Anmeldelse af privat internetadgang

Fordele:


  • Giver brugeren mulighed for at ændre nøglelængden afhængigt af de ressourcer, som systemet kunne give.
  • Du har også en mulighed for at ændre porte, men dette kan kun gøres efter afbrydelse med VPN-forbindelsen.
  • Det tilbyder PIA MACETM, som hjælper med at give en bedre brugergrænseflade ved at implementere funktioner som Ad-Blocker og malware-blokering.
  • Dens pris er relativt billigere end andre VPN-udbyderapplikationer, og den koster bare $ 3 pr. Måned, hvis du tager en toårsplan.
  • Det giver mulighed for at ændre MTU-pakkestørrelse for at forbedre kompatibiliteten for en bestemt router, på grund af hvilken PIA dækker mere antal platforme.

Ulemper:

  • Sorteringen af ​​serverne kunne forbedres ved at tilføje specielle servere til P2P-netværket og Steaming. Du kan dog manuelt finde ud af, hvilke servere der matcher dit krav.
  • Split tunneling-funktion kan tilføjes for bedre funktionalitet af applikationen. Lige nu rejser alle data gennem et virtuelt privat netværk uanset softwareprogrammer og browsere.
  • Valg af “Afbryd” fungerer ikke ordentligt, og et par gange skal du forlade appen for at afbryde forbindelsen fuldstændigt.

Internet side: Besøg det officielle websted

Oversigt

Hurtigt overblik
Websted Besøg websted
protokollerOpenVPN, L2TP, IPsec, PPTP
platformeAndroid, iOS, Mac, Windows, Linux, routere og firewalls
JurisdiktionUSA
LogningIngen
KrypteringAES-128 til 256
Tilslutninger10 enheder 
Placeringer52 placeringer
Servere3083+
Netflix / P2PP2P-forbindelse
BetalingsmulighederPayPal, kreditkort, Bitcoin, Litecoin, Ethereum
SupportindstillingerSupport Ticket
Priser fra$ 3,49 / mo Hvis faktureret hvert andet år
Garanti7 dage
Gratis prøveversionIngen

Desktop Client til PIA

Privat internetadgang (forkortet som PIA fra nu af i den følgende anmeldelse), er en VPN-tjeneste, der tilbydes af London Trust Media, Inc., et USA-baseret online sikkerhedsselskab, der tilbyder den private forbindelsestjeneste til at hjælpe brugerne med at beskytte deres online sikkerhed og privatliv.

Tjenesten tilbyder forskellige gateways for brugere over hele verden samt flere krypteringsprotokoller og serverplaceringer. Virksomhedens mål er at gøre det lettere for brugerne at nyde et gratis og åbent internet uden nogen begrænsninger med den hurtigste hastighed, der er tilgængelig.

Programmet opretter en VPN-forbindelse inden for få sekunder og har mange funktioner, der understøtter bedre sikkerhed.

Sikkerhedsniveauerne kunne ændres, og du kan sænke dem ned for at øge hastigheden og for at reducere brugen af ​​ressourcer. Sådan fleksibilitet er sjældent at finde, da der er meget få VPN-udbydere, der giver brugeren mulighed for at ændre applikationens søjlepunkter til fordel for brugerne.

Sortering af servere

Her får du kun to indstillinger, der sorterer serveren med forskellige lande og med en anden region. Det lyder måske det samme, men de er forskellige. For nogle bestemte lande som U.S.A. har de et enormt antal servere. Hvis du ønsker at rulle ned over alle servere fra U.S.A., kan du vælge dem i henhold til landet. I regionafsnittet filtreres disse servere med mere dept. Hvis du for eksempel bor i den østlige del af U.S.A., kan du vælge denne region, og du får forbindelse til de bestemte servere i denne region.

Mere end 3000 serverindstillinger tilgængelige for PIA

De leverer dog ikke sortering baseret på bestemte servere, der er bedst til streaming og download. Du skal gøre det manuelt ved at oprette forbindelse til forskellige servere og analysere hastigheden. Heldigvis kan du gemme denne server som den foretrukne server, og derefter kan du oprette forbindelse til denne server, når du har brug for at downloade eller streame ved at vælge den fra favoritlisten.

Protokol- og portindstillinger

Avancerede protokol- og portindstillinger tilgængelige i klienten

Som standard tilbyder PIA OpenVPN-protokol, som kunne konfigureres på to forskellige måder, som er UDP og TCP. Disse indstillinger må ikke ændres uden forudgående kendskab til konsekvenser, som ændringerne kan medføre. Du kan også tilføje en fjernport, hvor fire forskellige portnumre er tilgængelige. Muligheden for at tilføje lokale porte er også tilgængelig, i hvilke tilpassede porte efter eget valg kunne tilføjes. Dette kan dog mindske privatlivets fred og forårsage funktionsfejl, hvis de tilføjes tilfældigt.

Portvideresendelsesmulighed hjælper med at torrentere og tillader også fjernadgang til din computer hvor som helst i verden. Denne funktion er et eksklusivt element i denne app, der gør den velegnet til folk, der kontinuerligt skal downloade data.

Support til P2P og SOCKS5 Proxy

Privat internetadgang giver understøttelse af P2P-delingsnetværk, hvilket betyder, at du med denne VPN-service kan bruge den private forbindelse til at gøre noget torrenting uden problemer. Du kan downloade eller uploade torrentfiler uden at skulle håndtere de begrænsninger, som nogle VPN-tjenester muligvis pålægger dig. Du kan slå den private forbindelse 24/7 til torrent, og du får ikke noget problem med at gøre det. Derudover giver det også understøttelse af SOCKS5-proxy, som er den proxy, der er kendt for at give dig den bedste forbindelseshastighed i dit netværk. Det betyder, at du ved hjælp af denne proxy nemt kan downloade eller overføre data fra dine enheder i lynhurtig hastighed.

Dræb switch

Kill Switch-funktionen er ikke en ny ting i VPN-teknologi. Selv de nyeste og basale VPN-udbydere leverer denne mulighed for at undgå enhver form for datalækage, der kan opstå, hvis VPN-udbyderen stopper uden varsel. I disse tilfælde blokerer Kill Switch for al Internet-trafik og gør dataene sikre.

PIA giver dog besked om kun at bruge det, når det er nødvendigt. Denne advarsel blev ikke givet os af nogen anden VPN-udbyder. Årsagen bag dette er Kill Switch kan kræve ændring af operativsystemets netværksindstillinger, og det kan derfor forårsage forbindelsesproblemer. Men det er stadig nødvendigt at holde det på, hvis du er bekymret for din datalækage og privatliv.

MTU-indstillinger

Med MTU-indstillinger kan du ændre datastørrelsespakker, og det kræves korrekt forbindelse med nogle routere og mobilnetværk. Den gamle hardware er hovedsageligt ikke kompatibel med datapakker i stor størrelse. I dette tilfælde kan du sænke datastørrelsen ned ved hjælp af mindre pakker. Som standard er MTU 4000, og hvis du prøver at ændre det ved hjælp af PIA VPN-udbyder, fortæller det os ikke, hvilket tal det har reduceret datastørrelsen til. Selvom det ikke påvirker sikkerheden, skal det kun ske, når du finder det uforeneligt med hardwaren. Dermed får du muligvis en reduceret hastighed på grund af stigningen i det samlede antal datapakker.

Fejlretningstilstand

Debugtilstand implementeres for at forbedre applikationens funktionalitet. Det medfører ikke direkte forbedringer i dets arbejde, men det gemmer bare detaljerne i forbindelse med PIA’s ydelse såvel som registrerer de forsøg, du gør for at oprette forbindelse til VPN.

Disse logfiler er vigtige for diagnosticering af tekniske problemer, som du støder på, mens du bruger applikationen. Udbyderen bruger disse data til at forbedre klienten, og ændringerne kan markeres i hver opdatering.

Krypteringsindstillinger

Krypteringsindstillinger og indstillinger

Kryptering er den mian-søjle, hvorpå VPN-forbindelsen ligger, og højkvalitetskryptering er påkrævet for at give fuld sikkerhed. PIA tilbyder AES-kryptering, som er den stærkeste blandt alle krypteringer. Hver anden VPN-udbyder tilbyder denne kryptering, og det er ikke en big deal. PIA tillader dog at ændre nøglelængden ved at vælge enten 256 eller 128-bit nøgle. En 256-bit-nøgle ville være stærkere end 128-bit-nøglen, men for at etablere en forbindelse, der bruger den, ville systemet skulle bruge flere ressourcer. Hvis hardware fungerer langsomt, kan man ændre tastens længde. Brug af 128 nøglelængder ville sikkert mindske sikkerheden, men alligevel er den ikke brudbar.

Til datagodkendelse har du muligheden for at vælge en hash-funktion: SHA-1 og SHA-256. SHA-256 er en af ​​hashfunktionerne fra SHA-2-familien. SHA-2-familien er udviklet efter SHA-1 med flere udviklinger.

Til håndtryk findes der også seks forskellige valg, hvorfra du kan vælge et, men det anbefales at bruge den ene eller den anden fejl kan forekomme. Disse muligheder er eksklusive funktioner, som vi anbefaler PIA til de brugere, der ønsker at have et højt sikkerhedsniveau, men deres systemer er ikke kompatible med andre VPN-udbydere.

Tilslutningstid analyse

Forbindelsestidsanalysen for PIA sørger for, at den kan oprette en forbindelse uden tid, og det er konstant for hver gang vi forsøgte at oprette forbindelsen.

Tilslutningstid for forskellige test

Med gennemsnittet 9,60 anbefaler vi det, hvis du har brug for at oprette for at oprette en forbindelse på hurtigst mulig måde. Imidlertid blev denne analyse udført med indstillingen auto-connect, og hvis du skifter til en anden server, kan resultaterne muligvis ændre sig. For os, da vi forsøgte at oprette forbindelse til Tysklands server, forbinde det overhovedet ikke. Måske er det en af ​​de defekte servere, der kræver vedligeholdelse. Dette er ikke tilfældet med hver server, men prøv altid at bruge automatisk forbindelse til at fjerne enhver chance for, at applikationen fungerer korrekt. Da vi forsøgte at afbryde forbindelsen, var vi ikke i stand til at gøre det, og applikationen sad derfor fast mellem tilslutning og afbrydelse. Derefter afslutter vi applikationen, men igen forbindes den som standard med den samme server, som du har valgt, og så får du ikke en mulighed for at ændre serveren. Så vælg omhyggeligt serveren, ellers kan applikationen sidde fast.

Hastighedstest

Før du aktiverer PIA og After. Ikke meget ændringer i hastighed!

Når det kommer til hastighed, har PIA vist sig blandt de bedste VPN-udbydere ved at give en reduktion på kun 7,4% for downloadhastighed og 49,89% for uploadhastighed. Dette er noget, som selv traditionelle VPN-virksomheder ikke når. Med hensyn til hastighed har det fungeret over alle andre VPN-udbydere.

Sikkerhed

Det kan konfigureres med flere protokoller og giver også en mulighed for at bruge AES-128 eller AES-256, som er den fra den bedste krypteringsfamilie. Det giver også en anden mulighed for datagodkendelse og håndtryk, der gemmer dataene ved bedst mulig indkapsling.

Bortset fra dette er DNS-lækagesikring tilgængelig, som ikke tillader internetudbyder at spore dine online aktiviteter. Der er ingen involvering af nogen tredjeparts DNS, og det leverer egen primær og sekundær DNS, der sikrer ingen lækage af data.

IPv6 lækagebeskyttelse sammen med Kill Switch-funktionen gør PIA pålidelig med hensyn til sikkerhed og sikker dataflyt.

Brugergrænseflade og brugeroplevelse

Der er tre forskellige knapper øverst på skærmen: Maksimer, Minimér og Luk. Knappen Maksimer fungerer ikke uden grund, og Minimer og Luk udfører den samme funktion ved at lukke vinduet (Bemærk: Dette blev oplevet for Windows Client). Det er lidt irriterende at vælge PIAs ikon hver gang på proceslinjen for at ændre indstillinger eller endda for at åbne serverlisten. Intet minimeret vindue er tilgængeligt for brugeren.

Forbindelsesfejl ødelægger også brugeroplevelsen, og den skal forbedres. Da vi forsøgte at forbinde det med andre servere, var et sådant problem ikke synligt. For bedre brugeroplevelse forventes mere filtrering og sortering af servere. Imidlertid er alle indstillinger tilgængelige på en skærm, og det gør det nemt at udforske dem.

platforme

Det dækker alle platforme (Windows, Linux, MacOS og iOS) inklusive udvidelser til Chrome, Firefox og Opera Mini. Der er MTU-indstilling tilgængelig, hvilket gør den kompatibel med mange af routerne, selvom de ikke er af høj kvalitet. På grund af dette anbefales PIA, hvis din hardware ikke er opdateret. En reduceret hastighed kunne bemærkes, men det har intet at gøre med VPN-udbyderen. Det er på grund af ineffektiviteten af ​​hardware.

Du kan installere det på alle fem enheder fra en konto. Den bedste måde at distribuere det er at installere en til din router og opbevare resten af ​​enhederne, f.eks. Din mobiltelefon og den bærbare computer, som du har brug for at medbringe uden for dit hjem til offentlige steder.

Kunde support

Forskellige muligheder for at få support!

De har ikke noget live support system, og den eneste måde at kontakte dem på er gennem billetgenerering. Du skal angive din e-mail, navn, forespørgselsemne og detaljerne om det. Til dette svarer de med et svar over dit e-mail-id, som du ville have givet dem.

I stedet for at kontakte kundesupporten har webstedet hundredvis af artikler, der er relateret til PIA, dets funktioner og fejl, som du måtte støde på. Bare prøv at anbringe det passende søgeord, så modtager du listen over artikler, der er relateret til søgningen. Hvis forespørgslen ikke løses, kan billetten genereres når som helst.

Konklusion

Med hensyn til hastighed og platform er PIA uovertruffen, da den har et enormt servernetværk og kapacitet til at blive konfigureret med mange enheder. Men hvis brugergrænsefladen og stabiliteten kunne øges, ville det være svært at finde en bedre VPN-udbyder end privat internetadgang. Med hensyn til sikkerhed tilbyder PIA også en lang række funktioner, der er eksklusive til denne app, ikke kunne findes hos andre udbyders klienter. Det giver dig mulighed for at bruge Torrenting-netværket uden problemer, og det giver dig også mulighed for at bruge SOCKS5-proxy for at øge din forbindelseshastighed. Desuden kan du med dens ubegrænsede båndbredde og flere serverplaceringer overalt i verden nemt streame alt indhold, der kun er tilgængeligt i visse regioner. Alt i alt, hvis du vil bruge den private forbindelse, der er hurtig, overkommelig og sikker, er PIA den bedste mulighed.