Windscribe-arvostelu

Plussat:


 • Jakamisasetukset on helppo määrittää ja antaa useiden laitteiden yhdistyä yhden VPN-asiakkaan alle.
 • Sen mukana tulee kielivalintavaihtoehto, jolla on monia eri kieliä, joita useimmat VPN-palveluntarjoajat eivät tue.
 • API-ratkaisun avulla asiakas voi muodostaa yhteyden VPN-yhteyteen myös maissa, joissa on rajoitettu verkko.
 • Ilmainen versio sopii selaustarkoituksiin, koska se tarjoaa 10 Gt dataa kuukaudessa. Sen avulla käyttäjät voivat käyttää kaikkia ominaisuuksia ilmaiseksi.

Haittoja:

 • ”Split Tunneling” -ominaisuus puuttuu, ja kaikki tiedonkulku tapahtuu VPN-palvelimen kautta, vaikka et halua sitä. Jos jaettua tunnelointia olisi läsnä, voimme valita sovelluksen, joka ei vaadi sen tietojen salaamista. Tämä voisi auttaa välttämään näiden sovellusten nopeuden hidastumista.
 • PPTP-protokollaa ei ole, mutta sitä ei pidetä turvallisena ja sitä tulisi käyttää vain, kun joku tarvitsee suurta nopeutta. PPTP-protokollan kanssa on tehtävä kompromisseja turvallisuuden kanssa.

Verkkosivusto: Käy virallisella verkkosivustolla

Yleiskatsaus:

Nopea katsaus
SivustoVieraile verkkosivusto
protokollatOpenVPN, IKEv2, SOCKS5
PlatformsWindows, Mac, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Opera, Smart TV
ToimivaltaKanada
hakkuuEi
salausAES-256
liitännätEi mainittu
Toimipaikat60 maata
palvelimet550+
Netflix / P2PMolemmat sallitut
MaksuvaihtoehdotBitcoin, PayPal, luottokortit, maksuseinä
TukivaihtoehdotTukiliput, Livechat
Hinnoittelu alkaen4,08 dollaria kuukaudessa Laskutetaan vuosittain
Takuu30 päivän rahat takaisin
Ilmainen kokeiluJoo

Windscribe on yksityinen verkkoyhteyspalvelu, jonka tarjoaa Ontariossa, Kanadassa sijaitseva Internet-tietoturva- ja tietoturvayritys Windscribe Limited..

Windscriptin pääruutu

Windscriptiä pidetään “työkalusarjana”, jonka päätavoitteena on palauttaa pääsy rajoitettuun sisältöön ja turvata ihmisten yksityisyys. Se tarjoaa asiakkaita eri alustoille, ja jakamisvaihtoehtojen avulla käyttäjä voi käyttää sitä monissa laitteissa.

Sen avulla voit suojata selaustoiminnot mainosten estämisellä, palomuurilla ja P2P-tuella. Se myös estää hallituksen ja yritysten suorittamaa seurantaa ja seurantaa.

Palvelimen lajittelu

WindScribe-palvelimen valinta

Et saa paljon hyötyä Windscribe-tiedoista lajitellessasi, ja palvelimien suodattaminen on tarpeen. Voit joko lajitella sen maantieteellisessä, aakkosjärjestyksessä tai viiveellä.

Tällöin automaattinen yhdistäminen on paras vaihtoehto, kun vaatimus on vain piilottaa IP-osoite ja käyttää Internetiä täydellä yksityisyydellä. Se muodostaa yhteyden automaattisesti palvelimeen, joka tarjoaa parhaan nopeuden verrattuna muihin palvelimiin.

Jos haluat tarkastella tietyn maan sisältöä, löydät helposti maan nimen lajittelemalla palvelimet aakkosjärjestyksessä ja valitsemalla sen sitten palvelinluettelosta.

Palomuurivaihtoehto

Se toimii kuten “Tapa kytkin” -vaihtoehto, jonka olisit löytänyt monista VPN-asiakkaista. Se poistaa kaikki Internet-yhteydet käytöstä, jos et ole yhteydessä sen verkkoon. Ero on siinä, että Kill Switch estää Internet-liikenteen vain, kun VPN pysähtyy odottamatta. Palomuurin tapauksessa et saa Internet-yhteyttä ennen kuin sammutat palomuurin. Tämä auttaa suojaamaan käyttäjää pääsystä Internetiin muodostamatta VPN-yhteyttä. Jos sitä ei saada Internetiin, se muistuttaa käyttäjää ottamaan ensin käyttöön VPN-asiakasohjelman.

Kielen ominaisuus

WindScribe-asiakkaan tarjoamat kielet

Windscribe tarjoaa käyttäjilleen 26 kieltä. Suurin osa VPN-palveluntarjoajista ei tarjoa näitä monia kieliä, koska ne keskittyvät pääasiassa Eurooppaan ja englanninkielisiin maihin. Tämän ominaisuuden avulla jopa eri maiden alkuperäiskansat voisivat hyödyntää Windscribe-palvelua.

Se on hyödyllistä heille, koska he osaavat vain äidinkieltään eivätkä mitään muuta kieltä. Esimerkiksi monet kiinalaiset käyttäjät mieluummin käyttävät sovellusta, joka toimii kiinan kielellä. Olisi parempi ja helppo käyttää niitä kansalaisia.

Protokollan asetukset

Windscriptin asiakkaat tarjoavat laajan valikoiman protokollia, joita voidaan käyttää automaattisessa tai manuaalisessa yhteystilassa. Oletuksena on IKEv2, jonka porttinumero on 500, ja on suositeltavaa vaihtaa se OpenVPN-protokollaan. Voit myös muuttaa porttinumeroa OpenVPN-protokollatyypeille, mutta sinun ei pitäisi muuttaa sitä ilman ennakkotietoa portin valinnasta. Tätä vaihtoehtoa käytetään vain silloin, kun yhteyteen liittyviä ongelmia syntyy muodostettaessa virtuaalista yksityistä verkkoa OpenVPN: n avulla.

Stealth-tila on saatavana myös maantieteellisesti rajoitetuille verkkosivustoille. Tämä tekee Windscribeistä, loistavan VPN-palveluntarjoajan valinnan esimerkiksi Kiinassa ja Venäjällä. WStunnel-protokolla on toinen Windscribe-protokollaryhmän soturi, joka on TCP-pistorasiatunneli web-pistorasian kautta, joka auttaa ohittamaan tiukkoja palomuureja, joita muut protokollat ​​eivät pääse läpi.

API-resoluutio

Windscribe on keskittynyt erityisesti maihin, joissa asetetaan merkittäviä verkkorajoituksia. Kiinan ja Venäjän kaltaisissa maissa hallitus pyrkii voimakkaasti voittamaan kaikki yritykset, jotka henkilö voi tehdä käydäkseen rajoitetuilla verkkosivustoilla. DNS-pyynnöt voidaan estää tai muuttaa, mikä voi rikkoa Windscriptin.

Tämän välttämiseksi tarjotaan API-resoluutio. Jos tässä kohtaa “API-yhteysvirhe”, voit määrittää IP-osoitteesi manuaalisesti. Sinun on vain otettava yhteyttä Windscribe-palveluun, ja he antavat sinulle IP-osoitteen, joka sinun on otettava käyttöön sovelluksen tarjoamassa ”API Resolution -asetuksessa”..

Jakamisasetukset

WindScriptin jakaminen on välittävää!

Jakamisasetukset ovat yksinoikeudella ja epäitsekäs ominaisuuksia, jotka VPN-palveluntarjoaja tarjoaisi vain ajatellessaan yksityisyyden luomista Internetissä kaikkien eduksi. ”Suojatun hotspotin” avulla voit luoda hotspotin ollessasi yhteydessä virtuaaliseen yksityiseen verkkoon. Tämä auttaa muita käyttämään laitteeseesi asennettua VPN-asiakasohjelmaa, ja heidän tietonsa salataan myös samalla tehokkuudella. Toinen vaihtoehto on ”Välityspalvelinyhdyskäytävä”, jonka avulla käyttäjä voi luoda suojatun HTTP- tai SOCKS5-välityspalvelimen ja sen avulla voit määrittää laitteita, jotka tukevat välityspalvelimia. Tätä varten sinun on vain lisättävä LAN-IP ja porttinumero jakelukuvakkeen alla olevaan ”Proxy Gateway” -asetukseen.

debug

Lähetä lokit ja vastaanota parempi hakemus

Kun törmäät virheelle ja ratkaisulle sinulle tuntemattomalle ratkaisulle, voit tavoittaa Windscribe-tiimin milloin tahansa. Voit lähettää heille sovelluksen toimintalokit, jotka voivat auttaa heitä korjaamaan ja poistamaan virheitä sovelluksen parantamiseksi. Virheenkorjaustilan toiminnallisuus vaikuttaa epäsuorasti käyttäjäkokemukseen. Tässä kategoriassa on muutama lisävaihtoehto, joita ei tarvitse muuttaa. OpenVPN-version ja valitun TAP-ohjaimen vaihtoa tarvitaan vain silloin, kun oikeaa VPN-yhteyttä ei pystytty muodostamaan.

Yhteysajan analyysi

Yhteyden luomiseen tarvittava kokeilu no.Time (sekunti)
Keskimääräinen aika sekunneissa3.76
14.13
23,48
33,85
44,59
53,91
63,88
73.3
83,72
93,29
103,47

Yhdistämisaika riippuu suuresti palvelimien tehokkuudesta ja niiden sijainnista. Windscribellä on useita palvelimia useimmissa tärkeimmissä paikoissa, joten yhteys ei ole koskaan ongelma, kun Windscribeä käytetään. Tämä yhteysaika on paras sijainti, jonka sovellus valitsee itse. Jos yrität muodostaa yhteyden muihin palvelimiin, koet eri yhteysajat samalle sijainnille. Nopeamman ja vakaan yhteyden muodostamiseksi on suositeltavaa muodostaa yhteys automaattisesti valittuun palvelimeen.

Nopeustesti

WindScribe-nopeustesti

Windscribe on kiitettävä nopeudesta, jonka se tarjoaa käyttäjille. Laajan palvelinverkon takia et koe mitään valtavaa nopeuden laskua alkuperäiseen nopeuteen verrattuna. Latausnopeus ja lähetysnopeus 8,82 Mbps ja 8,10 Mbps laskettiin vastaavasti 7,18 ja 6,77. Kuten olemme jo kertoneet, että kyse ei ole valtavasta vähenemisestä, ja jos asut Yhdysvalloissa, et edes kokeudu niin paljon muutosta, koska maassa on valtava määrä palvelimia. Heillä on erilliset palvelimet erillisille Yhdysvaltojen alueille, ja siksi sitä suositellaan Yhdysvaltojen käyttäjille.

turvallisuus

Jokainen VPN-palveluntarjoaja käyttää vahvinta salausta, joka on AES-256, mutta tässä sitä käytetään todennukseen SHA512: n ja 4096-bittisen RSA-avaimen kanssa. Tätä ei kuitenkaan ole selainlaajennuksissa, ja AES256: n sijasta käytetään AES128 CGM-salausta, joka ei ehkä ole niin tehokas, mutta samalla käyttää vähemmän resursseja. TLS 1.2 ECDHE_RSA -sovellusta P-256-avaintenvaihdolla käytetään suojauksen tarjoamiseen selaimen laajennusten kautta.

Kun tutkimme ominaisuuksia, erilaiset VPN-protokollat ​​ja porttivalintamahdollisuus lisäävät parempia toimintoja ja turvallisuutta. Tälle sovellukselle on saatavana DNS- ja IPv6-vuodonsuojausominaisuuksia, jotka pitävät tietosi pakattuina eivätkä anna niiden pääsyä kolmansille osapuolille. Jos löydät tietoturvasta virheitä, voit lähettää heille lokit aina vianetsintotilassa, ja ne pyrkivät parantamaan tietoturvaa.

Platforms

Windscribe-tuetut alustat

Se kattaa kaikki yleiset käyttöympäristöt: Windows, MacOS, iOS, Linux sekä Chromen ja Firefoxin laajennukset, mutta toiminta ja ominaisuudet eroavat eri asiakasohjelmissa. Windows-asiakas on paljon tehokkaampi kuin MacOS-asiakas, koska MacOSista puuttuu monia ominaisuuksia, joita on vaadittava paremman kokemuksen tarjoamiseksi. On liitettävyyteen, turvallisuuteen ja virheenkorjaukseen liittyviä ominaisuuksia, joita ei ole MacOS-käyttöjärjestelmässä. On kuitenkin ainoa tärkeä liitettävyyteen liittyvä ominaisuus, jota ei ole MacOS-käyttöjärjestelmässä ja joka on ”Secure Hotspot”. Muut puuttuvat ominaisuudet eivät ole niin tärkeitä, eikä niillä ole paljon vaikutusta sovelluksen tehokkuuteen.

Löydätkö ominaisuudet, jotka puuttuvat MacOS-asiakasohjelmasta?

Laajennusten turvallisuustaso on myös erilainen, ja siksi Windscribe-työpöytäohjelman käyttöä pidetään parempana kuin laajennusta. Windscriptin jakamisominaisuudet tekevät siitä entistä tehokkaamman, kun se kattaa alustojen lukumäärän. Jakamisominaisuuden avulla voit määrittää sen TV: lle ja konsolille, ja “Secure Hotspot” -sovelluksella monet laitteet voidaan kytkeä samanaikaisesti, ja kaikki niiden kautta kulkevat tiedot salataan.

Asiakaspalvelu

Tuuleta asiakastuki

Muutamien ensimmäisten viestien yhteydessä emme ymmärtäneet, että heidän asiakastuensa olisi todella botti live chat-tuki. Kun se saa kyselyitä, se etsii vastausta muiden artikkeleiden joukosta tai lopulta johtaa kyselyyn liittyvän artikkelin linkillä. Huomasimme, että se ei ole kovin tehokas, jos ongelma liittyy mihin tahansa virheeseen tai liitettävyyteen. Toinen mahdollisuus ottaa yhteyttä tukeen on lähettämällä lippu, johon he vastaavat sähköpostitse.

Tarjolla on itseapuvaihtoehtoja, jotka sisältävät asennusoppaat, UKK ja tietokanta. Jos tarvitset tietoa Windscriptin ominaisuuksista ja niiden toiminnasta, tietokannasta voi olla apua. Usein kysytyt kysymykset koostuvat yleisistä kyselyistä, joita voi syntyä sovellusta käytettäessä. Niitä ei kuitenkaan voida tavoittaa heti.

johtopäätös

Windscriptilla on uskomattomia ominaisuuksia toiminnallisuudessa. Useiden kielten valinta auttaa eri maiden käyttäjiä käyttämään tätä sovellusta ilman ongelmia. Liitäntäominaisuudet tekevät sovelluksesta luotettavan ja vakaan, joka tarjoaa välittömän ja nopean yhteyden joka kerta.

Alustojen suhteen Windscribe on yhteensopiva monien laitteiden kanssa, mutta toiminnallisuustaso on erilainen eri asiakkaille, koska olemme nähneet, että Windscribe’n Windows-asiakas on parempi kuin MacOS-asiakas. Jos MacOS: ää voitaisiin parantaa, jokaisella eri alustojen käyttäjällä on sama työkyky. Se on kuitenkin edelleen hyvä, ja osakeoptioiden avulla voit hyödyntää näitä ominaisuuksia muissa laitteissa ”Secure Hotspot” ja “Proxy Servers” -palvelimilla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map