VPN Ubegrænset anmeldelse

Pro

VPN Unlimited officielle logo


 • VPN Unlimited har udviklet KeepSolid Wise stealth-teknologi, der gør dine data mindre påviselige over internettet, og det ligner standardtrafik i stedet for krypteret trafik.
 • De leverer også abonnement på levetid, som ikke er tilgængelig for de fleste VPN-udbydere. Dette giver brugeren mulighed for at betale for en gang og opleve service uden at fornye abonnementet efter hver specificeret periode.
 • Du kan frit vælge planen i henhold til antallet af enheder. De giver mulighed for at vælge en enkelt enhed, fem enheder og ti enheder samtidigt. Du har dog tilladelse til kun at slette en enhed om en uge.
 • Separate servere til streaming, BBC og Netflix, er etableret for at dræbe forbuddet mod din underholdning.

Ulemper

 • Glatthed i forbindelse var et manglende element, og et par gange, da vi forsøgte at skifte server, stoppede det med at få forbindelse til Internettet. Selv efter at jeg lukkede appen, ville Internettet være væk for evigt, indtil vi manuelt foretager ændringer i netværkskonfigurationen.
 • Den første con førte os til en anden; en server til BBC iplayer fungerede ikke fint. Næste gang, da vi koblede fra det, var endda Internettet væk med det. Vi finder det sammen med vores netværkskonfigurationer, og at gennemgå det var en opgave at bringe liv ud af de døde.
 • Det har ikke mange muligheder, der kan give brugerne mulighed for at foretage ændringer i applikationen og dens anvendelse.
 • KeepSolid Inc. er underlagt amerikansk jurisdiktion, og det er meget velkendt, at U.S.A. er blandt de “Fem øjne”, så det er ikke en god ide at etablere hovedkvarteret der.

Internet side: Besøg webstedet

Oversigt

Hurtigt overblik
Websted Besøg websted
protokollerOpenVPN, IKEv2,
platformeWindows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone, Apple TV, browsere
JurisdiktionUSA
LogningIngen log
KrypteringAES 256
TilslutningerOp til 10 enheder
Placeringer70+ placeringer
Servere400+
Netflix / P2PP2P tilgængelig
BetalingsmulighederPayPal, Bitcoin, Amazon, Kreditkort, Gavekort, App-butikker
SupportindstillingerLive chat
Priser fra $ 4,17 / mo faktureret i 3 år
Garanti7 dage
Gratis prøveversionJa

KeepSolid VPN Unlimited er VPN-tjenesten leveret af KeepSolid Inc., der ejer produkter relateret til privatlivets fred. De fremsætter påstande om “Ingen log” -politik, men i hvor høj grad det er sandt, lad os opdage, at det i denne gennemgang. De hævder også, at de leverer service med “ultimativ hastighed” og “Ingen datagrænse.”

Vi gravede ud til kernen i deres forskellige politikker og udforskede VPN Unlimited-klienter fra alle aspekter. Vi fandt nogle skjulte fakta, der ikke var synlige på overfladen, og disse fakta vil helt sikkert tage del i at konkludere, om vi anbefaler VPN Unlimited eller ej.

VPNUnlimited-hovedskærm

Prisen kan imidlertid være en lokkende faktor, da den også giver abonnement på livstid, og hvis du vil købe den på grund af denne grund, skal du gå videre. Men hvis andre faktorer betyder noget for dig, skal du være igennem og gennemgå den gennemgang, der taler om dens applikations funktionalitet og effektivitet.

Servere

VPN Unlimited Serve Locations Map

Servere holder det virkelige effektivitetsspil, hvis vi taler om at oprette forbindelse til det virtuelle private netværk. Et godt servernetværk giver brugeren mulighed for at etablere en hurtig og effektiv forbindelse fra ethvert hjørne af verden.

VPN Unlimited har et relativt godt netværk med 400+ højhastigheds (som de hævder) servere på over 70 placeringer beliggende over hele verden. Så dette skal levere høj hastighed, ikke? Det afhænger også af din placering; afstanden mellem dig og serveren, undertiden vejrforholdene og mange andre faktorer kan også påvirke hastigheden.

I VPN Unlimited’s tilfælde blev der ikke oplevet høj hastighed, selv hvis vi gør situationen ideel. Hvis vi nu taler om filtrering af serverne, distribueres de i fire forskellige kategorier:

VPN Ubegrænset serverkategori

 • Alle servere
 • Anbefales
 • foretrukne
 • Streaming

Dette ser effektiv ud for os, da disse kategorier hjælper brugerne med at vælge servere i henhold til kravet. Fra kategorien “Alle servere” kan du vælge serveren fra det land, hvis indhold du ønsker at besøge. Det forbinder dog ikke effektivt med serverne og tager meget tid at få forbindelse til et par servere. Måske foretager disse servere opkald til vedligeholdelse og håber, at dette problem vil blive løst i fremtiden.

På hvilket grundlag de “anbefalede servere” vælges er ukendt for os, men den bedste, som klienten automatisk har oprettet forbindelse til, etableres i det samme land, hvor vi befinder os. De andre anbefalede servere var fra Europa, og vi stødte på et lignende forbindelsesproblem. Vi anbefaler, at du gemmer de servere, der fungerer korrekt i favoritlisten, så du kan oprette forbindelse til en ordentlig server på kort tid.

Nå, der er fire dedikerede servere til streaming, der kaldes:

VPN Unlimited Streaming Server Category

 • Streaming
 • BBC iplayer
 • Hulu
 • Netflix

Disse streaming-servere kaldes efter det formål, de tjener. Imidlertid udfører ikke alle streaming-servere deres respektive opgaver effektivt. Vi har set en masse “Oops .. Der gik noget galt” under hele gennemgangen. Heldigvis kunne vi til sidst nyde vores yndlingsshows efter tilslutning, frakobling og forbindelse igen med serverne flere gange.

Logningspolitik

“Ingen logpolitik”

Dette lyder som den mest pålidelige faktor, efter hvilken du vælger din VPN-udbyder. VPN Unlimited hævder at have ingen logfiler for hver plan. Det er dog ikke nævnt på hjemmesiden til webstedet. Hver gang du går til download-sektionen, kan du læse denne påstand angivet under prisfastsættelsen.

VPN Unlimited ZeroLog-politik

Men gennem live chat opdagede vi, at det faktisk holder nogle logfiler, som de siger, at de har brug for til forbedring af applikationen. De forklarede os tydeligt, at disse oplysninger slet ikke er skadelige. Der er dog en undtagelse, hvor mængden af ​​den samlede webtrafik for hver session registreres. Oplysningerne om antallet af tilsluttede enheder registreres også, hvilket helt sikkert ikke er bekymret.

VPN Unlimited ZeroLog Policy Livechat

Selv oprindeligt følte vi, at det er irrelevant, det var nødvendigt at undersøge VPN-udbyderens privatlivspolitik, og vi fandt et par punkter, der gjorde os usikre på brugerens privatliv. Det er den begrænsning, som en VPN-udbyder har, hvis den har hovedkvarter, er placeret i et af de fem øjne.

VPNUnlimited ZeroLog Politik fortrolighedspolitik

Der er flere oplysninger, du skal vide, før du køber applikationen. Læs den komplette privatlivspolitik, så lærer du, at denne applikation er egnet til dig eller ikke. Applikationen gemmer muligvis ikke de personlige logfiler, men indsamling og anvendelse af data foregår på forskellige måder, som kan være bekymringen, hvis du ønsker at forblive anonym. I tilfælde af, at domstolen spørger udbyderen, er de forpligtet til at spore din online aktivitet.

Yderligere tjenester

VPNUnlimited Yderligere tjenester

Yderligere funktioner inkluderer personlig IP, personlig server, og du kan også øge antallet af slots eller enheder, som du ønsker at oprette forbindelse til VPN. Uden yderligere funktioner ville din IP og din server også blive delt af andre brugere. Her “deling er omsorgsfuld” fungerer ikke, og konsekvensen ville være en langsom forbindelse på grund af flere brugere.

Hvis du køber en individuel IP-adresse, er ingen andre i stand til at bruge denne IP, og det er sådan, du kan undgå enhver chance for at komme over for et langsomt netværk. Hvis selv dette mislykkes, kan du købe en personlig server, og kun dine data vil kun passere det.

Hvis du har brug for at dele fordelene ved VPN med et stort team, kan du enten installere det i routeren, eller hvis det ikke er muligt, har du muligheden for at øge antallet af enheder fra fem (som er standard) til ti med betaler prisen i overensstemmelse hermed. Med denne funktion, hvis du kender nogen, der ønsker at købe en VPN-klient, kan du dele kontoen og gøre den mere omkostningseffektiv.

Netflix

Adgang til Netflix er en af ​​de vigtigste grunde til, at folk bruger VPN. Det afhænger dog også af det land, hvis Netflix du ønsker at få adgang til. Ved at bruge VPN Unlimited kan du få adgang til De Forenede Staters Netflix-indhold, men ikke fra andre lande. Så snart du klikker på Netflix-serveren, ændres din IP og viser din placering som Californien.

I USA’s tilfælde fungerede det med succes, men hvad med de andre lands Netflix? Nå, undskyld, men du kan ikke få adgang til dem via VPN Unlimited. Vi forsøgte at oprette forbindelse til alle tre canadiske servere, den nederlandske server og begge Storbritanniens servere. Resultaterne var skuffende, og “Ups .. noget gik galt” var det eneste, der dukkede op på vores skærm. Nu var der to servere under streaming-servere, der blev benævnt “Streaming” og “Hulu”, som begge havde USA’s placering, så selvom Netflix fungerer på disse servere, ville det være nytteløst, fordi det for USA, der er allerede en dedikeret Netflix-server.

Der er en funktion, der mangler i de fleste af VPN-udbydere, og det er BBC iplayers streamingserver. En ud af to britiske servere er dedikeret til BBC iplayer-streaming. Du kan oprette forbindelse til det og omgå nemt begrænsningerne. Dette fungerer dog ikke, når du prøver at oprette forbindelse til U.K. Netflix ved hjælp af denne server.

Tilslutningstid analyse

Gennemsnitlig tid for tilslutning

Nogle gange bliver de nemmeste opgaver de sværeste, og det er det, vi stod overfor, mens vi udførte forbindelsestidsanalyse. Det ser så stabilt ud, ikke? Med et gennemsnit på 18,94, og det kan accepteres, da mange andre VPN-udbydere tager mere tid end dette. Én gang, mens vi etablerede forbindelsen, oplevede vi også, at forbindelsen blev udløbet. Men det er fint; Jeg mener, det kan ske engang.

Hvad der ikke kan accepteres, er at slå internetforbindelsen nede, hver gang jeg skifter til en anden server eller kobler fra VPN-tjenesten. Dette er en betydelig ulempe, der ødelægger den effektive sikkerhed og den fantastiske prisfastsættelse, som KeepSolid Inc. tilbyder.

Vi var forbundet med VPN og gennemsøgte frøer. Derefter tænkte vi på at få adgang til BBC iplayers indhold, men desværre var vi ikke i Storbritannien på det tidspunkt. Så vi skiftede til BBC iplayers server, og magien skete. Ikke kun det spillede ikke BBC iplayer, men blokerede også min internetforbindelse, som jeg ikke var i stand til at oprette forbindelse selv efter at have oprettet forbindelse til andre servere eller ved at slå VPN-udbyderen fra.

VPN Ubegrænset BBCiplayer-fejl

Den irriterende del af endnu at ankomme!

Efter at vi havde slukket VPN Unlimited, fjernede vi det fra Task Manager og prøvede at oprette forbindelse til internettet igen. Det hjalp ikke. Vi forsøgte at oprette forbindelse til VPN Unlimited, og det bad os om at sikre, at vores internetforbindelse er tændt. Så for at oprette forbindelse til VPN-udbyderen krævede vi internettet, og for at oprette forbindelse til internettet, er vi nødt til at oprette forbindelse til VPN-udbyderen, og vi er ikke rigtig gode til at håndtere paradokser.

Nu tilsluttede vi systemet ved hjælp af en anden Wi-Fi, og det hjalp os med at få adgang til VPN-klient og til at oprette Ethernet. Fra dette skal du følge trinene, hvis du støder på det samme problem:

 • Når du har fået forbindelse til et andet netværk, skal du bare oprette en VPN-forbindelse ved hjælp af VPN-udbyder.
 • Så snart VPN-udbyderen opretter forbindelse til serveren, skal du skifte dit system til det forrige netværk.
 • Gå til Network and Sharing Center > Deaktiver Ethernet fra “se dine aktive netværk” > Gå til “netværksadapterindstillinger” > Aktivér det igen.

Dette problem vises muligvis igen og igen, og en permanent løsning er ikke tilgængelig, og vi anbefaler derfor ikke at bruge det, hvis problemet fortsætter. VPN Unlimited skal have et udviklerteam, der burde løse denne fejl så hurtigt som muligt.

Hastighedstest

VPN Ubegrænset SpeedTest

Det er slet ikke skuffende, når det kommer til hastighed (ikke mindst i sammenligning med andre funktioner, det leverer). Vi kontrollerede det især for Netflix og indså, at Netflix-serveren leverer hurtigere internethastighed end den anbefalede server. Dette kan nævnes sjovt eller kan konkluderes, at VPN Unlimited ikke giver de rigtige anbefalinger til servere. Hvis du bruger VPN Unlimited, skal du manuelt prøve at vælge forskellige servere, og måske vil du opleve en bedre hastighed end den anbefalede serverhastighed.

Sikkerhed

Nå, hver VPN-udbyder bruger i dag AES-256, som er kryptering af militær kvalitet, der bruges af De Forenede Staters efterretningsbureauer og anbefales som den bedste “Diamond Wall”, næsten umuligt at bryde. Hvad er der forskelligt i VPN Unlimited? Selv efter at have leveret denne stærke kryptering har de tilføjet et yderligere lag af sikkerhed ved at tilføje KeepSolid Wise Stealth VPN-teknologi. På grund af dette ser dine data ud som uskyldigt transformerede oplysninger, og ingen kunne finde ud af, at de er krypteret. Det blandes med internettrafik, der hjælper din VPN-forbindelse med at blive usynlig. Det er nyttigt i de lande, hvor aktiv blokering af VPN finder sted, såsom Kina og Rusland. Brug af VPN betragtes som ulovlig i disse lande, og hvis nogen bliver fundet skyldig, kan der blive anklaget mod ham. Så det er nyttigt at beskytte dig selv fra regeringen.

Med denne teknologi konkluderes måske ubrugelig på grund af få grunde:

Intet dataovertrædelse kunne forekomme via denne VPN-udbyder: Sandt. ✅
De deler ikke vores data med nogen tredjepart: Falsk. ❌
Tredjeparten kan forårsage lækage af vores data: Måske. ❓

De ejer ikke DNS og bruger Google DNS, som også kan være en kilde til lækage. På grund af så mange strømninger i dataoverførselstunnelen, kan vi ikke oplyse, at den er fuldstændig pålidelig.

VPN Ubegrænset datadeling

platforme

Enhver enhed, du ejer, for de fleste af de platforme, de leverer VPN-klient. Du kan også downloade udvidelserne til Chrome og Firefox. De tilbyder også routerkonfiguration, men det afhænger rent af routeren, hvis det er kompatibelt med VPN-udbyderen eller ej.

En ting, som vi gerne vil foreslå her, er denne, der ikke downloader klienten direkte fra webstedet, hvis du bruger en ældre version af ethvert operativsystem. Disse downloads er kun egnet til den nyeste version, og forbindelsesfejlproblemet ville være opstået på grund af dette. Den seneste version skal kun installeres i den nyeste version af operativsystemet. Det kan forårsage funktionsfejl og svigt i netværket, hvis den nyeste version installeres i den ældre version af operativsystemet.

Du kan direkte kontakte dem via live chat eller e-mail, og de vil give dig linket til klient, der passer til dit operativsystem.

For en konto kan du bruge op til 10 enheder, og dette tilbud leveres ikke af de fleste VPN-udbydere. Det hjælper brugeren med at installere det på flere platforme flere steder uden at bekymre sig om antallet af forbindelser. Fra en konto er der dog en grænse for brugen af ​​data. Du kan ikke bruge mere end 900 GB data via en konto på en måned, så hvis ti forskellige personer bruger VPN Unlimited, kommer 90 GB til alles andel.

Brugergrænseflade og brugeroplevelse

Brugergrænsefladen er aldrig et problem for denne applikation. Klienterne er så enkle og lette at bruge, at selv en person, der er ny med VPN-teknologi, kunne udforske den let. Med nogle få funktioner og konfiguration behøver man ikke at tænke meget på at optimere sit netværk.

Det almindelige kort og flere faner med klare attributter er noget, der kræves for at gøre en VPN mere tiltalende. Men det sker ikke hver gang, at en god brugergrænseflade fører til brugeroplevelsen. Vi havde virkelig en dårlig brugeroplevelse på grund af det forbindelse, vi stod overfor. Brugeroplevelse kunne også forbedres ved at tilføje nogle flere funktioner såsom split tunneling og Ad-blocker, som CyberGhost og NordVPN allerede har gjort.

Kunde support

Kundesupport leveres på to forskellige måder, som er en nødvendighed for at give kundetilfredshed: “Ticket Generation” og “Live Chat”. Begge er yderst effektive, og de hjalp os virkelig med at opdage privatlivspolitikken, DNS-oplysninger og fejlrelaterede problemer.

Når jeg imidlertid klagede over forkert download-mulighed, der er placeret på deres websted, henvendte de mig til at e-maile forslaget. Hvis jeg taler om Ticket Generation, er det hurtigere end de fleste af VPN-udbydernes kundesupport. Det tager ikke mere end tyve minutter for dem at svare dig med den rigtige løsning og links til forespørgslen.

VPN Ubegrænset billetgenerering

Konklusion

Selv efter at have leveret en god hastighed og med tilgængeligheden af ​​KeepSolid Wise, ville det ikke være muligt for os at foretage et rent opkald, hvis du vil købe dette VPN-produkt. Det er på grund af forbindelsesproblemerne, som vi stod overfor, mens vi brugte VPN, og selv efter at have slettet det. Ikke kun dette, men logningspolitik forekommer os ikke klart, og det er ikke tillidsfuldt. De involverer også tredjeparter til datalagring og bruger Google DNS.

Hvis alle disse problemer kunne løses, ville vi være glade for at gennemgå produktet igen med et positivt aspekt, men indtil videre er VPN Unlimited skuffende og vil ikke anbefale det, selvom det er billigere end andre VPN-udbydere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map