ibVPN-gennemgang

Fordele


 • Der er forskellige serverkategorier, som giver brugeren mulighed for at vælge serveren i henhold til hans krav. Det hjælper brugeren med at få forbindelse, alt efter hvad hans prioriterer: hastighed, sikkerhed eller evne til at streame.
 • Alle de vigtige protokoller er tilgængelige, som igen hjælper med at prioritere særlige krav. Derudover leverer de ShadowSocks-protokol, som hjælper med at omgå Kinas censur.
 • De giver god brugerkontrol, når det kommer til applikationens opførsel ved at tilvejebringe forbindelsesfunktioner og tilladelsesmuligheder.
 • ibVPN har egne DNS-servere, som også kan bruges til at blokere annoncer.
 • De leverer forskellige planer alt efter brugernes behov. Du kan købe standard DNS, VPN til Torrent, IBDNS smart DNS eller Ultimate VPN (som er kombinationen af ​​de første tre med nogle yderligere funktioner).
 • Netflix Originals er tilgængelig fra alle verdensdele. Man kan også bruge Hulu og BBC iplayer ved hjælp af ibVPN.
 • En dags gratis prøveversion er tilgængelig, hvis man ønsker at udnytte og opleve, hvor effektiv applikationen er.

Ulemper

 • Mulighed for delt tunneling findes ikke. Det kunne have givet bedre brugerkontrol, hvis denne funktion tilføjes applikationen.
 • Der er tre servere i Tor over VPN-kategorien. Vi forsøgte at forbinde systemet, men det havde vist netværksfejl. Men efter et par timer, da vi forsøgte at etablere en forbindelse igen, blev det let etableret med alle tre servere.
 • Kun Ultimate VPN-plan har mulighed for fem samtidige forbindelser. Andre planer giver kun én samtidig forbindelse. Hvis du ønsker at bruge ibVPN i syv eller flere enheder, skal du gennemgå dets forretningsplaner.

Oversigt

ibVPN MainScreen

ibVPN havde gjort kontinuerlige forsøg på at levere flere og flere faciliteter og funktioner til sine brugere siden året 2010, da det blev lanceret. Efter lanceringen har de foretaget en kontinuerlig opgradering i protokolindstillinger, og servere var synlige. Beliggende i Transylvania, en smuk by beliggende i Rumænien, er ibVPN langt væk fra Five Eyes, Nine Eyes eller Fourteen Eyes.

De har tilføjet servere specielt til brug af Tor, og det er en af ​​de første VPN-udbydere, der havde etableret en dobbelt VPN-serverteknologi. Implementeringen af ​​ShadowSocks tilføjer også en fordel for kinesiske brugere.

I denne gennemgang ville alle aspekter af ibVPN blive vurderet grundigt, og konklusioner om hastighed, kundesupport og pålidelighed ville blive gjort. Vi vil også gennemgå de eksklusive funktioner, som ibVPN leverer, der kommer under fanen Guiden.

Forskellige servere til forskellige krav

ibVPN-serverliste

Så snart du åbner applikationen, giver det valget mellem at oprette forbindelse til den hurtigste server. For det kontrollerer det alle servere, hvilket ironisk nok for første gang tager et minut. Men efter dette, hvis du prøver at oprette forbindelse til det igen, vil det blive tilsluttet inden for et par sekunder. Bortset fra den hurtigste server til standardbrug giver de også muligheden for at forbinde dit system med den hurtigste P2P-server. Denne forbindelse er nyttig til at downloade noget indhold.

Favorit serverliste giver dig mulighed for at vælge den server, som du ønsker at oprette forbindelse manuelt med. Denne serverliste er nyttig, når du har brug for adgang til indholdet i et bestemt land. Du kan markere den mest prominent server i dette land og føje den til favoritlisten. Det hjælper brugeren med at oprette forbindelse direkte i stedet for at rulle ned på serverlisten igen og igen. Rotationsfunktionen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til forskellige yndlingsservere efter få minutter (tiden kan indstilles i henhold til dig), efter at du har fået forbindelse til VPN-klienten.

Over serverlisten kan man finde en “Group By” -indstilling, der også hjælper med at gruppere den i forskellige kategorier:

 • Tor Over VPN-servere
 • P2P-servere
 • Gaming servere
 • Dobbelt VPN-servere

Tor kunne bruges sammen med en hvilken som helst VPN-server, men disse specialiserede servere hjælper med til udførelsen af ​​Tor. Når Tor bruges sammen med en VPN-klient, reduceres browsningshastigheden enormt på grund af fire krypteringslag: Tre lag Tor og et lag VPN. For at undgå denne reduktion har ibVPN i øjeblikket tre specielle servere dedikeret til at blive brugt sammen med Tor.

En lang liste med P2P-servere er tilgængelig, og alligevel kan man let oprette forbindelse til den hurtigste P2P-server ved direkte at kigge efter den i serverfanen over listen. Hvis man imidlertid ønsker at oprette forbindelse til et bestemt lands P2P-server, kunne det findes fra listen.

Der er kun en spilleserver, som blev etableret i Holland i året 2015. Derefter har de ikke tilføjet nogen spilleserver indtil nu. Måske er der ikke meget krav til denne type servere, men alligevel, enhver bruger, der har brug for at bruge VPN til spil, er de nødt til at stole på denne ene server, hvis de køber ibVPN.

Brug af dobbelt VPN-servere kan være en mulighed, hvis høj sikkerhed er påkrævet. I denne kategori rejser dataene fra en klient til server 1 og derfra i stedet for at gå til destinationsserveren i rækkevidde til server 2. Fra server 2 rejser dataene til destinationsserveren. Det ser ud til, at det ville bremse internethastigheden. Det er rigtigt, at en betydelig procentdel reducerer internethastigheden, men det leveres med effektiv sikkerhed.

Bortset fra disse servere, finder du yderligere to servere i kategorien Wizard. Disse servere er til streaming af indhold fra de specifikke lande. I USA kan streamingserveren bruges til at få adgang til Netflix Originals og Hulu. Det har også en dedikeret server til adgang til BBC iPlayer. Du kan dog ikke få adgang til Netflix U.K. eller Amazon Prime U.S.A eller mange andre geobegrænsede kanaler.

Sorteringen af ​​serveren kunne også udføres i alfabetisk rækkefølge. Sortering og dedikerede serverlister er med til at give en bedre brugeroplevelse. Der er dog kun 173 servere, som er meget mindre end mange andre VPN-udbydere, og det påvirker også internethastigheden, hvis der er et enormt antal brugere, der bruger den samme server. I vores erfaring stod vi også overfor netværksfejl, mens vi brugte Tor over VPN. Hvis antallet af servere kunne øges, især i Tor over VPN-kategori, kunne der opnås bedre forbindelse.

Betal efter krav

ibVPN-planer

De leverer fleksible pakker, der lader brugeren betale i henhold til hans krav. Hvis personen ønsker at bruge VPN til streaming, er han ikke nødvendigt at betale for torrenting-servere. I alt er der fem forskellige pakker tilgængelige:

 • Standard VPN
 • Ultimate VPN
 • Torrent VPN
 • IBDNS Smart DNS
 • Business VPN-planer

Hvis vi vælger at bruge standard VPN-klienten, kunne vi effektivt skjule vores IP-adresse, men vi kan ikke bruge Smart DNS eller sikre Torrenting. Til Torrenting kunne man købe Torrent VPN-plan, og til tung streaming IBDNS Smart DNS er tilgængelig. Hvis du imidlertid ønsker at bruge alle tre i en pakke, skal du købe Ultimate VPN-pakke. Med den ultimative VPN-pakke får du også den ekstra facilitet med Tor Over VPN-server og dobbelt VPN-servere også til alle faciliteterne i de andre tre planer. Det giver mulighed for at oprette forbindelse til fem enheder med en konto, men hvis du har brug for at tilslutte flere enheder, kan det at købe forretningsplan være en god mulighed.

I forretningsplaner får du tre valg: VPN 7, VPN 15, VPN 25. Antallet angiver antallet af enheder, hvor VPN-klient kunne downloades. Den eneste forskel mellem Ultimate VPN og forretningsplanerne er antallet af enheder, som de kunne installeres i. Således kan det være en mulighed, at man kunne købe den ultimative VPN, installere den i routeren, og på denne måde kunne alle nemt bruge den uden at betale for forretningsplaner.

Alle tilgængelige protokoller

ibVPN-protokoller

Vi har aldrig fundet nogen VPN-udbyder, der leverer disse mange VPN-protokoller. ibVPN giver ni protokolindstillinger (inklusive automatisk valg), der har forskellige niveauer af AES-kryptering. Start med den mest usikre PPTP til den mest pålidelige OpenVPN, ibVPN leverer alle de store VPN-protokoller.

For høj hastighed kan du bruge PPTP-protokollen. Det er dog ikke en sikker protokol på grund af mindre krypteringsniveau. Når du ikke ønsker at kompromittere sikkerheden, skal du bruge OpenVPN-protokollen, men den kommer med kompromitteret hastighed. Når der kræves en god balance mellem hastighed og sikkerhed, kan L2PT- og SSTP-protokoller overvejes.

Det giver også Stealth VPN-protokoller, der giver dataene mulighed for at blive blandet med den almindelige internettrafik. Det gør brugen af ​​VPN mindre detekterbar. Det bruges mest i de lande, hvor brugen af ​​VPN er forbudt. For lande som Kina og Rusland giver denne protokol sikkerhed for brugerne for at beskytte sig selv fra regeringens øjne. ibVPN leverer en speciel VPN-protokol, ShadowSocks, hvis specielle funktion er at omgå Kinas firewall. Det er som SOCKS5; Det er dog enklere og også med et lag kryptering.

Effektiviteten af ​​dedikerede streaming-servere

ibVPN har sin smarte DNS, som giver dig mulighed for effektiv streaming. I guiden-indstillingen var der imidlertid kun to forskellige muligheder til stede for streaming gennem ibVPN. Da vi oprettede forbindelse til USAs streaming-server, var vi i stand til at få adgang til Netflix og Hulu. Men når vi oprettede forbindelse til Det Forenede Kongeriges Netflix-server, var vi i stand til at få adgang til BBC iPlayer, men ikke til Netflix. De er også nødt til at tilføje indholdet af andre lande, også som Japan og Holland. Disse lande har meget eksklusivt Netflix-indhold og seere over hele verden. Hvis der kun er en bestemt server til at få adgang til De Forenede Staters indhold, kunne effektivitet ikke loves.

Lækage beskyttelse

ibVPN DNS-lækage beskyttelse

Den primære årsag til, at nogen bruger VPN, er at kryptere dataene og skjule den rigtige IP-adresse. Hvem ønsker også, at nogen skal vide om deres online aktivitet. Der er dog en mulighed for IP-lækage og DNS-lækage, der fortæller tredjepart om det websted, du besøger, og fra hvilket sted. ibVPN tilbyder indstillinger for DNS-lækagebeskyttelse, så din online aktivitet ikke kunne spores. Du har også muligheden for at deaktivere IPV6-trafik og sikre, at du udfylder alle usikre porer.

Klientadfærdsindstillinger for bedre brugergrænseflade

ibVPN Opførselsindstillinger

Disse grundlæggende indstillinger er tilgængelige i alle VPN-udbydere. Det kræves stadig, at det diskuteres, da det giver brugeren fleksibilitet og hjælper ham med at have kontrol over VPN-klienten. Du kan have den fleksibilitet, når du ønsker, at applikationen skal komme i gang. Den automatiske login-facilitet hjælper brugeren med at etablere en forbindelse, så snart systemet starter, eller hvis han kun ønsker at bruge applikationen, når han åbner den, så kunne han vælge muligheden for automatisk tilslutning til at etablere en forbindelse, når applikationen startes.

Adfærdsindstillinger er her relateret til en del, hvor du har brug for at få vist applikationen. Det er muligt at placere det over enhver anden skærm, mens du udfører en anden opgave. Du kan også vælge det for at forblive i midten af ​​skærmen. Når du har fået forbindelse til VPN, minimeres den automatisk afhængigt af dit krav. Funktionaliteten af ​​(X) lukkeknap kan også ændres. Selv hvis disse indstillinger ikke er relateret til den primære anvendelse, tilføjes de i applikationens brugergrænseflade.

Tilslutningstid analyse

ServerAttempt 1Attempt 2Attempt 3Attempt 4Gennemsnit
Tiden taget (i sekunder) til etablering af serverforbindelse
Hurtigste server14.529,6117,4312.1413,425
Hurtigste P2P-server11.7612.0610,3811.1211,33
Gaming Server12,3212.0312.2812,5112.28
Dobbelt VPN-server15,3711.7610,8411.6412.4
Tor Over VPN Server10.1710.1111,7811.310,84
U.S.A-streamingserver11.4310,4510,329,4610.41
UK Streaming Server10.7710,9910,4311.1910,84
Server til omgåelse
Kinas firewall
10.198,8411.279,439,93

Det er ironisk, at den gennemsnitlige tid det tager at oprette forbindelse til den hurtigste server er maksimal og mere end den gennemsnitlige tid for at oprette forbindelse til servere fra andre kategorier. Vi grupperede serveren efter hver kategori og valgte den øverste server i den grupperede kategori. Derefter etablerede en forbindelse, som gav os fremragende resultater. For enhver kategori er hver prøve tæt på den gennemsnitlige annonce, der sikrer en pålidelig forbindelse. Gennemsnittet for enhver kategori har ikke overskredet over 13 sekunder, hvilket er relativt bedre end mange VPN-udbydere.

Hastighedstest

IB-hastighedstest

Hastighedstest for de forskellige serverkategorier er taget, og resultaterne skuffede ikke. Der var en reduktion i hastighed. Den er dog effektiv i henhold til antallet af servere, som ibVPN har. Den hurtigste server, som den opretter forbindelse til, giver automatisk en downloadhastighed 71% af den originale hastighed, som kan betragtes som tilstrækkelig, når du har et ekstra lag af sikkerhed. Når der bruges dobbelt VPN-serverkategori, blev downloadhastigheden reduceret med 54%, hvilket var forventet, da dataene kører fra en server til en anden server, før de nåede til destinationsserveren.

Selvom de kun har en gaming-server, en United States Streaming Server og en United Kingdom Streaming Server, var reduktionen i downloadhastighed kun henholdsvis 40%, 42% og 30%. Det viser, at servere er effektive til at håndtere et stort antal brugere. Ændringen i downloadhastighed, mens du bruger VPN, afhænger meget af afstanden mellem serverne. Vores placering og disse servere er på det forskellige kontinent, fordi der er tusinder af miles mellem vores placering og serverne.

Når vi taler om at bruge ShadowSocks-protokollen, var reduktionen betydelig på grund af et højt krypteringsniveau. Med en reduktion på 79% i downloadhastighed anbefales det ikke at bruge ShadowSocks-protokol. Det skyldes dog det høje sikkerhedsniveau, det giver, og det er endda svært for regeringen at opdage brugen af ​​VPN.

Hvis vi taler om uploadhastigheden, er det næsten 50% af den samlede hastighed i de fleste tilfælde. Dog igen for ShadowSocks viser det en nedgang på 85%. Hvis du er bekymret for hastigheden og bor i et land, hvor brugen af ​​VPN er begrænset, kan du også prøve at bruge Stealth VPN-protokol, hvis ShadowSocks giver kompromitteret hastighed. Men du skal vide, at sikkerhedsniveauet vil falde med stigningen i hastighed.

Sikkerhed

ibVPN indeholder de fleste af de vigtige protokoller, og for yderligere sikkerhed tilføjes også Stealth VPN-protokol og ShadowSocks. Disse protokoller giver dataene mulighed for at blive blandet med den almindelige internettrafik og gør dem mindre påviselige. Selv med denne funktion kompromitterer de ikke med kryptering (ShadowSocks har dog et lavere niveau af kryptering end andre VPN-protokoller), og for det meste af protokollen bruger de RIJNDAEL-kryptering som er vedtaget som Advanced Encryption Standard af NSA. Nøglelængden kan dog ændre sig med ændringen i protokollen.

Brug af OpenVPN er den bedste mulighed, når det drejer sig om sikkerhed, da det kommer med AES 256-bit nøgle, som ikke sikrer store trusler, mens du bruger den. PPTP er den ældste protokol, og derfor anbefaler ibVPN kun at bruge den, hvis enheden ikke understøtter andre krypteringer. PPTP har store sikkerhedsproblemer og lyskrypteringsniveau. Bortset fra det har den SSTP, der betragtes som sikker som OpenVPN-protokollen.

Faciliteten til Kill Switch og sikkerhed fra IPv6-trafik tilføjer også en forbedring af sikkerheden. De bruger egne DNS’er, og det er derfor, at ingen tredjepartsinddragelse udfylder den pore, der kunne give tredjeparter mulighed for at gemme vores aktivitet. Som mange andre VPN-udbydere kunne de imidlertid også opgradere deres produkt ved at tilføje funktioner, der hjælper med at undgå malware-angreb.

ibVPN datasikkerhed

“No log policy” hjælper også med at sikre dine data fra andre, hovedsageligt data mining virksomheder. Hvis regeringen beder dem om at give et spor af din aktivitet, er de nødt til at give dine data til myndighederne. Da hovedkvarteret er i Rumænien, forventes eller oplever der generelt ingen sådanne problemer. De deler ikke-personligt identificerbare oplysninger til tredjepart for at forstå brugernes aktivitet på ibVPNs websted. De garanterer heller ikke eller garanterer, at sikkerheden i vores oplysninger ikke bliver brudt.

Brugergrænseflade og brugeroplevelse

ibVPN gengiver en simpel brugergrænseflade rettet mod det eneste formål med at tilvejebringe anvendelse af VPN-teknologi. Tilføjelse af flere serverkategorier, sorteringsindstillinger og servergrupperingsfunktion gør det nemt at udforske den krævede server. Blandt alle VPN-udbydere har ibVPN den mest avancerede og effektive kategorisering af servere. Miniaturebilleder, der bruges af produktet, er attraktive og leverer sit formål bare ved billedet.

Når det kommer til brugeroplevelse, samles mange aspekter for at give den endelige oplevelse. Hvis vi diskuterer funktionerne, kan tilføjelse af portvideresendelse, delt tunneling og malware-beskyttelse forbedre applikationens lethed og effektivitet. De aktuelle funktioner såsom displayindstillinger, adfærdsindstillinger og Kill Switch viser, at ibVPN allerede er på en meget god scene, hvor udviklingen er let.

platforme

ibVPN-platforme

Ud over alle større operativsystemer (Linux, Windows, MacOS, iOS og Android) leverer de udvidelser til alle de store browsere (Chrome, Firefox og Opera Mini) også. De har dog ikke udvidelser til Safari og Internet Explorer. De gengiver også VPN-produkt til Smart TV: Apple TV, Apple TV 4, LG Smart TV, LG WebOS Smart TV, Samsung Smart TV og Sony Smart PV og Gaming Console: PS Vita, PS3, PS4, Xbox 360 og Xbox One. Antallet af platforme, de leverer, er tilstrækkeligt til at dække en enorm brugerbase. ibVPN tilbyder også routerkonfiguration til Asus RT-N66U, Linksys E2500 Wi-Fi og Netgear WNR3500L Wi-Fi. De skal øge antallet af platforme til routere, da det er lavere end mange VPN-udbydere, der leverer routerkonfiguration for over ti forskellige routere. Prisen er også forskellig for alle tre routere, som du kan kontrollere på deres websted.

Kunde support

Kundesupport er den mest effektive del af enhver service, som enhver virksomhed leverer. Det er vigtigt at sikre kundetilfredshed for at forbedre forretningen, og kun effektiv kundesupport kan garantere det.

Indtil nu fandt jeg ibVPN som et godt produkt generelt. Efter at have talt med kundepleje blev vi imidlertid skuffede, når det kommer til høflighed og pålidelighed. Vi ser også på live chat, men lad os i første omgang se på billetgenerering. Vi stillede dem et spørgsmål om fortrolighedspolitik, som vi var forvirrede over. De svarede på min billet efter syv timer. Imidlertid forventede jeg et svar inden for en time, som det er for andre mange andre VPN-udbydere. De svarede til mig med høflighed og med detaljerede svar via e-mail. Det var dog ikke det samme, når det kommer til live chat.

De hævder at have mulighed for live chat 24/7, men det er ikke rigtigt. Live Chat var ikke til stede hele dagen, mens vi skriver denne anmeldelse. Den foregående dag kontrollerede jeg tilgængeligheden af ​​live chat, og den var ikke der. Da det dukkede op igen, spurgte jeg kundesupportdirektøren om utilgængeligheden af ​​live chat, som han svarede, at ”Den var til stede hele tiden. Vi lukker kun chatten, mens vi spiser frokost. ” Vi accepterede dette og ventede hele dagen, men live chat dukkede ikke op. Ifølge dem var den imidlertid til stede hele tiden. De har ikke givet nogen grund til dette, og derfor kan vi ikke sige, at deres live chat er pålidelig. Der var også mangel på høflighed.

Konklusion

ibVPN er stadig i udviklingsfasen. Når det gælder protokoller, gengiver de de maksimale typer i sammenligningen af ​​de fleste VPN-udbydere – også de forskellige planer, de tilbyder for at give brugeren fleksibilitet til at betale i henhold til hans krav. Selv hvis antallet af servere er 173, er hastighed og forbindelse ikke overhovedet kompromitteret. Når brugerbasen imidlertid øges, er de nødt til at øge antallet af servere, der sætter tilføjelse af streaming- og spilleservere til prioritet.

De er nødt til at tilføje flere funktioner, som vi allerede har diskuteret ovenfor, hvilket kan give en bedre brugergrænseflade. Man kan heller ikke acceptere, at kundesupporten er uhøflig og upålidelig, og menneskelige ressourcer skal forbedres først. Det tog dem seks timer at svare os, hvilket slet ikke er acceptabelt på nødsituationstidspunktet. De forklarede os, at vores spørgsmål ikke var af høj prioritet, og det var derfor, det tog så lang tid. Vi vil anbefale dette produkt til de lande, hvor brugen af ​​VPN er begrænset på grund af dets effektivitet til at skjule indholdet midt i standardtrafikken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map