. No hi ha restriccions en el límit d’amplada de banda que els usuaris puguin utilitzar amb el servei, i també hi ha diversos altres beneficis que poden obtenir. Si no voleu pagar per un servei VPN, aquest és definitivament el que heu d’utilitzar. Aquí teniu 5 avantatges de Opera VPN i per què és la millor VPN gratuïta que utilitzeu:

1. Està integrat amb el navegador

Si sou l’usuari del navegador Opera i utilitzeu aquest navegador com a navegador principal per accedir a Internet, no cal que instal·leu cap complement per poder utilitzar el servei VPN que s’hi inclou. Simplement activeu la connexió privada sota la configuració de privadesa del navegador, i és bo fer-ho. La xarxa privada virtual ja està incrustada al navegador i també la podeu configurar fàcilment des de la interfície del navegador. Així, a diferència dels altres serveis gratuïts que requereixen instal·lar un programari o un complement addicional, només podeu fer servir l’Opn VPN fora de la caixa..

2. Prové d’una empresa reputable

Opera és una empresa de bona reputació i s’ha convertit en un dels millors desenvolupadors de navegadors amb un bon historial des de fa més d’una dècada. De fet, és un dels navegadors principals que sempre manté la privadesa de l’usuari com un dels seus objectius principals. La integració de la connexió VPN al navegador es fa d’acord amb la seva política de privadesa així com els seus objectius de servei. Realment volen que Internet sigui el lloc més segur perquè els seus usuaris puguin explorar i millorar la seva protecció de privadesa en línia mitjançant la connexió VPN.

3. No hi ha cap límit d’ample de banda

La majoria de serveis de VPN gratuïts que hi ha ofereixen la seva connexió privada amb una amplada de banda limitada que destinen mensualment als usuaris. Un cop hàgiu utilitzat tot l’ample de banda assignat durant el mes, heu d’esperar un mes per obtenir una altra quota de l’ample de banda gratuïta per a la connexió privada. O, si no voleu esperar el mes següent, podeu adquirir el pla de subscripció premium que ofereixen. Aquest no és el cas d’ Operapera VPN. Aquesta connexió privada virtual basada en un navegador ofereix als seus usuaris la connexió privada il limitada que poden utilitzar sense cap límit o restricció.

4. El servei és principalment estable i fiable

De nou, atès que la funció VPN que s’integra dins del navegador es va originar a partir d’un servei VPN força conegut i de bona reputació que ha estat adquirit per Opera uns anys abans, vol dir que el servei és majoritàriament estable i fiable. A diferència dels altres serveis VPN gratuïts que podeu trobar al mercat avui, rarament experimentareu cap problema de connexió amb el servei VPN Opera. Tot i que podeu experimentar un problema de connexió, només heu de reiniciar el navegador i el problema se sol solucionar immediatament.

5. No ven les vostres dades privades

L’Opera VPN es compromet a mantenir la seguretat i la privacitat de l’usuari com a principal preocupació perquè creuen en una internet segura, gratuïta i oberta. Igual que la resta de navegadors sense ànim de lucre que proporcionen els seus navegadors com una manera perquè els usuaris obtinguin una total privacitat i seguretat en línia, això és el que Opera fa anys que intenta fer. Per tant, no utilitzen la seva funció VPN per vendre les dades privades dels seus usuaris i, de fet, es fa servir per protegir encara més les dades dels seus usuaris. Aquest és un altre avantatge que fa que Opera VPN sigui un dels millors serveis gratuïts que podeu utilitzar. Per tant, si voleu una seguretat i privadesa total mentre navegueu amb Opera, no oblideu activar aquesta petita funció a la configuració de privadesa..

Aquests avantatges són l’Opera VPN i per què és la millor VPN gratuïta a utilitzar. Podeu trobar nombrosos serveis de connexió privada gratuïts per aquí, però aquest és el que realment es pot confiar.