Acevpn-arvostelu

Plussat


 • Tärkein ominaisuus, että Acevpn
  showcases on älykäs DNS, joka on ilmainen, mutta pääsee vain, jos ostat
  heidän VPN-suunnitelmansa.
 • Sen lopullinen VPN-suunnitelma myös
  mahdollistaa torrentin ja P2P: n suorittamisen
  yhteys.
 • Se tukee kaikkia suosittuja VPN-verkkoja
  protokolla, joka on OpenVPN, IPSec IKEv2, PPTP ja L2PT.
 • He väittävät, ettei sitä ole
  nopeuden huomattava pieneneminen jopa VPN: n käyttöönoton tai älykkään DNS: n käytön jälkeen.
 • Voidaan myös maksaa
  kautta Bitcoin, joka mahdollistaa ylläpidon
  nimettömyys suoritettaessa maksua.
 • Acevpn ei kirjaa minkään käyttäjän kirjaa
  liikennettä tai seurata niiden kaistanleveyden käyttöä.

Haittoja

 • Lopullinen VPN maksaa kaksitoista
  dollaria, joka ei tuota arvoa
  maksetun rahan mukaan, koska se on yksi kalleimmista tarjouksista
  tulee ostamaan VPN-asiakasohjelman.
  Ensiluokkainen VPN on kuitenkin erittäin halpa, mutta se sallii pääsyn vain palvelimille
  kolme maata, jotka ovat Yhdysvallat, UK.,
  ja Ranskassa. Se ei myöskään salli
  torrentia ja P2P-yhteys.
 • Se kerää henkilökohtaista
  tiedot, jotka sisältävät jopa nimen, osoitteen ja
  IP-osoite.
 • Palvelimia on vain 26: ssa+
  maissa yli 50 paikassa, jotka eivät ole
  tarpeeksi tarjoamaan hyvän nopeuden valtavalle käyttäjäkunnalle.
 • Et voi ladata VPN: ää suoraan
  asiakas ja hyödyntää sitä. On ladattava asennus ja määritettävä se tietyn protokollan käyttöä varten.

Yleiskatsaus

Se on mitä he väittävät

Acevpn: n pääkonttori on Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että Yhdysvaltain hallitukselta ei ole turvallista tietä. Koska se sijaitsee yhdessä viiden silmän maista ja täydellistä yksityisyyttä hallituksen valvonnasta ei voida odottaa. Acevpnillä on käyttäjäkunta Yhdysvalloissa ja suurimmissa Euroopan maissa. Älykkäällä DNS: llä se yrittää tehdä maantieteellisesti rajoitetun suoratoistosisällön käyttäjien saataville. Se väittää ohittavansa suurten suoratoistokanavien asettamat rajoitukset.

palvelimet

Acevpn-palvelinluettelo

He lähinnä
keskittyä Pohjois-Amerikan ja Euroopan käyttäjäkuntaan. Pohjois-Amerikassa, voit katsoa, ​​mitä heillä on
kattoi kaikki Yhdysvaltojen tärkeimmät alueet asettamalla kolmetoista palvelinta
maan eri osissa: Kalifornia, Florida, Colorado, Georgia, Uusi
York jne. Ne ovat kattaneet myös keskus
ja pohjoinen sijainti sijoittamalla palvelimia yhteensä kuuteentoista Euroopan maahan.

Tätä tuotetta ei kuitenkaan lainkaan suositella Aasiassa sijaitseville käyttäjille,
Afrikka, Etelä-Amerikka ja Oseania. se on
koska näillä neljällä mantereella on vain kahdeksan palvelinpaikkaa. Toisaalta se tuottaisi
verraton nopeus Yhdysvalloille
ja Eurooppa.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Acevpn hinnoittelu ja suunnitelmat

No, kuka tarjoaa minkä tahansa palvelun ilmaiseksi?
Acevpn tarjoaa älykkään DNS: n, joka vapauttaa monia suosittuja suoratoistokanavia.
Tarvitset kuitenkin pääsyn siihen
ostaa heidän VPN-tuotteensa. Sinulla on mahdollisuus ostaa kaksi erilaista
suunnitelmia:

 • Ensiluokkainen VPN
 • Lopullinen VPN

Premium VPN on yksi halvimmista markkinoista
markkinoilla saatavilla olevat suunnitelmat. Lopullinen VPN on kuitenkin yksi kalleimmista
VPN-suunnitelmat, jopa kalliimpia kuin näkyvin ja vakiintunut VPN
tarjoajat.

Kun ostat premium VPN, saat
pääsy kaikkiin ominaisuuksiin, mutta pääset vain muutamiin palvelimiin, eikä torrentteja ja P2P: tä ole sallittu. Jos sinä
jos haluat käyttää heidän älykästä DNS-palveluaan, se on sinulle arvokas suunnitelma. Kuten saat pääsyn kaikkiin rajoitettuihin
kaikkien suosittujen kanavien sisältö ostamalla se. Se on kuitenkin
älykkäästi sijoitettu rajoitus, joka ei ole saanut kaikkien huomion. Vaikka saatkin
älykkään DNS: n täydelliset käyttöoikeudet, et voi suoratoistaa mitään sisältöä
lukuun ottamatta Yhdysvaltoja, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Ranskan sisältöä
koska palvelimen käyttöoikeuksia ei ole käytettävissä muihin maihin. Joten jos haluat
TV3: n ja Zattoon kaltaisille kanaville pääseminen pettäisi sinua varmasti.
Torrentia ja P2P: tä ei myöskään sallita, joten kaikki piilee IP: si
osoitetta ja antaa sinulle streaming Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan
sisältö.

Jos halutaan käyttää täysin älykästä DNS: ää, hänen on ostettava lopullinen VPN-suunnitelma, joka maksaa noin 12 dollaria. Tarkastelemalla sen tarjoamien palvelimien ja ominaisuuksien määrää, emme todellakaan suosittele maksamista vain älykkään DNS-palvelunsa vuoksi.

Älykäs DNS

Acevpn Smart DNS -kanavat

Yli 115 kanavaa, jotka suoratoistavat urheilua, elokuvia, TV-sarjoja ja videoita, voidaan poistaa käytöstä Acevpnin älykkäällä DNS: llä. Aiemmin ajattelimme, että sen avulla voimme käydä sisältöä jokaisesta maasta, missä palvelin sijaitsee. Se ei ole totta, mutta silti luettelossa on monia tärkeitä maita.

 • Yhdysvallat
 • Yhdistynyt kuningaskunta
 • Australia
 • Kanada
 • Tanska
 • Ranska
 • Saksa
 • Irlanti
 • Italia
 • Alankomaat
 • Espanja
 • Sveitsi

Etelä-Koreassa olevan palvelimen antaminen vaikutti siihen, että heillä on oltava suoratoistopalvelin siellä, mutta valitettavasti Korean draamaa ei voida käyttää (soittaa draamaa musiikkia) Acevpin DNS: stä. Jos kuitenkin katsomme valoisaa puolta, voit käyttää viisikymmentä erilaista suoratoistokanavaa Yhdysvalloista. Ne ovat kattaneet myös muita tärkeimpiä kanavia Euroopan maista, jotka ovat suosituimpia. Kuitenkin Netflixin tapauksessa vain Yhdysvaltojen Netflix on käytettävissä.

Smart DNS: lle ei tarvitse ladata erillistä sovellusta. Se tulee VPN-asiakkaan mukana, jonka voit asentaa eri alustoille tarkoitettujen asennusten kautta. Jokaista kanavaa ei kuitenkaan ole mahdollista tarkistaa, ja ainoa tapa selvittää se on ostaa sovellus, käyttää sitä ja tunnistaa se..

Nyt he väittävät, että se on ilmainen palvelu, ja he väittävät myös, että se voisi käyttää yli 115 kanavaa. Entä jos heidän väitteensä menee pieleen? Jos ostat VPN-palvelun saadaksesi pääsyn älykkääseen DNS: ään, ja sen jälkeen, jos et pysty suoratoistamaan kanavaa, jonka olet maksanut, et saa hyvitystä. Syy tähän: se on ilmainen. Joo! Olet maksanut VPN-tuotteesta, mutta ei älykkäästä DNS: stä, joten vaikka se ei toimi, et voi kiistellä heidän kanssaan, koska et ole maksanut heille mitään älykkään DNS: n ylläpitämiseksi. Älykäs liikkua, eikö? No, olemme heitä älykkäämpiä esittämään näkökohtia, jotka voivat aiheuttaa menetyksiä käyttäjille.

Turvallisuus ja protokollat

Henkilötiedot, joita he keräävät!

Ne eivät sisällä lokipolitiikkaa. Turvallisuus vaarantuu kuitenkin jonkin verran, koska ne tallentavat oikean nimen, osoitteen ja muut henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien IP-osoitteen. Ne sijaitsevat myös Yhdysvalloissa, joten ei ole mitään tapaa pelastaa itseäsi tiukalta hallituksen valvonnalta.

Protokollia käytettäessä ne tarjoavat erilaisia ​​asennuksia eri alustoille. OpenVPN on saatavana kaikille alustoille, ja ne tarjoavat erityisesti OpenVPN-kiinaa kiinalaisille käyttäjille MacOS- ja Windows-käyttöjärjestelmille. Ne tarjoavat PPTP (ei suositella) kaikille alustoille paitsi MacOS ja Windows Phone. L2TP on läsnä nopean ja turvallisen tasapainon välillä. Äskettäin he ovat lisänneet myös IKEv2 for Windows -sovelluksen. Näiden monien protokollien vuoksi käytettävissä oleva joustavuus antaa käyttäjälle mahdollisuuden asettaa suojauspalkki tarpeensa mukaan.

Platforms

Acevpn-luettelo alustoista

On yllättävää nähdä kanavien lukumäärä, jonka se poistaa. Sovellusten toimintaympäristöjen lukumäärä ei kuitenkaan ole riittävän suuri kattamaan jokaisen käyttäjän vaatimukset. Suurin haitta on, että suoraa asiakasasennusta ei ole saatavana. Acevpn on määritettävä, kun olet ladannut asennuksen eri alustoille. Kaikkia protokollia ei myöskään ole saatavana jokaiselle alustalle.

Jos puhumme ikkunoista, viittä erilaista protokollaa on saatavana viidellä eri tavalla. Heillä on erillinen asennus nimellä OpenVPN China, joka on erityisesti kehitetty ohittamaan Kiinan rajoitukset VPN: n käytöstä. Se on saatavana myös MacOS: lle. MacOS-käyttöjärjestelmässä on kuitenkin saatavana vain kaksi muuta alustaa, jotka ovat OpenVPN ja L2PT.

Asennuksen lataaminen ja käyttö on turvallista, jos se käyttää OpenVPN- tai SSTP-protokollaa. Mutta jos jotain muuta protokollaa käytetään, turvataso heikkenee, ja niin tapahtuu Windows Phone: n ja Boxee Boxin kanssa. Windows-käyttöjärjestelmässä on saatavana vain IKEv2 VPN -protokolla ja L2PT. Vaikka niitä pidetäänkin turvallisina, Boxee Boxille Acevpn: n käyttöä ei suositella, koska siinä on vain PPTP-protokollavaihtoehto.

Acevpn tukee myös reitittimien käyttöä: Tomato, DD-WRT ja Asus OpenVPN. Asus OpenVPN: lle on saatavana vain yhden tyyppinen kokoonpano, mutta kahdelle muulle on mahdollista valita joko yksinkertainen tai edistynyt kokoonpano. Reitittimien kautta voit muodostaa yhteyden pelikonsoliin, kuten Nintendo, Xbox ja PS3. Voit määrittää Sony PS3 -sovelluksen asetukset suoraan seuraavien ohjeiden mukaan, mutta tätä määritystä varten sinulla on oltava aiemmat tiedot verkottumisesta. Ehdotamme tallentaa oletuspalvelimen osoite ja asetukset, jos konfiguroinnissa tapahtuu virhe.

Asiakaspalvelu

Acevpn-asiakastuen johtajan vastaus

Tuote, jolla ei ole suoraa keskustelua, on tuote, jolla ei ole välitöntä apua. Kokemuksemme mukaan livekeskusteluilla on paljon merkitystä, kun kohtaat verkko- tai tiedonvuotoihin liittyviä ongelmia. Ilman suoraa keskustelua käyttäjä voi jättää vain verkkosivustolleen ladatun sisällön tai tavoittaa hänet sähköpostitse. Lähetimme heille sähköpostitse luettelon pelikonsoleista, joihin voidaan päästä heidän palvelunsa kautta. Vastauksessa oli linkki, joka ohjasi meidät sivulle, jolla on luettelo kanavista, jotka ne estävät. Täydellistä tyytyväisyyttä ei koettu eikä sitä voitu taata Acevpnin tapauksessa. Lisäksi se oli suunnattu enemmän tuotteen myymiseen kuin käyttäjän auttamiseen.

Heidän tukiosastossaan on asiakasfoorumi, jolla ei ole paljon kysymyksiä, joten se ei ole luotettava. Heidän blogiosaansa sisältyy yli sata artikkelia, jotka käyttäjä voi lukea saadakseen selville sovelluksen kehityksestä ja antaa myös idean ratkaista ongelmat, joita voit kohdata sovelluksen käytön aikana. Heidän on kehitettävä UKK-osio, jossa on vähemmän kysymyksiä, vaikka vertailisit sitä tenttipaperiin.

Tietokanta on täynnä artikkeleita asiakkaiden asettamisesta eri alustoilla eri käyttöjärjestelmissä. Ne sisältävät myös tietoja vianmääritykseen ja Torrent- ja P2P-palvelimien käyttöön.

Tämä paljon tietoa ei riitä, ja heidän vastaaminen kysymykseen kesti kuusi tuntia
sähköposti. Se ei ole niin nopea kuin odotettiin. Joten, jos olet jumissa jossain, sinä
ei saa apua samassa tunnissa.

johtopäätös

Acevpn, jos he ovat mitä he väittävät olevansa, niin se voitaisiin ostaa. Tähän asti kokemuksemme mukaan se on kuitenkin kallein VPN-palvelu kaikista VPN-palveluntarjoajista. Syynä tähän on älykäs DNS. Vaikka he väittävät, että se on ilmainen, he veloittavat 12 dollaria perimmäisestä VPN-suunnitelmasta. Tämä paljon korkea hinta ei tuota vastinetta rahalle.

Suoraa latausta ei myöskään ole saatavana, ja sinun on määritettävä asetus eri protokollille. Tämä on vaikea tehtävä henkilölle, joka ei tunne verkkoasetuksia. Tämä varmistaa, että se ei ole käyttäjäystävällinen tuote. Jos he pääsevät kanavaan, jota ei ole saatavana millään muulla DNS: llä, voit kuitenkin harkita kanavan ostamista vaatimuksesta riippuen. VPN: n kannalta emme kuitenkaan suosittele niin korkean hinnan maksamista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map