Windscribe anmeldelse

Fordele:


  • “Delingsindstillinger” er lette at konfigurere og tillader flere enheder at få forbindelse under en VPN-klient.
  • Det kommer med valg af sprogvalg med mange forskellige sprog, som ikke understøttes af de fleste VPN-udbydere.
  • API-løsning gør det muligt for kunden at oprette forbindelse til VPN-forbindelsen, selv i lande, der har et begrænset netværk.
  • Den gratis version er velegnet til browsingformål, da den tilbyder 10 GB data pr. Måned. Det giver brugerne adgang til alle funktioner uden omkostninger.

Ulemper:

  • Funktionen “Split Tunneling” er fraværende, og al dataflytning sker via VPN-server, selvom du ikke ønsker det. Hvis der er delt tunneling, kan vi vælge det program, der ikke kræver, at dets data skal krypteres. Dette kan hjælpe med at undgå, at hastigheden for disse applikationer nedsættes.
  • PPTP-protokol er fraværende, men den betragtes ikke som sikker og bør kun bruges, når nogen har brug for høj hastighed. Med PPTP-protokol skal man gå på kompromis med sikkerheden.

Internet side: Besøg det officielle websted

Oversigt:

Hurtigt overblik
Websted Besøg websted
protokollerOpenVPN, IKEv2, SOCKS5
platformeWindows, Mac, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Opera, Smart TV
JurisdiktionCanada
LogningIngen
KrypteringAES-256
TilslutningerIkke nævnt
Placeringer60 lande
Servere550+
Netflix / P2PBegge tilladt
BetalingsmulighederBitcoin, PayPal, kreditkort, Paymentwall
SupportindstillingerSupport Billetter, Livechat
Priser fra$ 4,08 / mo Faktureret årligt
Garanti30 dage pengene tilbage
Gratis prøveversionJa

Windscribe er en privat netværksforbindelsestjeneste, der leveres af Windscribe Limited, et firma med internetsikkerhed og privatliv med base i Ontario, Canada.

Hovedskærmbillede af Windscribe

Windscribe betragtes som et “sæt værktøjer”, der hovedformålet er at gendanne adgang til begrænset indhold og beskytte folks privatliv. Det tilbyder klienter til forskellige platforme, og dets delingsindstillinger lader brugeren bruge det på adskillige enheder.

Det giver dig mulighed for at beskytte dine browseraktiviteter med annonceblokering, firewall og P2P-support. Det forhindrer også sporing og overvågning udført af regeringen og virksomheder.

Server sortering

WindScribe-servervalg

Du kommer ikke meget ud af Windscribe når sortering, og filtrering af serverne er påkrævet. Du kan enten sortere det i geografi, alfabetisk rækkefølge eller latens.

I dette tilfælde er auto-connect den bedste mulighed, når kravet bare er at skjule IP-adressen og få adgang til Internettet med fuld privatliv. Det opretter automatisk forbindelse til den server, der giver den bedste hastighed i sammenligning med andre servere.

Hvis du ønsker at se indholdet i et specifikt land, kan du nemt finde landets navn ved at sortere serverne i alfabetisk rækkefølge og derefter vælge det fra serverlisten.

Firewall-option

Det fungerer som den “Kill Switch” -indstilling, som du ville have fundet i mange af VPN-klienter. Det deaktiverer al internetforbindelse, hvis du ikke har forbindelse til dets netværk. Forskellen er denne, at Kill Switch blokerer Internet-trafik kun når VPN stopper uventet. I tilfælde af “Firewall” får du ikke forbindelse til internettet, før du slukker for firewall-indstillingen. Dette hjælper med at beskytte brugeren mod at få adgang til Internettet uden at oprette en VPN-forbindelse. Hvis den ikke får forbindelse til Internettet, minder den brugeren om at tænde VPN-klienten først.

Sprogfunktion

Sprog, der tilbydes af WindScribe Client

Windscribe gengiver seks sprog for sine brugere. De fleste VPN-udbydere tilbyder ikke disse mange sprog, da de hovedsageligt koncentrerer sig om Europa og engelsktalende lande. Med denne funktion kunne endda indfødte i forskellige lande drage fordel af Windscribes service.

Det er gavnligt for dem, da de kun kender deres modersmål og ikke noget andet sprog. For eksempel foretrækker mange kinesiske brugere at bruge et program, der fungerer på det kinesiske sprog. Det ville være bedre og let at bruge for disse borgere.

Protokolindstillinger

En bred vifte af protokoller tilbydes af Windscribes klienter, som kan bruges i automatisk eller manuel forbindelsestilstand. Som standard leveres IKEv2 med portnummer 500, og det anbefales at ændre det til OpenVPN-protokol. Du kan også ændre portnummeret for OpenVPN-protokolletyper, men du bør ikke ændre det uden den forudgående viden om valg af port. Denne mulighed er kun at bruge, når forbindelsesrelaterede problemer opstår under etablering af et virtuelt privat netværk ved hjælp af OpenVPN.

Stealth-tilstand er også tilgængelig for adgang til geobegrænsede websteder. Dette gør Windscribe, et vidunderligt valg af VPN-udbyder i lande som Kina og Rusland. WStunnel-protokollen er en anden kriger i Windscribs protokolleteam, som er en TCP-sokkeltunnel via webstikketilslutning, der hjælper med at omgå strenge firewalls, som andre protokoller ikke klarer at komme igennem.

API-opløsning

Windscribe har især koncentreret sig om de lande, hvor der er indført betydelige online-begrænsninger. I lande som Kina og Rusland bestræber regeringen sig hårdt på at besejre ethvert forsøg, som en person kunne gøre for at besøge begrænsede websteder. DNS-anmodninger kunne blokeres eller ændres, hvilket kan ødelægge Windscribe.

For at undgå dette leveres API-opløsning. Hvis du her står over for “API-forbindelsesfejl”, kan du manuelt konfigurere din IP-adresse. Du skal bare kontakte Windscribe, og de giver dig den IP-adresse, som du har brug for at implementere i “API-opløsningsindstilling”, der findes i appen.

Delingsindstillinger

WindScribes deling er omsorgsfuld!

Delingsindstillinger er eksklusive og uselviske funktioner, som en VPN-udbyder kun vil give, når den overvejer at etablere privatliv over internettet til alles fordel. Med “Secure hotspot” kan du oprette et hotspot, mens du er tilsluttet et virtuelt privat netværk. Dette hjælper andre til at bruge VPN-klienten, der er installeret på din enhed, og deres data bliver også krypteret med samme effektivitetsniveau. En anden mulighed er “Proxy Gateway”, som giver brugeren mulighed for at oprette en sikker HTTP- eller SOCKS5-proxyserver og med dens hjælp kan du konfigurere enheder, der understøtter proxyservere. Til dette skal du blot tilføje din LAN IP, og portnummer i “Proxy Gateway” -indstillingen leveret under delingsikonet.

Fejlfinde

Send logfiler og modtag en bedre ansøgning

Når du støder på en fejl og en løsning på det, der er ukendt for dig, kan du når som helst kontakte Windscribe-teamet. Du kan sende dem aktivitetslogfilerne for applikationen, hvilket kan hjælpe dem med at rette og fjerne fejl til forbedring af applikationen. Funktionen af ​​fejlfindingstilstand påvirker indirekte brugeroplevelsen. Der er få flere muligheder til stede under denne kategori, som ikke kræves ændret. Ændring af OpenVPN-versionen og den valgte TAP-driver er kun nødvendig, når en ordentlig VPN-forbindelse ikke kunne oprettes.

Tilslutningstid analyse

Prøve nr. Tid taget for at etablere forbindelsen (sekunder)
Gennemsnitlig tid i sekunder3,76
14.13
23,48
33,85
44,59
53,91
63,88
73.3
83,72
93,29
103,47

Forbindelsestid afhænger meget af effektiviteten af ​​serverne og deres placering. Windscribe har flere servere på de fleste af de største placeringer, og dermed er tilslutningsmuligheder aldrig et problem, når Windscribe bruges. Denne forbindelsestid er for den bedste placering, som applikationen vælger selv. Hvis du prøver at oprette forbindelse til andre servere, vil du opleve forskellige forbindelsestider for den samme placering. Det anbefales at oprette forbindelse til den automatisk valgte server for hurtigere og stabil forbindelse.

Hastighedstest

WindScribe-hastighedstest

Man må komplimentere Windscribe for den hastighed, det giver brugerne. På grund af det store servernetværk vil du ikke opleve nogen enorm reduktion af hastigheden sammenlignet med den oprindelige hastighed. Downloadhastigheden og uploadhastigheden på 8,82 Mbps og 8.10 Mbps blev reduceret til henholdsvis 7.18 og 6.77. Som vi allerede har fortalt, at det ikke er et enormt dekrement, og hvis du bor i U.S.A., vil du ikke engang opleve så meget ændring på grund af det enorme antal servere, der findes i landet. De har separate servere til separate områder i U.S.A., og det anbefales derfor stærkt for De Forenede Staters brugere.

Sikkerhed

Hver anden VPN-udbyder bruger den stærkeste kryptering, der er AES-256, men her bruges den sammen med SHA512 til godkendelse og med en 4096-bit RSA-nøgle. Dette er dog ikke til stede for browserudvidelser, og i stedet for AES256 bruges AES128 CGM-chiffer, som muligvis ikke er så effektiv, men på samme tid bruger færre ressourcer. TLS 1.2 ECDHE_RSA med P-256 nøgleudveksling bruges til at yde sikkerhed gennem browserudvidelser.

Når vi udforsker funktionerne, tilføjer en række VPN-protokoller og muligheden for valg af port både, bedre funktionalitet og sikkerhed. Der er DNS- og IPv6-beskyttelsesfunktioner tilgængelige for denne applikation, som holder dine data pakket og ikke tillader deres adgang til nogen tredjepart. Hvis du finder fejl i sikkerheden, kan du altid sende dem logfiler ved hjælp af fejlfindingstilstand, og de vil arbejde på at forbedre sikkerheden.

platforme

Windscribe-understøttede platforme

Det dækker alle de generelle platforme: Windows, MacOS, iOS, Linux og udvidelser til Chrome og Firefox, men funktionen og funktionerne er forskellige i forskellige klienter. Windows-klient er meget mere effektiv end MacOS-klient, da MacOS mangler mange funktioner, som skal kræves for at levere en bedre oplevelse. Der er funktioner relateret til forbindelse, sikkerhed og debug, som ikke findes i MacOS. Der er dog en eneste vigtig funktion, der er knyttet til forbindelse, som ikke er til stede i MacOS, som er “Secure Hotspot.” Andre fraværende funktioner er ikke så vigtige og betyder ikke meget forskellen for effektiviteten af ​​applikationen.

Kan du finde de funktioner, der mangler i MacOS-klient?

Sikkerhedsniveauet er også forskelligt for udvidelser, og det er derfor, at brug af Windscribe desktop-klient betragtes som bedre end udvidelse. Windscribes delingsfunktioner gør det mere effektivt, når det gælder dækning af antallet af platforme. Med delingsfunktionen kan du konfigurere den til tv og konsoller, og med “Secure Hotspot” kunne mange enheder forbindes samtidig, og alle data, der passerer gennem dem, bliver krypteret.

Kunde support

Windscribe kundesupport

Ved de første par meddelelser var vi ikke klar over, at deres kundesupport faktisk var en bot som live chat support. Når den modtager forespørgsler, søger den efter svaret blandt de andre artikler, ellers ender det med linket til en artikel, der er relateret til forespørgslen. Vi fandt, at det ikke er meget effektivt, hvis problemet er relateret til en fejl eller forbindelse. Den anden mulighed for at kontakte supporten er ved at indsende en billet, som de svarer via e-mail.

Der findes selvhjælpsindstillinger, der indeholder installationsguider, ofte stillede spørgsmål og vidensbase. Hvis du har brug for oplysninger om Windscribets funktioner og deres funktion, kan vidensbasen være meget nyttig. Ofte stillede spørgsmål består af generelle forespørgsler, der kan opstå under anvendelse af applikationen. Der er dog ingen måde at nå dem med det samme.

Konklusion

Windscribe har fantastiske funktioner, når det kommer til funktionaliteten. Muligheden for flere sprog hjælper brugere fra forskellige lande med at bruge denne applikation uden problemer. Forbindelsesfunktioner gør applikationen pålidelig og stabil og leverer øjeblikkelig og hurtig forbindelse hver gang.

Når det kommer til platforme, er Windscribe kompatibel med mange enheder, men funktionalitetsniveauet er forskelligt for forskellige klienter, da vi har set, at Windscribes windows-klient er bedre end dens MacOS-klient. Hvis MacOS kunne forbedres, vil hver bruger af forskellige platforme opleve den samme arbejdsevne. Det er dog stadig godt, og ved hjælp af delingsindstillinger kan du bruge disse funktioner på andre enheder med “Secure Hotspot” og “Proxy-servere.”