Acevpn anmeldelse

Fordele


 • Den vigtigste funktion, Acevpn
  showcases er dens smarte DNS, der er gratis, men kun tilgængelig, hvis du køber
  deres VPN-plan.
 • Dets ultimative VPN-plan også
  muliggør udførelse af torrenting og P2P
  forbindelse.
 • Det understøtter alle de populære VPN
  protokol, der er OpenVPN, IPSec IKEv2, PPTP og L2PT.
 • De hævder, at der ikke findes
  meget reduktion i hastigheden, selv efter aktivering af VPN eller mens du bruger smart DNS.
 • Man kan også foretage betaling
  gennem Bitcoin, som tillader vedligeholdelse
  anonymiteten, mens betalingen foretages.
 • Acevpn logger ikke nogen brugers
  trafik eller overvåge deres båndbreddebrug.

Ulemper

 • Den ultimative VPN koster tolv
  dollars, som ikke leverer værdi
  i henhold til de betalte penge, da det er en af ​​de dyreste tilbud, når det
  kommer til at købe en VPN-klient.
  Premium VPN er dog meget billig, men det giver kun adgang til servere fra
  tre lande, der er U.S.A., U.K..,
  og Frankrig. Det tillader heller ikke
  torrenting og P2P-forbindelse.
 • Den samler personlig
  information, der endda inkluderer navn, adresse og
  IP-adresse.
 • Servere er kun til stede i 26+
  lande på 50+ placeringer, der ikke er
  nok til at give en god hastighed for en enorm brugerbase.
 • Du kan ikke downloade VPN direkte
  klient og bruge den. Man skal downloade opsætningen og konfigurere den til den bestemte protokol til brug af den.

Oversigt

Det er, hvad de hævder

Acevpn har hovedkvarter i USA. Det betyder, at der ikke er nogen sikker sti fra USA’s regering. Da det er beliggende i et af Five Eyes-landene, og således ikke kan forventes fuldstændigt privatliv fra regeringsovervågningen. Acevpn har en brugerbase i USA og større europæiske lande. Med sin smarte DNS gør den forsøg på at gøre geobegrænset streamingindhold tilgængeligt for sine brugere. Det hævder at omgå restriktioner, der er stillet af større streamingkanaler.

Servere

Acevpn-serverliste

De hovedsageligt
fokus på nordamerikansk og europæisk brugerbase. I Nordamerika, du kan se det, de har
dækkede alle de vigtigste områder i USA ved at placere tretten servere i
forskellige dele af landet: Californien, Florida, Colorado, Georgien, nyt
York osv. De har også dækket central
og nordlig placering ved at placere servere i alt seksten europæiske lande.

Dette produkt anbefales dog slet ikke til brugere i Asien,
Afrika, Sydamerika og Oceanien. det er
fordi der kun er otte serverplaceringer i disse fire kontinenter. På den anden side ville det levere en
uforlignelig hastighed for De Forenede Stater
og Europa.

Prisfastsættelse og planer

Acevpn Prissætning og planer

Hvem leverer enhver service gratis?
Acevpn leverer Smart DNS, som blokerer for mange populære streamingkanaler.
For at få adgang til det har du dog brug for
at købe deres VPN-produkt. Du har muligheden for at købe to forskellige
planer:

 • Premium VPN
 • Ultimate VPN

Premium VPN er et af de billigste markeder
planer tilgængelige på markedet. Den ultimative VPN er dog en af ​​de omkostningsfuldeste
VPN-planer, endda dyre end den mest fremtrædende og veletablerede VPN
udbydere.

Når du køber Premium VPN, får du
adgang til alle funktionerne, men du kan kun få adgang til et par servere, og ingen torrenting og P2P er tilladt. hvis du
ønsker at få adgang til deres smarte DNS, det er en værdig plan for dig. Som du kan få adgang til alle de begrænsede
indhold af alle de populære kanaler ved at købe det. Men det har det
smart placeret begrænsning, som ikke har fanget alles øjne. Selv hvis du får det
den komplette adgang til at bruge smart DNS, vil du ikke kunne streame noget indhold
bortset fra De Forenede Stater, Det Forenede Kongeriges og Frankrigs indhold
på grund af utilgængelighed af serveradgang til andre lande. Så hvis du ønsker det
at få adgang til kanaler som TV3 og Zattoo, ville det med sikkerhed skuffe dig.
Også torrenting og P2P er ikke tilladt, alt det gør er at skjule din IP
adresse og giver dig mulighed for at streame De Forenede Stater og Det Forenede Kongeriges
indhold.

Hvis man ønsker at have fuld brug af sin Smart DNS, skal han købe den ultimative VPN-plan, der koster cirka $ 12. Dog ved at se på antallet af servere og funktioner, det leverer, anbefaler vi virkelig ikke at betale bare på grund af dens smarte DNS-service.

Smart DNS

Acevpn Smart DNS-kanaler

115+ kanaler, der streamer sportsgrene, film, tv-serier og videoer kan fjernes ved hjælp af Acevpns smart DNS. Tidligere troede vi, at det ville give os mulighed for at besøge indhold fra alle lande, uanset hvor serveren er placeret. Det er dog ikke sandt, men alligevel har det mange større lande på listen.

 • Forenede Stater
 • Det Forenede Kongerige
 • Australien
 • Canada
 • Danmark
 • Frankrig
 • Tyskland
 • Irland
 • Italien
 • Holland
 • Spanien
 • Schweiz

At have en server i Sydkorea gav et indtryk af, at de må have en streaming-server der, men desværre er koreansk drama ikke tilgængelig (spiller dramatisk musik) fra Acevpns DNS. Men hvis vi ser på den lyse side, kan du få adgang til halvtreds forskellige streaming-kanaler fra USA. De har også dækket andre større kanaler fra europæiske lande, som er de mest besøgte. I tilfælde af Netflix er det kun U.S. Netflix, der er tilgængeligt.

Det er ikke nødvendigt at downloade noget separat program til Smart DNS. Det leveres sammen med VPN-klienten, som du kunne installere gennem opsætning, der leveres til forskellige platforme. Det er dog ikke muligt at kontrollere hver kanal, og den eneste måde at finde ud af det er at købe applikationen, bruge den og identificere den.

Nu hævder de, at det er en gratis service, og de hævder også, at den kunne få adgang til 115+ kanaler. Hvad hvis det, de hævder, går galt? Hvis du køber VPN-service for at få adgang til smart DNS, og efter det, hvis du ikke er i stand til at streame den kanal, du har betalt for, får du ingen refusion. Årsagen bag dette: det er gratis. Ja! Du har betalt for VPN-produkt, men ikke for smart DNS, så selvom det ikke fungerer, kan du ikke argumentere med dem, da du ikke har betalt dem noget for at opretholde deres smarte DNS. Smart træk, ikke? Nå, vi er smartere end dem til at fremsætte de aspekter, der kan forårsage tab for brugerne.

Sikkerhed og protokoller

Personlige data, som de indsamler!

De giver ingen logpolitik. Imidlertid bliver sikkerhed noget kompromitteret, da de gemmer rigtige navn, adresse og andre personlige oplysninger inklusive IP-adressen. De er også placeret i USA, så der er ingen måde at redde dig selv fra streng regeringsovervågning.

Når det kommer til protokoller tilbyder de forskellige opsætninger til forskellige platforme. OpenVPN er tilgængeligt for alle platforme, og de leverer specielt OpenVPN-Kina til kinesiske brugere til MacOS og Windows. De leverer PPTP (anbefales ikke) til alle platforme undtagen MacOS og Windows Phone. For en god balance mellem hastighed og sikkerhed er L2TP til stede. For nylig har de også tilføjet IKEv2 til Windows. Den tilgængelige fleksibilitet på grund af disse mange protokoller giver brugeren mulighed for at indstille sikkerhedsbjælken efter hans behov.

platforme

Acevpn-liste over platforme

Det er overraskende at se antallet af kanaler, det blokerer. Antallet af platforme, som applikationen fungerer på, er imidlertid ikke stort nok til at dække enhver brugers krav. Den største ulempe er, at den direkte klientinstallation ikke er tilgængelig. Du skal konfigurere Acevpn efter at have downloadet opsætningen til forskellige platforme. Alle protokoller er heller ikke tilgængelige for hver platform.

Hvis vi taler om windows, er fem forskellige opsætninger til fem forskellige protokoller tilgængelige. De har en separat opsætning med navnet “OpenVPN Kina”, som er specielt udviklet til at omgå Kinas begrænsning i forhold til brugen af ​​VPN. Det er også tilgængeligt til MacOS. For MacOS er der imidlertid kun to andre platforme tilgængelige, som er OpenVPN og L2PT.

Det er sikkert at downloade og bruge opsætningen, hvis den bruger OpenVPN eller SSTP-protokol. Men hvis der bruges anden protokol, falder sikkerhedsniveauet, og det er hvad der sker med Windows Phone og Boxee Box. For Windows er der kun IKEv2 VPN-protokol og L2PT tilgængelig. Selv hvis de betragtes som sikre, for Boxee Box, anbefales det ikke at bruge Acevpn, da det kun har PPTP-protokolmulighed.

Acevpn understøtter også brugen af ​​routere: tomat, DD-WRT og Asus OpenVPN. For Asus OpenVPN er der kun en type konfiguration tilgængelig, men for de to andre får du muligheden for at vælge enten enkel eller avanceret konfiguration. Gennem routere kan du oprette forbindelse til spilkonsoller som Nintendo, Xbox og PS3. Du kan konfigurere direkte til Sony PS3 ved at følge disse trin, men for denne konfiguration skal du have forudgående viden om netværk. Vi foreslår, at du gemmer standardserveradressen og indstillingerne i tilfælde af, at der opstår fejl i konfigurationen.

Kunde support

Svar fra Acevpn Customer Support Executive

Et produkt uden live chat er et produkt uden øjeblikkelig hjælp. I vores erfaring betyder live chat meget, når du står over for problemer i forbindelse med netværk eller datalækage. Uden live chat er den eneste mulighed, der er tilbage for brugeren, at gå gennem det indhold, der er uploadet på sit websted, eller nå dem ud via e-mail. Vi e-mailede dem angående listen over spilkonsoller, som man kunne få adgang til ved hjælp af deres service. Svaret indeholdt et link, ledet os til den side, der har listen over kanaler, som de fjerner blokeringen. Fuldstændig tilfredshed blev ikke oplevet og kunne ikke garanteres i Acevpns tilfælde. Det var også mere rettet mod at sælge produktet snarere end at hjælpe brugeren.

Deres supportafdeling indeholder kundeforum, som ikke har mange spørgsmål, og det er derfor ikke pålideligt. Deres blogafsnit indeholder mere end hundrede artikler, som brugeren kan læse for at finde ud af om udviklingen af ​​applikationen, og også give en idé til at løse problemer, som du kan støde på, mens du bruger applikationen. De er nødt til at udvikle deres FAQ-sektion, som har et mindre antal spørgsmål, selvom du sammenligner det med en eksamensopgave.

Videnbasen er fyldt med artikler om opsætning af klienter med forskellige platforme i forskellige operativsystemer. De indeholder også oplysninger relateret til fejlfinding og brug af Torrent- og P2P-servere.

Denne meget information er ikke nok, og det tog seks timer, før de svarede på
e-mail. Det er ikke så hurtigt som forventet. Så hvis du sidder fast et eller andet sted, du
får ikke hjælp i den samme time.

Konklusion

Acevpn, hvis det er det, de hævder at være, så kunne det købes. Men indtil nu er det, efter vores erfaring, den dyreste VPN-service blandt alle VPN-udbydere. Årsagen bag det er den smarte DNS. Selv hvis de hævder, at det er gratis, opkræver de 12 $ for den ultimative VPN-plan. Denne meget høje pris giver ikke en “værdi for pengene” -følelse.

Direkte download er heller ikke tilgængelig, og du er nødt til at konfigurere opsætningen til forskellige protokoller. Det er en vanskelig opgave for nogen, der ikke er bekendt med netværksindstillingerne. Dette sikrer, at det ikke er et brugervenligt produkt. Hvis de imidlertid kan få adgang til en kanal, der ikke er tilgængelig med nogen anden DNS, kan du overveje at købe den afhængigt af dit krav. Med VPN’s aspekt anbefaler vi imidlertid ikke at betale en så høj pris.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map