Trust.Zone anmeldelse

Fordele


  • Enkel brugergrænseflade med færre konfigurationer gør det til en “nem at bruge” VPN-udbyder.
  • Med statuspanel kan du have et spor til download- og uploadhastighed.
  • Valgmuligheden “Kill Switch” gemmer datalækage, hvis VPN uventet går ned.
  • “DNS-lækagebeskyttelse” hjælper med at sikre, at DNS-anmodninger sendes gennem en sikker tunnel.
  • Forskellige protokolvalg er tilgængelige med forskellige porte.

Ulemper

  • Ikke mange konfigurationer er tilgængelige, så det tillader ikke brugeren at foretage ændringer i henhold til hans krav, men så er det måske for at bevare enkelheden.
  • Servere kan ikke sorteres eller filtreres ud på nogen måde, og man skal vælge serveren manuelt.
  • Det kan undertiden vise fejl, mens du prøver at oprette forbindelse til det. Genforbindelse kan imidlertid løse problemet.

Websted: Besøg webstedet

Oversigt

Hurtigt overblik
Websted Besøg websted
protokollerOpenVPN og L2TP
platformeAndroid, iOS, Windows, Mac, Linux
JurisdiktionSeychellerne
LogningIngen logfiler
KrypteringAES 256-bit
TilslutningerOp til 5 forbindelser
Placeringer34 lande
Servere164
Netflix / P2PP2P tilgængelig
BetalingsmulighederPayPal, kreditkort, Bitcoin, kryptokurser, PaymentWall
SupportindstillingerSupport Ticket
Priser fra$ 2,88 / mo faktureret i 24 måneder
GarantiIngen garanti
Gratis prøveversion3 dages gratis prøveperiode

Trust.Zone er en virtuel privat netværkstjeneste, der leveres af Trusted Solutions Ltd, et internetsikkerhedsfirma med base i Seychellerne, Østafrika. Det primære mål med denne service er at hjælpe brugerne med at undgå enhver form for ISP-overvågning og gøre dem helt anonyme, mens de udfører onlineaktiviteter. Desuden giver det brugerne de nødvendige sikkerhedsbeskyttelsesfunktioner for at beskytte dem mod eventuelle hackerangreb og cybertrusler. Med en simpel brugergrænseflade og “handling på klik” er Trust.Zone en af ​​de mest brugervenlige VPN-udbydere.

Trust Zone’s Desktop Client

Hundrede plus servere i firs-tre zoner

Det er ikke en let opgave at etablere 138 servere over hele verden, men hvis der er oprettet et sådant netværk af forbindelse, kunne oprigtigheden over for sikkerheden let afsluttes. De placerer deres servere smart og har allerede dækket de fleste dele af Nordamerika, Europa og Australien. Nogle flere servere er påkrævet i Asien, og efter dette ville der kun være behov for få flere servere i Sydamerika, da brugerbasen ikke er enorm på dette kontinent.

Den overkommelige VPN-service, der tilbyder ubegrænset båndbredde

Den første ting, du vil bemærke om Trust.Zone, er, at denne VPN-service er ganske overkommelig for de funktioner, den tilbyder. Så dette er en meget god service at bruge, hvis du har et budget, og ikke ønsker at bruge for mange penge på en virtuel privat forbindelse. Derudover tilbyder det ubegrænset båndbredde, som giver dig mulighed for at forbruge enhver form for indhold på Internettet så meget, som du ønsker.

Dræb switch

Forskellige indstillinger

Kill Switch er en af ​​de vigtigste funktioner, som Trust.Zone leverer. Det er nødvendigt at stoppe internettrafikken, når der opstår en fejl i VPN-forbindelsen, mens du bruger internet. I mangel af kill Switch, hvis du besøger et begrænset websted eller bruger Netflix fra et andet sted, og VPN-klientstop fungerer uden din viden, vil det give din internetudbyder besked. På grund af denne grund skal Kill Switch i det væsentlige implementeres i enhver VPN, og det er, hvad Trust.zone har gjort.

DNS-lækage beskyttelse

DNS-lækage kan forårsage den komplette fejl ved brug af VPN. DNS-lækagebeskyttelse sørger for, at Trust.Zone DNS-server forbliver synlig i stedet for din ISP’s DNS-server. Det sikrer, at enhver DNS-anmodning, du opretter, bliver krypteret af VPN-udbyderen og derefter går gennem en sikker tunnel.

Ingen logning og ingen begrænset P2P-trafik

Den gode ting ved Trust.Zone er, at den ikke opbevarer nogen logfiler over din online aktivitet, hvilket betyder, at selv tjenesteudbyderen ikke ved, hvad du laver online, på trods af at du bruger deres private forbindelse. Dette skyldes, at dette firma ikke er bundet af de restriktive regeringsregler, der kræver, at de følger nogen lov om datalagring, så brugerne er sikre i denne forbindelse. Det giver også den ubegrænsede P2P-trafik, hvis du vil bruge din private forbindelse til torrent eller P2P-deling, hvilket muligvis ikke er muligt, hvis du bruger andre lignende tjenester.

Statuspanel

Statuspanel

Statuspanelet er Trust.Zones unikke attribut, der viser status for dataoverførslen og dens relaterede specifikationer. Det viser servernavnet, porten og protokollen, der er valgt til at etablere forbindelsen. Under det kan du kontrollere download- og uploadhastigheden, hvormed det er muligt at sammenligne den, for hvilken port du får den maksimale hastighed. Det er en funktion, der hjælper med at gøre brugeroplevelsen bedre og effektiv.

Tilslutningstid analyse

Dette aspekt er med til at bestemme applikationens stabilitet og viser, hvor hurtigt applikationen kan etablere forbindelsen. Vi har udført det for hver VPN-udbyder, og nogle har vist os uventede resultater ved at oprette en forbindelse øjeblikkeligt. Dette afhænger dog af forskellige faktorer, især afstanden mellem din placering og serveren.

Forbindelsestid med gennemsnit

Med responstiden fra 9,97 sekunder (kortest) og 20,18 (længst) viser Trust.Zone en pålidelig forbindelsestid. Få gange har det imidlertid vist en fejl, at “klient ikke er i stand til at oprette forbindelse til det virtuelle private netværk.” For det tidspunkt er vi nødt til at fjerne det fra “Task Manager”, hvorefter det fungerede fint.

Hastighedstest

Før og efter tillidszone

Når resultaterne af hastighedstesten blev sammenlignet, var vi lidt skuffede, da downloadhastigheden på 17. 25 Mbps og uploadhastigheden på 18.30 Mbps blev reduceret til henholdsvis 1.99 Mbps og 0.38 Mbps.

Dette viser, at Trust.Zone ikke er den perfekte mulighed for at uploade indholdet, men at browsing stadig kunne udføres effektivt. Du kan også streame videoer af god kvalitet med hastighed, der er oprettet efter VPN-forbindelse.

Igen afhænger det af placeringen. For eksempel, hvis du bor i Canada, vil du ikke opleve en sådan reduktion på grund af flere servere.

Sikkerhed

Trust.Zone bruger AES-kryptering med en 256-bit nøgle, som er kendt for at være den mest kraftfulde kryptering, der ikke kan brydes med brute force.

Når det kommer til protokol, har de tilgængeligheden af ​​OpenVPN-protokol, som er den mest sikre. Den tilbyder ikke nogen PPTP-protokol, fordi denne protokol vides at være sårbar over for mange hackerangreb. Derudover kan du gå til indstillingsindstillingen og vælge protokollen i henhold til dit krav. Med flere krypteringsprotokoller, som udbyderen tilbyder, kan det sikres, at du altid bruger den, der er sikker og sikker til din online aktivitet.

De udsender dagligt “garantikanarier” på deres websted, der beskytter Trust.Zone-kunder, hvis loven beder om aktivitetslogfiler og om søgningerne. For beviset for deres “Ingen log” -politik, kan du besøge: https://trust.zone/canary eller se her:

platforme

Fra en konto kan du oprette tre forbindelser samtidig, hvilket berettiger den pris, Trust.Zone tilbyder.

Du kan downloade det til din Windows PC, Android, MacOS og iOS. Den eksklusive del er, at det også gengiver en klient til Linux, som er en platform, der ikke er dækket af enhver VPN-udbyder.

Installation og tilmelding er lige så let som at tænde den virtuelle private netværksforbindelse med et klik. Gå til deres websted, og download det i henhold til dit operativsystem, tilmeld dig ved at vælge en plan og her går du.

Brugergrænseflade og brugeroplevelse

Du vil ikke få en enklere VPN-udbyder, og det er mest nyttigt for de købere, der kender kravet til VPN, men ikke ønsker at sætte deres mening i at konfigurere det. Det er let at bruge og let at udforske.

Inden for et par minutter bliver du fortrolig med det komplette arbejde af applikationen, og hvordan du bruger det med fordel. Brugeroplevelsen kunne forbedres ved at tilføje nogle mere krævede funktioner, såsom Ad-Blocker og Split Tunneling. Forbindelsesfejlen er også en stor skuffelse, når det kommer til brugeroplevelse. Med få forbedringer kunne dette problem imidlertid fjernes, og en bedre applikation kunne tilbydes.

Kunde support

Kundesupportformular

De har ikke nogen live chat support, og e-mail support er heller ikke tilgængelig hele tiden. Det er kun tilgængeligt fra mandag til fredag ​​fra 6:00 til 16:00 GMT +0. På grund af dette kan du ikke forvente et øjeblikkeligt svar. Så hvis du er en person, der i høj grad afhænger af kundesupport til ethvert emne, er Trust.Zone muligvis ikke en god åben.

De leverer imidlertid et komplet sæt med ofte stillede spørgsmål, som næsten løser alle de problemer, som en kunde kan stå overfor, mens han bruger Trust.Zone-applikationen. Disse ofte stillede spørgsmål dækker hvert segment, hvor en kunde har brug for hjælp. De leverer også en komplet proces til fejlfinding, som kan hjælpe kunderne med at få forbindelsen sorteret uden nogens hjælp.

Konklusion

Trust.Zone giver en sikker forbindelse med en brugervenlig grænseflade perfekt til folk, der ikke ønsker at drukne i teknologi, men ønsker at bruge VPN til deres privatlivets fred. Antallet af servere er allerede 138, der dækker alle de store lande over hele verden. Det hjælper med at holde din netværksforbindelse privat, så du kan surfe på internettet privat og anonymt ved at omgå al regeringscensur og -begrænsninger. Trust.Zone kunne imidlertid forbedres med hensyn til hastighed og funktioner. Og hvis det tager mål for forbedring, kan det også slå VPN-udbyderen.