Trust.Zone arvostelu

Plussat


 • Yksinkertainen käyttöliittymä, jossa on vähemmän määrityksiä, tekee siitä ”helppokäyttöisen” VPN-palveluntarjoajan.
 • Tilapaneelilla voit seurata lataus- ja latausnopeutta.
 • ”Kill Switch” -vaihtoehto tallentaa tiedonvuodon, jos VPN putoaa odottamatta.
 • ”DNS vuodonsuojaus” varmistaa, että DNS-pyynnöt lähetetään turvallisen tunnelin kautta.
 • Eri protokollavalintoja on saatavana eri porteilla.

Haittoja

 • Monia kokoonpanoja ei ole saatavana, joten se ei salli käyttäjän tehdä muutoksia tarpeidensa mukaan, mutta ehkäpä se on yksinkertaisuuden ylläpitämiseksi.
 • Palvelimia ei voida lajitella tai suodattaa millään tavalla, ja palvelin on valittava manuaalisesti.
 • Se saattaa näyttää virheitä, kun yrität muodostaa yhteyden siihen. Uudelleen kytkeminen voisi kuitenkin ratkaista ongelman.

Verkkosivusto: Käy verkkosivustolla

Yleiskatsaus

Nopea katsaus
SivustoVieraile verkkosivusto
protokollatOpenVPN ja L2TP
PlatformsAndroid, iOS, Windows, Mac, Linux
ToimivaltaSeychellit
hakkuuEi lokitietoja
salausAES 256-bittinen
liitännätJopa 5 yhteyttä
Toimipaikat34 maata
palvelimet164
Netflix / P2PP2P saatavana
MaksuvaihtoehdotPayPal, luottokortti, Bitcoin, kryptovaluutat, PaymentWall
TukivaihtoehdotTukilippu
Hinnoittelu alkaen2,88 dollaria kuukaudessa laskutetaan 24 kuukaudeksi
TakuuEi takuuta
Ilmainen kokeilu3 päivän ilmainen kokeilu

Trust.Zone on virtuaalinen yksityinen verkkopalvelu, jonka tarjoaa Trusty Solutions Ltd, Seychellillä, Itä-Afrikassa sijaitseva Internet-tietoturvayritys. Palvelun ensisijainen tavoite on auttaa käyttäjiä välttämään kaikenlaista Internet-palveluntarjoajan valvontaa ja tekemään heistä täysin nimettömiä suorittaessaan verkkotoimintaa. Lisäksi se tarjoaa käyttäjille tarvittavat suojausominaisuudet pitääkseen heidät turvassa kaikilta hakkerihyökkäyksiltä ja verkkouhilta. Trust.Zone on yksi käyttäjäystävällisimmistä VPN-palveluntarjoajista, jolla on yksinkertainen käyttöliittymä ja “napsautustoiminto”.

Luottamusalueen työasemaohjelma

Sata plus palvelinta 85 vyöhykkeellä

138 palvelimen perustaminen ympäri maailmaa ei ole helppoa, mutta jos tällainen yhteysverkko on luotu, vilpittömyys turvallisuutta kohtaan voidaan tehdä helposti. He sijoittavat palvelimiaan älykkäästi ja ovat jo kattaneet suurimman osan Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Australian alueista. Aasiassa vaaditaan vielä vähän palvelimia, ja sen jälkeen tarvittaisiin vain muutama palvelin Etelä-Amerikassa, koska käyttäjäkanta ei ole valtava tällä mantereella.

Edullinen VPN-palvelu, joka tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden

Ensimmäinen asia, jonka huomaat Trust.Zone-palvelusta, on, että tämä VPN-palvelu on melko edullinen tarjoamistaan ​​ominaisuuksista. Joten, tämä on erittäin hyvä palvelu, jota käytetään, jos budjetilla ei ole halua kuluttaa liikaa rahaa virtuaaliseen yksityiseen yhteyteen. Lisäksi se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, jonka avulla voit kuluttaa kaikenlaista sisältöä Internetissä niin paljon kuin haluat.

Tapa kytkin

Eri asetusvaihtoehdot

Kill-kytkin on yksi Trust.Zone: n tarjoamista pääominaisuuksista. Internet-liikenne on pysäytettävä, kun VPN-yhteydessä tapahtuu virhe vian aikana, kun käytät Internetiä. Jos tappaa ei ole, vaihda, jos vierailet rajoitetulla verkkosivustolla tai käytät Netflixiä toisesta sijainnista ja VPN-asiakaspisteet toimivat tietämättäsi, se ilmoittaa siitä palveluntarjoajallesi. Tästä syystä Kill Switch on toteutettava olennaisesti jokaisessa VPN: ssä, ja juuri sen Trust.zone on tehnyt.

DNS-vuodonsuojaus

DNS-vuoto voi aiheuttaa VPN: n käytön täydellisen epäonnistumisen. DNS-vuodonsuojaus varmistaa, että Trust.Zone-DNS-palvelin pysyy näkyvissä palveluntarjoajan DNS-palvelimen sijaan. Se varmistaa, että VPN-palveluntarjoaja salaa kaikki tekemäsi DNS-pyynnöt ja menee sitten suojatun tunnelin läpi.

Ei kirjaamista ja rajoitettua P2P-liikennettä

Hyvä asia Trust.Zonessa on se, että se ei pidä online-aktiviteettien lokitiedostoja, mikä tarkoittaa, että edes palveluntarjoaja ei tiedä mitä teet verkossa huolimatta siitä, että käytät heidän yksityistä yhteyttä. Tämä johtuu siitä, että tätä yritystä eivät sito julkisen talouden rajoittavat säännöt, joiden mukaan niiden on noudatettava kaikkia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, joten käyttäjät ovat tässä suhteessa turvallisia. Se tarjoaa myös rajoittamattoman P2P-liikenteen, jos haluat käyttää yksityistä yhteyttä torrent- tai P2P-jakamiseen, mikä ei ehkä ole mahdollista, jos käytät muita vastaavia palveluita.

Tilapaneeli

Tilapaneeli

Tilapaneeli on Trust.Zonen ainutlaatuinen ominaisuus, joka näyttää tiedonsiirron tilan ja siihen liittyvät tekniset tiedot. Se näyttää palvelimen nimen, portin ja protokollan, joka on valittu yhteyden luomiseksi. Tämän alapuolella voit tarkistaa lataus- ja latausnopeuden, jolla on mahdollista vertailla sitä porttia, jolla saat suurimman nopeuden. Tämä on ominaisuus, joka auttaa parantamaan käyttökokemusta ja tehokkuutta.

Yhteysajan analyysi

Tämä näkökohta auttaa määrittämään sovelluksen vakauden ja osoittaa, kuinka nopeasti sovellus pystyi muodostamaan yhteyden. Olemme suorittaneet sen jokaiselle VPN-palveluntarjoajalle, ja jotkut ovat osoittaneet meille odottamattomia tuloksia luomalla yhteyden heti. Tämä riippuu kuitenkin useista tekijöistä, etenkin sijaintisi ja palvelimen välisestä etäisyydestä.

Yhteysaika keskimääräiseen

Trust.Zone näyttää luotettavan yhteysajan, koska vasteaika on 9,97 sekuntia (lyhin) ja 20,18 (pisin). Kuitenkin muutaman kerran se on osoittanut virheen, että “asiakas ei pysty muodostamaan yhteyttä virtuaaliseen yksityiseen verkkoon”. Siihen aikaan meidän on poistettava se ”Tehtävienhallinnasta”, jonka jälkeen se toimi hyvin.

Nopeustesti

Ennen ja jälkeen luottamusvyöhyke

Kun vertailtiin nopeustestauksen tuloksia, olimme vähän pettyneitä, koska latausnopeus 17 25 Mbps ja 18,30 Mbps latausnopeus laskettiin vastaavasti 1,99 Mbps ja 0,38 Mbps.

Tämä osoittaa, että Trust.Zone ei ole täydellinen vaihtoehto sisällön lataamiseen, mutta selaaminen voidaan silti tehdä tehokkaasti. Voit myös suoratoistaa laadukkaita videoita nopeudella, joka on määritetty VPN-yhteyden jälkeen.

Jälleen, se riippuu sijainnista. Esimerkiksi, jos asut Kanadassa, et koe tällaista vähenemistä useiden palvelimien takia.

turvallisuus

Trust.Zone käyttää AES-salausta 256-bittisellä avaimella, jonka tiedetään olevan tehokkain salaus, jota ei voida rikkoa raa’alla voimalla.

Protokollan yhteydessä heillä on käytettävissään turvallisin OpenVPN-protokolla. Se ei tarjoa mitään PPTP-protokollaa, koska tämän protokollan tiedetään olevan alttiita monille hakkerihyökkäyksille. Lisäksi voit siirtyä asetusvaihtoehtoon ja valita protokollan vaatimuksesi mukaan. Palveluntarjoajan tarjoamilla useilla salausprotokolloilla voitaisiin varmistaa, että käytät aina turvallista ja suojattua verkkotoimintaasi.

He julkaisevat verkkosivuillaan päivittäin ”optiokanarioita”, jotka suojaavat Trust.Zone -asiakkaita siinä tapauksessa, että laki vaatii toimintalokkeja ja hakuja. Voit todistaa heidän “Ei kirjaudu” -käytäntönsä käymällä osoitteessa https://trust.zone/canary tai tutustuaksesi tähän:

Platforms

Yhdestä tilistä voit luoda kolme yhteydenottoa samanaikaisesti, mikä oikeuttaa Trust.Zone -palkinnon.

Voit ladata sen Windows PC: lle, Androidille, MacOS: lle ja iOS: lle. Ainoa osa on se, että se tarjoaa myös asiakkaan Linuxille, joka on alusta, jota kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät kata.

Asennus ja rekisteröinti ovat yhtä helppoa kuin virtuaalisen yksityisen verkkoyhteyden kytkeminen päälle napsautuksella. Mene heidän verkkosivuilleen ja lataa se käyttöjärjestelmäsi mukaan, kirjaudu valitsemalla suunnitelma ja täällä.

Käyttöliittymä ja käyttökokemus

Et saisi yksinkertaisempaa VPN-palveluntarjoajaa, ja se on hyödyllisin ostajille, jotka tietävät VPN: n vaatimuksen, mutta eivät halua ajatella sitä määrittäessään. Sitä on helppo käyttää ja tutkia.

Muutamassa minuutissa tutustut sovelluksen täydelliseen toimintaan ja sen hyödylliseen käyttöön. Käyttäjäkokemusta voidaan parantaa lisäämällä joitain tarvittavia ominaisuuksia, kuten Ad-estotoiminto ja Split Tunneling. Yhteysvirhe on myös suuri pettymys käyttökokemuksen suhteen. Muutamilla parannuksilla tämä ongelma voitaisiin kuitenkin poistaa ja parempaa sovellusta voitaisiin tarjota.

Asiakaspalvelu

Asiakastukilomake

Heillä ei ole live chat-tukea, ja sähköpostituki ei myöskään ole saatavana koko ajan. Se on saatavana vain maanantaista perjantaihin klo 18.00–16.00 GMT +0. Tämän vuoksi et voi odottaa välitöntä vastausta. Joten jos olet henkilö, joka riippuu suuresti jokaisesta asiasta asiakastuesta, Trust.Zone ei ehkä ole hyvä avoin.

Ne tarjoavat kuitenkin täydellisen usein kysytyt kysymykset, jotka melkein ratkaisevat kaikki ongelmat, joita asiakas voi kohdata käyttäessään Trust.Zone-sovellusta. Nämä usein kysytyt kysymykset kattavat kaikki segmentit, joissa asiakas tarvitsee apua. Ne tarjoavat myös täydellisen vianetsintäprosessin, jonka avulla asiakkaat voivat lajitella yhteyden ilman kenenkään apua.

johtopäätös

Trust.Zone tarjoaa turvallisen yhteyden helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, joka on täydellinen ihmisille, jotka eivät halua hukkua tekniikkaan, mutta haluavat käyttää VPN: ää yksityisyyttä koskeviin huolenaiheisiinsa. Palvelimien määrä on jo 138, ja se kattaa kaikki suuret maat ympäri maailmaa. Se auttaa pitämään verkkoyhteytesi yksityisenä, jotta voit selata Internetiä yksityisesti ja nimettömästi, ohittaen kaiken valtion sensuurin ja rajoitukset. Trust.Zone -järjestelmää voidaan kuitenkin parantaa nopeuden ja ominaisuuksien suhteen. Ja jos se vie parannuksen, se voi voittaa myös VPN-palveluntarjoajan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map